τι υπόλοιπο εξοπλισμό έχεις ;MetalMan είπε:Ψάχνω για ένα πεταλάκι με όσο περισσότερο gain γίνεται. Γράφω ένα κομματάκι αλλα δεν έχω τόσο gain όσο θέλω. Τι προτείνεται;
Όντως ωραίο(το metal zone) για full gain υπάρχει και το metal muff το οποίο έχει το ίδιο gain με το metel zone χωρίς το boost του(αν θυμάμαι καλά)βάλε και το boost του θα είσαι πίτα στο gain.messalion είπε:δλδ αληθεια - πόσο gain χρειαζεται καποιος ?![]()
![]()
αφου με ενα metal zone (boss) αμα το βαλεις στο τερμα εχεις απο τα καλυτερα "ξυστηρια" που υπαρχουν
;D ;D ;D ;D ;D ;DLoki είπε:Εχω ενα υπόψιν μου αλλά εχει 19Χ περισσότερο gain από τον Iommi και μάλλον δεν θα σε καλύψει.
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Κάτσε τώρα με μπέρδεψες. Λες 20xIommi. Δύσκολο είναι?MetalMan είπε:Θέλω όσο περισσότερο gain υπάρχει στην γη.
Το κομμάτι το άκουσες?MetalMan είπε:Τον Iommi τον έβαλα κυρίως επειδη χρησιμοποιεί πολυ gain.
Κιθάρα;MetalMan είπε:Ο υπόλοιπος εξοπλισμος μου απο πεταλια ειναι ένα BOSS ds1 sd1 και με πέταλιερα της Digitegh;
@fusiongtr είμαι απο iOS, και για κάποιο λόγο δεν το ανοίγει.mustafank είπε:Κιθάρα;
Ενισχυτής;
με το τσιγγέλι μας τα γράφεις, βρε..![]()