Εγώ πήρα τα χριστούγεννα την boss me-50.250 ευρώπουλα.
Επειδή δεν ήξερα τίποτα για εφφέ κλπ(εκτός από να βάζω το gain και τα equalizer στο τέρμα)με βόλεψε πολύ' date='γιατί έχει ένα σύστημα που δεν χρησιμοποιείς καθόλου μενού.Είναι σαν να έχεις μερικά πεταλάκια μαζί.
Έχει 30 μνήμες,αρκετά καλά εφφέ,αλλά όπως όλες θέλει το ψάξιμό της[/quote']
Από που την πείρες τόσο γιατί και εγώ την σκεφτόμουν???
Έλα roger, καλως ήλθες στο noiz. Εδώ υπάρχουν πολλοί φίλοι του david -νομίζω και ο ίδιος ο david- αλλά ελπίζω ότι δεν θα σου κρατήσουν κακία.
Τώρα πες μου αλήθεια. icon_lol.gif icon_lol.gif
Αυτό με την πεταλιέρα στα 350 Ευρώ επίτηδες το κάνεις? Για να πλακωνόμαστε πάλι επι 37 σελίδες?
(
http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6310 )
Τώρα το είδα το topic sorry

,και εγώ τον πάω τον David απλά το RogerWaters15 επικράτησε γιατί όταν πήγα να γραφτώ στο pinkfoyd.gr
υπήρχε ήδη ένας David :lol: :lol:
έλα ρε φίλε, 3 μέρες πριν έχω κι εγώ γενέθλια!! να τα εκατοστίσουμε!! icon_lol.gif
εγώ πήρα πρόσφατα το podxt live της line6...πολύ καλό!! μεταχειρισμένο μπορείς να το βρεις από 320-350 ευρώ...
cheers!! icon_cool.gif
Έτσι ρε μπράβο να τα εκατοστήσουμε :lol: :lol: ,
ρε η line6 podXT live είναι ένα από τα όνειρά μου αλλά ένα βασικό πρόβλημα είναι ότι στον Νάκα έχει 600euro ,μεταχειρισμένη από αγγελία την βρήκες???
Υ.Γ.Να σας κάνω μία ερώτηση επειδή θέλω να κάνω αγορές από το internet μπορώ να βάλω μετρητά σε προπληρωμένη κάρτα όπως η gift card??? :?: