Πεταλι distortion με ενσωματωμενη εξοδο για recording?

johnthemetal

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπερα θελω να ρωτησω μηπως υπαρχει καποιο Distortion i effect πεταλακι που να εχει ομως εξοδο για ηχογραφηση και(εδω ειναι που κολλαει το θεμα:P) ενσωματωμενο D.I.??? δεν μπορω να φαταστω εαν υπαρχει και επισης δεν βρηκα κατι οσο και να εψαξα...μηπως λοιπον ξερετε τιποτα εσεις??

johnthemetal είπε:
Καλησπερα θελω να ρωτησω μηπως υπαρχει καποιο Distortion i effect πεταλακι που να εχει ομως εξοδο για ηχογραφηση και(εδω ειναι που κολλαει το θεμα:P) ενσωματωμενο D.I.??? δεν μπορω να φαταστω εαν υπαρχει και επισης δεν βρηκα κατι οσο και να εψαξα...μηπως λοιπον ξερετε τιποτα εσεις??
http://www.thomann.de/gr/amt_california_sound.htm

Φοβερο πεταλι φιλε.Ακου τα samples στο site της εταιρειας.Οπως και ολα τα αλλα φοβερα πεταλια της εταιριας,το sample ειναι γραμμενο με το ενσωματομενο di με cab simulator ;)Αν μπορω να βοηθησω σε κατι αλλο μου λες ;) :)

Εχει speaker simulator το οποιο αν δεν κανω λαθος σαν πρωτο σταδιο εχει di.Εσυ το θελεις για να μπορεις να το χρησιμοποιεις με ικανοποιητικα αποτελεσματα ειτε για ηχογραφηση ειτε για live καρφι σε κονσολα,σωστα; :D

σωστα...emulated line out εχει και ο marshall μου παρολ' αυτα ομως δεν νομιζω πως υπαρχει D.I. Kαθως οταν χρησιμοποιω το d.i. ενος φιλου μου ο ηχος βγαινει τελειως διαφορετικος

εμμμ ;)αυτο που κανει την διαφορα και ακουγεται σαν να παιζεις με ενισχυτη(και προσωπικα προτιμω κατι τετοιο απο πεταλιερα) ειναι το speaker simulator :Dαληθεια,ποιο marshall εχεις; :)

οπ τωρα μου ρθε αλλο θεμα...θελω να βγαζω τον ηχο αφου περναει απο τον ενισχυτη που σημαινει οτι η θα ειναι μονο DI η θα ειναι DI και οτι αλλο ειναι αλλα μονο για τον ενισχυτη....Η μηπως αν το σημα του ηχου γινει balanced πριν παει στον ενισχυτη θα βγει balanced απο την εξοδο του???

τον MG15DFX εχω

Μμμ λοιπον ο ενισχυτης σου φιλε μου δεν ειναι για πολλα.Σορυ κιολας αλλα ειναι καθαρα entry level και δεν θα εχεις καλα αποτελεσματα.Δωσε λεφτα να παρεις το amt που σου λινκαρα.Εχει φοβερα βρωμικα και δεν παιζει να μην σου αρεσει.Αν ομως θελεις να γραφεις καθαρα,τσιμπα ενα τετοιο και χρησιμοποιησε το με τον ενισχυτη σου

http://www.thomann.de/gr/hugheskettner_red_box_classic.htm

η' ενα τετοιο:

http://www.thomann.de/gr/tube_ampdoctor_fanta_speakeremulator.htm

Και εισαι κομπλε.

Σου τα εστειλα και με πμ ο βλαξ,μπερδευτηκα

Lukather είπε:
Βασικα υπάρχει το Telegun MSD. Τέλος.
Έχει ενσωματωμένη έξοδο για recording? Παρακολουθώντας την παλιότερη συζήτηση για αυτό δεν είχα αντιληφθεί κάτι τέτοιο...

bloody_sunday είπε:
Έχει ενσωματωμένη έξοδο για recording? Παρακολουθώντας την παλιότερη συζήτηση για αυτό δεν είχα αντιληφθεί κάτι τέτοιο...

Απλα ο Μήτσος έχει κάνει την κανονική του έξοδο με speaker simulation για να μπορει να γραφει κατευθειαν σε καρτα ηχου...

Lukather είπε:
Απλα ο Μήτσος έχει κάνει την κανονική του έξοδο με speaker simulation για να μπορει να γραφει κατευθειαν σε καρτα ηχου...
Μιλας για τα παλια msd(κιτρινα) η τα καινουρια (καποιος μου ειπε οτι βγαζει καινουρια πλεον, μαυρα. Ισχυει?)

Gianniss είπε:
Μιλας για τα παλια msd(κιτρινα) η τα καινουρια (καποιος μου ειπε οτι βγαζει καινουρια πλεον, μαυρα. Ισχυει?)

Μαλλον σου ειπε κατι λαθος, καθως τα καινουρια μαυρα κουτια τα εχουν τα fatfoot απ'οσο ξερω, οχι τα MSD :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back