Πέταλι με 20x περισσότερο Gain απο τον Tony Iommi?

MetalMan

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ψάχνω για ένα πεταλάκι με όσο περισσότερο gain γίνεται. Γράφω ένα κομματάκι αλλα δεν έχω τόσο gain όσο θέλω. Τι προτείνεται;

δλδ αληθεια - πόσο gain χρειαζεται καποιος ? :D :D :D

αφου με ενα metal zone (boss) αμα το βαλεις στο τερμα εχεις απο τα καλυτερα "ξυστηρια" που υπαρχουν

κατι σκεφτομαι αλλα βγαζουν περίπου 24 με 27.5χ το γαιν του Ιομμι, το οποίο φοβαμαι πως θα το βρεις υπερβολικο

Υποθέτω ότι ένα distortion πετάλι θα έκανε αυτό που ζητάς. Πόσο gain να χρειάζεσαι παραπάνω...  ;)

messalion είπε:
δλδ αληθεια - πόσο gain χρειαζεται καποιος ? :D :D :D

αφου με ενα metal zone (boss) αμα το βαλεις στο τερμα εχεις απο τα καλυτερα "ξυστηρια" που υπαρχουν
Όντως ωραίο(το metal zone) για full gain υπάρχει και το metal muff το οποίο έχει το ίδιο gain με το metel zone χωρίς το boost του(αν θυμάμαι καλά)βάλε και το boost του θα είσαι πίτα στο gain. ;)

:D

Εχω ενα υπόψιν μου αλλά εχει 19Χ περισσότερο gain από τον Iommi και μάλλον δεν θα σε καλύψει.

;D ;D ;D ;D ;D ;D

το περισσότερο gain που έχω συναντήσει σε πετάλι

το έχω συναντήσει στο digitech metal master, στο τέρμα ακούγεται σαν βούρκος και με κανένα booster πιο πριν απο αυτό ακούγεται σαν το χάος  ;D

αλλά νομίζω αυτό ξεπερνάει κατά πολύ το gain  που χρειάζεσαι, παίζει να

είναι και 40 φορές το gain του Iommi :-*

νομίζω το metal muff που αναφέρθηκε θα σου κάτσει ιδανικά στο gain,

ειναι και φθηνό 8)

Εγώ πάλη πιστεύω ότι για μια σωστή ηχογράφηση χρειάζεται πολύ λιγότερο γκάζι από όσο φαντάζεσαι... Παρόλαυτα θα επιμείνω... Ποιος ο υπόλοιπος εξοπλισμός ; και πως σκοπεύεις να ηχογραφήσεις ;

Loki είπε:
Εχω ενα υπόψιν μου αλλά εχει 19Χ περισσότερο gain από τον Iommi και μάλλον δεν θα σε καλύψει.

;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Έλα man έχω καταντίσει γραφικός με αυτό το βίντεο αλλά δείχνει πολλά μιας και μηλάμε για μέταλ πετάλια.

;)

χαχαχ μην και δεν trollarete. Θέλω όσο περισσότερο gain υπάρχει στην γη. Ο υπόλοιπος εξοπλισμος μου απο πεταλια ειναι ένα BOSS ds1 sd1 και με πέταλιερα της Digitedh, λέτε το metal zone να με καλύψει ;

MetalMan είπε:
Θέλω όσο περισσότερο gain υπάρχει στην γη.
Κάτσε τώρα με μπέρδεψες. Λες 20xIommi. Δύσκολο είναι?

Άκου εδώ Iommi, ειδικά ο ήχος στο σόλο σπέρνει.

Black Sabbath - Planet Caravan [HQ]

Τον Iommi τον έβαλα κυρίως επειδη χρησιμοποιεί πολυ gain. Εξάλλου δεν υπάρχει εξίσωση για να βγάλει αποτέλεσμα. Εκτός απο το Metal Zone και το MXR τι άλλες επιλογές έχω;

MetalMan είπε:
Τον Iommi τον έβαλα κυρίως επειδη χρησιμοποιεί πολυ gain.
Το κομμάτι το άκουσες?

Έχω αυτό,αλλά δεν το πουλάω.

TS808_Tony_Iommi_Limited_Edition.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
mustafank είπε:
Κιθάρα;

Ενισχυτής;

με το τσιγγέλι μας τα γράφεις, βρε..  :P
@fusiongtr είμαι απο iOS, και για κάποιο λόγο δεν το ανοίγει.

------------

@mustafank εδω διάφορα ενίσχιτακια, όχι πολυ ακριβά. Εναν Line 6 15-70, έναν μικρό Fender και έναν Marshall MG 30 >:( απο τους παλιούς και μάλλον βλεπω να παίρνω έναν Blackstar HT-5R. Απο κιθαρες Yamaha EG-112 και μια V-100.

Τον τελευταίο καιρό άκουω πολυ Firewind και εμπνέομαι απο εκεί.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back