Εχεις δίκιο φίλε,η συνήθεια βλέπεις......elavd είπε:Φίλε dg*, καλωσόρισες, απλά αν παρατήρησες, όλοι γράφουμε ελληνικά κι όχι greeklish...
Καλή συνέχεια στο NOIZ![]()

Εχεις δίκιο φίλε,η συνήθεια βλέπεις......elavd είπε:Φίλε dg*, καλωσόρισες, απλά αν παρατήρησες, όλοι γράφουμε ελληνικά κι όχι greeklish...
Καλή συνέχεια στο NOIZ![]()
Jasemeister είπε:@if_it_is
Thanks φίλε μου. Μήπως μπορείς να μου πεις σε ποιό μαγαζί δοκίμασες το κάθε πετάλι;
σωστός!! Τα Vox τα βρίσκεις και στο Bon Studio..Τα πετάλια της Electroharmonix που αναφέρονται είναι (συνήθως) στον Διαμαντόπουλο, το Vox δεξιά - αριστερά αλλά κυρίως στον Καγμάκη, αυτά της Damage Control (μπλιεαχ) πάλι στον Διαμαντόπουλο και το ΜΙ Audio για την Ελλάδα δεν έχω ιδέα, αν και στο σάιτ τους υπάρχει ελληνικός αντιπρόσωπος.
treloagori είπε:απορω πως δεν το εχουν αναφερει τα παιδια ακομα...radial tonebone classic η για πιο αγριο ηχο hot british...
Με τη βοήθεια του search στο φόρουμ θα διαβάζεις μέχρι να... αλλάξεις μουσικά γούστα.
Ναι, με όλο το σεβασμό αν ξεκινούσαμε να συζητήσουμε όλες τις πιθανές λύσεις για τα δεκαπέντε χιλιάδες πετάλια που έχουμε ακούσει και μπορούμε να προτείνουμε, δεν θα τελειώναμε ούτε σε μια βδομάδα! Προσωπικά δεν θα το κάνω γιατί έχει συζητηθεί στο φόρουμ κατά κόρον στο παρελθόν.
IraklisZS είπε:εγώ έχω πολύ καιρό τώρα το Vox Bulldog distortion και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο αυτό.
είναι true bypass, δικάναλο όπως το θες και είναι πραγματικά αθόρυβο πετάλι. ακόμα και με το gain στο τέρμα, δε κάνει την παραμικρή φασαρία.
το πρωτο κανάλι μπορεί πολύ εύκολα να λειτουργήσει ως booster, ενώ παρέχει και λίγα μεσαία στον ήχο σου α-λα rory gallagherθυμίζει γενικά πολύ τους ήχους εκείνης της εποχής.
το δευτερο κανάλι μπορεί να σε πάει άνετα ως heavy metal ήχους και ίσως πολύ παραπέρα αν βρωμίζει και ο ενισχυτής ;D
το μόνο "μειον" είναι οτι έχει το ίδιο eq (bass-treble) και για τα 2 κανάλια, αλλα έχει και ένα επιπλέον κουμπί που λειτουργεί μόνο στο κανάλι 2 και μπορεί να σου δώσει πολλές επιλογές στον high gain ήχο σου, από "axe" ήχους μέχρι "liquid" ήχους.
γενικά είναι πάρα πολύ καλό, άκουσέ το, μπορεί να σου κάνει![]()
Ας τον πλακώσει κάποιος στα χαστούκια αυτόν... Όχι μόνο είναι γελοίος που το παίζει παρουσιαστής, προσπαθεί να παρουσιάσει πεταλάκι με τόσο χαμηλή ένταση που όταν παίζει ακούγονται οι χορδές του ακουστικά...
+1efthimissef είπε:παντως κατα την αποψη μου, και με μοναδικο κριτηριο ,κυριως τα βιντεο στο youtube, το vox bulldog ειναι μακραν το καλυτερο.......(ψηνομαι πολυ να το παρω!)
Παντως δε μπορω να καταλαβω σε τι δεν καλυπτει τον φιλο μας!