Αν και η μουσική του μου αρέσει, φαίνεται πως ο κύριος Greenbaum, έχει οπωσδήποτε διαφορετική φιλοσοφία για τα αντικείμενα από τον κύριο Σκανδιναβό.LK είπε:Τώρα εγώ φταίω; Ο πρώτος συνειρμός που έκανα ήταν η σύγκριση με τον Malmsteen. Δύο διαφορετικές φιλοσοφίες για το πώς φερόμαστε στις κιθάρες / εργαλεία. 8)
Οι θέσεις καταγράφτηκαν όντως! ;Dphilosophos είπε:Θα εμείνω στην άποψη που είχα στο θέμα του Malmsteen. ;D
Ούτε το ονοματεπώνυμο του ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ δεν ξέρετε μερικοί.Τι να τις κανεις τις κιθαρες των 200.000 ευρω,αν δεν εχεις καποιον παικταρα να τις παιξει;Ο καιμενος ο κυριουλης ( Peter Greens )
Εντάξει φιλαράκι. Μην τρελαίνεσαι κιόλας. Την άποψή μας λέμε. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε. Μην μαλώνεις.crisk είπε:Ούτε το ονοματεπώνυμο του ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ δεν ξέρετε μερικοί.
Ειλικρινά ντρέπομαι και λυπάμαι γι' όλα αυτά τα απαξιωτικά.
:-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X
Διαβαζουμε.Vartanis είπε:Αυτος να τις χρειαζεται πλεον δεν νομιζω.Χρονια εχει χαθει απο το προσκηνιο.
+1000crisk είπε:Ούτε το ονοματεπώνυμο του ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ δεν ξέρετε μερικοί.
Ειλικρινά ντρέπομαι και λυπάμαι γι' όλα αυτά τα απαξιωτικά.
:-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X
- 1001..........Κέρδισα!!! ;D ;D ;Dgerrard είπε:+1000
Εσύ είσαι επαγγελματίας από ότι πήρε το αυτί μου.Θα μας πάρεις και τα σώβρακα. ;D ;DLK είπε:Αν είναι για συνήγορος…να έρθω και εγώ! ;D ;D
Η άμα είναι να έρθει... αλλά να μη φοράμε σώβρακα ;D ;D ;Dphilosophos είπε:Εσύ είσαι επαγγελματίας από ότι πήρε το αυτί μου.Θα μας πάρεις και τα σώβρακα. ;D ;D
Να κάτσεις σπίτι σου!!;D
Καλά θα κάτσω ;D…..αφού σε εγκαλέσω πρώτα βέβαια για αντιποίηση αρχής (ε, να μην βγάλω και εγώ καμία κιθαρίτσα, να την κλειδώνω ή να την πετώ χάμω, Κυριακάτικα ;D ;D).philosophos είπε:Εσύ είσαι επαγγελματίας από ότι πήρε το αυτί μου.Θα μας πάρεις και τα σώβρακα. ;D ;D
Να κάτσεις σπίτι σου!!;D
Εμένα να δεις,αλλά δεν μίλησα,διότι δεν μπορώ τις αντιπαραθέσεις και το ''φόρεμα'' ταμπελών στο τέλος κάθε δικτυακού διαλόγου.longshadow είπε:"Τι να τις κάνει ο καημένος κυριούλης....δεν υπάρχει παίχτης να τις παίξει...έχει αποσυρθεί απο το προσκήνιο"...κλπ,κλπ
(ομολογώ οτι κι εμένα με πείραξε, ήταν λίγο άκομψο, λες και ήταν η συζήτηση για κανέναν τυχαίο...)