Peter Greens guitar collection

Τώρα εγώ φταίω; Ο πρώτος συνειρμός που έκανα ήταν η σύγκριση με τον Malmsteen. Δύο διαφορετικές φιλοσοφίες για το πώς φερόμαστε στις κιθάρες / εργαλεία.  8)

LK είπε:
Τώρα εγώ φταίω; Ο πρώτος συνειρμός που έκανα ήταν η σύγκριση με τον Malmsteen. Δύο διαφορετικές φιλοσοφίες για το πώς φερόμαστε στις κιθάρες / εργαλεία.  8)
Αν και η μουσική του μου αρέσει, φαίνεται πως ο κύριος Greenbaum, έχει οπωσδήποτε διαφορετική φιλοσοφία για τα αντικείμενα από τον κύριο Σκανδιναβό.

Θα εμείνω στην άποψη που είχα στο θέμα του Malmsteen. ;D

Θα συμφωνησω με την φιλοσοφια του Σουηδου.

Τι να τις κανεις τις κιθαρες των 200.000 ευρω,αν δεν εχεις καποιον παικταρα να τις παιξει;

Ο καιμενος ο κυριουλης ( Peter Greens ) κλειδωμενες τις εχει με δεκα σκυλια να τις φυλανε.Μαζι του σιγουρα δεν θα τις παρει οταν φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο. :P

Αυτος να τις χρειαζεται πλεον δεν νομιζω.Χρονια εχει χαθει απο το προσκηνιο.

Ποιος τις χαιρεται και ποιος τις αναδεικνύει;Τα καγκελα;

Φιλοσοφικα ζητημα. :P

philosophos είπε:
Θα εμείνω στην άποψη που είχα στο θέμα του Malmsteen. ;D
Οι θέσεις καταγράφτηκαν όντως! ;D

Δεν ήθελα να το επαναφέρω σε αυτό το style.  

Η αλήθεια είναι ότι ο συνειρμός ήταν αναπόφευκτος για τον απλό λόγο ότι είδαμε ακριβώς τα δύο άκρα. Ο Σουηδός χύμα στο κύμα , «θα τα σπάσω όλα» και ο Βρετανός τις διπλοκλειδώνω, μέσα σε hard case όλες, γυαλισμένες και αν πάει να την πιάσει και ο reporter τον κοιτάω στραβά (είναι χαρακτηριστικό το ότι «αρνείται» να βγάλει την blonde/ green tele από τη θήκη!!).

Πάντως αν κάτι γουστάρω, είναι ότι και οι δύο είναι των άκρων. Η μέσες λύσεις πάντα με έβρισκαν να τις βαριέμαι. ;D ;D

Ο Peter Green δεν είχε διαγνωσθεί με σχιζοφρένεια;

Το κλουβί μπορώ να πω ότι παραπήγε... πάντως ωραίες κιθάρες.

Τι να τις κανεις τις κιθαρες των 200.000 ευρω,αν δεν εχεις καποιον παικταρα να τις παιξει;Ο καιμενος ο κυριουλης ( Peter Greens )
Ούτε το ονοματεπώνυμο του ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ δεν ξέρετε μερικοί.

Ειλικρινά ντρέπομαι και λυπάμαι γι' όλα αυτά τα απαξιωτικά.

:-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X

crisk είπε:

:-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X
Εντάξει φιλαράκι. Μην τρελαίνεσαι κιόλας. Την άποψή μας λέμε. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε. Μην μαλώνεις.

(Δεν πιστεύουμε όλοι στους ίδιους θεούς. ;D)

Vartanis είπε:
Αυτος να τις χρειαζεται πλεον δεν νομιζω.Χρονια εχει χαθει απο το προσκηνιο.
Διαβαζουμε.

Συνχωρναμε για το s.

Λαθος μου. 8)

crisk είπε:

+1000

Peter Green & Fleetwood Mac - Black Magic Woman

Δεν πιστεύω σε θεούς και ούτε υποστηρίζω κανενός την άποψη.

Το τι κάνει τώρα η τότε δεν με ενδιαφέρει, θέλει να τις βάλει σε κλουβί?... ας τις βάλει.

Αλλα είναι μουσικαρα τι να λέμε.

gerrard είπε:
- 1001..........Κέρδισα!!!  ;D ;D ;D

(Γιατί το συνεχίζεις  ???  ???  ??? Βάλε το βίντεο να γουστάρουμε και άσε τις μαθηματικές πράξεις. Ήμαρτον για ένα s παραπάνω που έβαλε το παιδί. Και ζήτησε και συγχώρεση. Να ντρέπεστε, αν ντρέπεστε, και να λυπάστε, αν λυπάστε, για αυτά που λέτε και κάνετε εσείς. Αφήστε τους άλλους να λυποντρέπονται, αν λυποντρέπονται, για τα δικά τους. Το παίζω συνήγορος στον συνήγορο. ;D )

@ sir Muttley 

Σωστόοοοοοοοοος.  ;) ;D

LK είπε:
Αν είναι για συνήγορος…να έρθω και εγώ! ;D ;D
Εσύ είσαι επαγγελματίας από ότι πήρε το αυτί μου.Θα μας πάρεις και τα σώβρακα. ;D  ;D

Να κάτσεις σπίτι σου!!  :P ;D

philosophos είπε:
Εσύ είσαι επαγγελματίας από ότι πήρε το αυτί μου.Θα μας πάρεις και τα σώβρακα. ;D  ;D

Να κάτσεις σπίτι σου!!  :P ;D
Η άμα είναι να έρθει... αλλά να μη φοράμε σώβρακα   ;D ;D ;D

philosophos είπε:
Εσύ είσαι επαγγελματίας από ότι πήρε το αυτί μου.Θα μας πάρεις και τα σώβρακα. ;D  ;D

Να κάτσεις σπίτι σου!!  :P ;D
Καλά θα κάτσω ;D…..αφού σε εγκαλέσω πρώτα βέβαια για αντιποίηση αρχής (ε, να μην βγάλω και εγώ καμία κιθαρίτσα, να την κλειδώνω ή να την πετώ χάμω, Κυριακάτικα ;D ;D).

Sorry για τη διακοπή….συνεχίστε με τα video παρακαλώ.

edit: όπα Sir, SIR χωρίς εσώρουχο δεν παίζει ;D

Δεν νομίζω οτι τους πείραξε το s...  ::)

Η απαξίωση τους πείραξε...

"Τι να τις κάνει ο καημένος κυριούλης....δεν υπάρχει παίχτης να τις παίξει...έχει αποσυρθεί απο το προσκήνιο"...κλπ,κλπ

(ομολογώ οτι κι εμένα με πείραξε, ήταν λίγο άκομψο, λες και ήταν η συζήτηση για κανέναν τυχαίο...)

@kostas80 ...Στο slabo day (αν και βρίσκεται στο In the Skies του Green) αυτός που ακούμε είναι ο Snowy White, όχι ο PG... ;) :)

longshadow είπε:
"Τι να τις κάνει ο καημένος κυριούλης....δεν υπάρχει παίχτης να τις παίξει...έχει αποσυρθεί απο το προσκήνιο"...κλπ,κλπ

(ομολογώ οτι κι εμένα με πείραξε, ήταν λίγο άκομψο, λες και ήταν η συζήτηση για κανέναν τυχαίο...)
Εμένα να δεις,αλλά δεν μίλησα,διότι δεν μπορώ τις αντιπαραθέσεις και το ''φόρεμα'' ταμπελών στο τέλος κάθε δικτυακού διαλόγου.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back