Peter Greens guitar collection

S9F είπε:
Και ΔΕΝ πουλήθηκε για $2,000.000...Τόσα ζητούσαν... ;D
ξέρω για 1.2 million λίρες αγγλιας (2mill$), δεν ήταν τόσα?

Μέχρι και στις ειδήσεις το είχα ακούσει ... είσαι σίγουρος οτι είναι λιγότερα?

RayDTutto είπε:
Ο ήχος δεν βγαίνει από τις κιθάρες. Δεν έβγαζε η Greeny αυτόν τον ήχο. Τα δαχτυλάκια του τον έβγαζαν
+ 1000

Και όπως λέει και ένας φίλος  ο ήχος έβγαινε από τα κόκαλα των δάκτυλων

out-of-flesh  8)

Βρε παιδιά το ξέρουμε αυτό... ::)

Αλλά... "Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται"  ;)

Sir Muttley είπε:
ξέρω για 1.2 million λίρες αγγλιας (2mill$), δεν ήταν τόσα?

Μέχρι και στις ειδήσεις το είχα ακούσει ... είσαι σίγουρος οτι είναι λιγότερα?
Κανένας δεν ξέρει πόσο ακριβώς,αυτό το ξέρει μόνο ο "πωλητής" και ο "αγοραστής".Εμένα ο άνθρωπος που εκτίμησε τη δικιά μου και συνήθως βρίσκεται σχεδόν σε όλες αυτές τις συναλλαγές,μου είπε κοντά στο εκατομμύριο.(σε δολλάρια) Και τον συγκεκριμένο τον εμπιστεύομαι απόλυτα γιατί αυτή είναι η δουλειά του.Not bad at all,αν σκεφτείς οτί ο Gary Moore την πούλησε περίπου $500,000...

longshadow είπε:
Βρε παιδιά το ξέρουμε αυτό... ::)

Αλλά... "Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται"  ;)
:D :D :D

Βασικά αυτά που δεν θέλουμε να ακούμε παραλείπονται...

:P :P :P

S9F είπε:
Κανένας δεν ξέρει πόσο ακριβώς,αυτό το ξέρει μόνο ο "πωλητής" και ο "αγοραστής".Εμένα ο άνθρωπος που εκτίμησε τη δικιά μου και συνήθως βρίσκεται σχεδόν σε όλες αυτές τις συναλλαγές,μου είπε κοντά στο εκατομμύριο.(σε δολλάρια) Και τον συγκεκριμένο τον εμπιστεύομαι απόλυτα γιατί αυτή είναι η δουλειά του.Not bad at all,αν σκεφτείς οτί ο Gary Moore την πούλησε περίπου $500,000...
Λοιπόν τα βρήκα όλα.

Ο Gary πούλησε για 300.000 την les paul στον κύριο από κάτω...(αριστερά)

και αυτός με την σειρά του την πούλησε στον κύριο του video για πάνω από 1mill pounds

Sir Muttley είπε:
Λοιπόν τα βρήκα όλα.

Ο Gary πούλησε για 300.000 την les paul στον κύριο από κάτω...(αριστερά)

και αυτός με την σειρά του την πούλησε στον κύριο του video για πάνω από 1mill pounds
Μην πολυδίνεις σημασία στο τι γράφουν τα επίσημα παραστατικά... ;)

Ο Gary Moore έκανε μήνυση στον Winfield,ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της Maverick Guitars ακριβώς γι΄αυτό το παραστατικό...

Σε ότι αφορά το πραγματικό ποσό για το οποίο κατέληξε στα χέρια του Melvyn Franks,αυτό κανένας δεν το γνωρίζει παρά μόνο ο ίδιος και ο Winfield.

faltsoo είπε:
για να βαλουμε το χερι στο ευαγγελιο ,κορανι , κλπ

ποιος το ηξερε  ?
παντως οποιος εχει το βινύλιο το γραφει στην πισω πλευρα στα credits, οχι μονο ποιος παιζει τι στο slabo αλλα και σε καθε κομμάτι στο δισκο

qesh είπε:
παντως οποιος εχει το βινύλιο το γραφει στην πισω πλευρα στα credits, οχι μονο ποιος παιζει τι στο slabo αλλα και σε καθε κομμάτι στο δισκο
ντάξει είπαμε απαράδεκτος μη βαράς  :-[

Nα προσθέσω ότι στο άλμπουμ παίζει keyboards (σε μερικά κομμάτια-και στο slabo day) o Peter Bardens.

Eπίσης (αυτό για τους vinyl freaks) υπάρχει και μια ωραία έκδοση σε Γερμανική εταιρία με 2πλό εξώφυλλο και πράσινο βινύλιο.

Nestoras είπε:
Nα προσθέσω ότι στο άλμπουμ παίζει keyboards (σε μερικά κομμάτια-και στο slabo day) o Peter Bardens.

Eπίσης (αυτό για τους vinyl freaks) υπάρχει και μια ωραία έκδοση σε Γερμανική εταιρία με 2πλό εξώφυλλο και πράσινο βινύλιο.
Τεραστιος keyplayer (RIP).Ξεκινησε με τους Them, ειχε συνεργαστει και παλαιοτερα με τον PG στους Shotgun expreess (για οσους τους θυμουνται) αλλα εκει που πραγματικά οργιασε ηταν βεβαια στους Camel οπου συμμετεχει σε ολα τους τα αριστουργήματα της μπάντας παρεα με ενα αλλο απο τους μεγαλύτερους κιθαριστες ολων των εποχών.

qesh είπε:
ναι ναι ...

τοσα χρονια δεν το ειχα προσεξει ...αισχος  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back