Πεταλάκια Behringer

louka.jpg

Γι' αυτό σας γουστάρω βρε παλιόπαιδα :lol: :lol: :lol: :lol:

Γιατί από εδώ:

ποιά έχετε δοκιμάσει? εντυπώσεις? ποιά αξίζει να αγοράσει κανείς (δλδ κάνουν αξιοπρεπώς τη δουλειά τους χωρις να βγάζουν θόρυβο)? ποια να αποφύγουμε όπως ο διάολος το λιβάνι? και παρακαλώ όχι απαντήσεις του τύπου κάνουν όσο μια έξοδος σε μπυραρία πα?ρε και βλέπεις' date=' γιατί αν είναι από το θόρυβο να το έχω μόνο σαν διακοσμητικό στο δωμάτιο προτιμώ να πάω σε μπυραρία :wink:[/quote']
Καταλήγουμε (αβίαστα, αβασάνιστα) εδώ:

louka.jpg

:lol: :lol: :lol:

αβασάνιστα
Αυτό ξανα πεστο....:lol:

(βλεπω η αντουανικη επηρροη ειναι φανεροτατη...)

Liakopoulos_dimosthenis.jpg

Όποιος θέλει πετάλια behringer 2310-521010(έχει αλλάξει τώρα το τηλέφωνο,αλλά αυτό μάθαμε και αγαπήσαμε... :lol: :lol: )

τα behringer vintage phaser και to800 vintage tube overdrive ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!

οσοι τυχει να τα ακουσουν χωρις προκαταληψη σιγουρα θα εκπλαγουν :wink:

Για να παίξεις με Behringer πετάλια, πρέπει να μην είσαι large τύπος, γιατί τότε οι απαιτήσεις σου ανεβαίνουν... :lol:

Εγώ επειδή δεν είμαι καθόλου large, μέχρι και με Behringer θα έπαιζα ;)

Το value for money λέτε ότι είναι ψηλό. Ας το αναλύσουμε λίγο. Έχουμε το εξής κλάσμα:

value

---------

money

Και οι δυο συντελεστές είναι θετικοί (ή τουλάχιστον ας υποθέσουμε ότι ο αριθμητής είναι θετικός - κι όχι αρνητικός - χάριν του επιχειρήματος βρε αδερφέ). Σύμφωνα με τα ανωτέρω σχόλια υπάρχει κάποιο value' date=' οπότε o αριθμητής δεν ισούται με μηδέν. Επειδή όμως ο αριθμητής τείνει προς το μηδέν στα Behringer, η τιμή του ολικού κλάσματος τείνει προς το [b']+ άπειρο.[/b] Αυτή η τιμή > τιμή μαρκών όπως T Rex, Carl Martin, Fulltone, Maxon, ΗΒΕ, D*A*M, Diamond, Electroharmonix και ακόμη περισσότερο από πιο προσγειωμένες όπως Boss. Ηθικόν δίδαγμα; Το αφήνω σε σας... :wink:
Κάτσε τώρα γιατί ανατρέπεις τα μαθηματικά εσύ :lol: Αριθμητής τείνει στο 0 συνεπάγεται και το κλάσμα τείνει στο 0 δηλαδή έθαψες τα Behringer 5 μέτρα κάτω απο τη γή χωρίς να το καταλάβεις :lol: :lol: :lol: αλλά με το διαφημιστικό σου κόλπο τους μπερδεύεις όλους και τα αγοράζουν :lol:
ΠΩ ΠΩ, sorry! Για τον παρονομαστή ήθελα να γράψω ότι τείνει στο μηδέν! Ρόμπα έγινα... ¶τιμοι, δεν μου στέλνετε κανένα pm να το διορθώσω στα κρυφά... ¶, έβαλα και μια ακόμη χρήση των Βehringer στο αρχικό μου ποστ με την ευκαιρία του edit...

Μιλάω για την παλιά σειρά.Τα καινούρια που βγαίνουν τώρα με καινούρια κατασκευή και τσιπάκια δεν ξέρω πόσο καλύτερα θα είναι...
Να που υπάρχουν και vintage Behringer... (no offence συνφορουμίτη)

Αν όμως και το money τείνει προς το μηδεν θα εφαρμόσουμε de l'hospital;;; (συγχωρέστε με,είμαι μαθηματικός σε περίοδο εξεταστικής...)
De l'hospital δεν θα εφαρμόσουμε αλλά με αυτά που γράφουμε σήμερα το hospital το έχουμε σίγουρο...

Για να παίξεις με Behringer πετάλια' date=' πρέπει να μην είσαι large τύπος, γιατί τότε οι απαιτήσεις σου ανεβαίνουν... :lol:
Εγώ επειδή δεν είμαι καθόλου large, μέχρι και με Behringer θα έπαιζα ;)[/quote']

τα θελει ο κ@# σου μου φαινεται

Να που υπάρχουν και vintage Behringer... (no offence συνφορουμίτη)
vintage ηχο εννοουν και τα καταφεραν πολυ πολυ καλα πιστεψε με.

αν ομως το γεγονος οτι ενα πεταλι κοστιζει 300 ευρω γαργαλαει τα απο κατω του κατοχου του,τοτε παμε πασο :wink:

τα περισσοτερα πεταλακια της behringer που ακουσα ειναι εντελως τις πλακας,αλλα τα συγκεκριμενα δυο ειναι καταπληκτικα.

Λοιπόν επειδή είμαι φιλεύσπλαχνος, πάρτε μία ανάλυση του λόγου value/money.

Λοιπόν, το value μπορεί να πάει στο 0. (Κάτι που αν το προσθέσεις στο chain σου κάνει περισσότερο κακό παρά καλό είτε αυτό είναι ΟΝ είτε OFF).

Το money δεν μπορεί να πάει στο 0 για πολλούς λόγους, π.χ. έξοδα του μαγαζιού που σου το πουλάει, έξοδα αποστολής, κλπ.

¶ρα το value for money είναι 0 (για πολύ χάλια προϊόντα) μεγαλώνει στη μεσαία κατηγορία και ξαναμικραίνει γι κάποια πολύ ακριβά προϊόντα.

¶ρα υπάρχει ένα μέγιστο.

Στη θεωρητική περίπτωση όπου money=0 (π.χ. αν στο χαρίσουν) τότε

1. Αν value=0 ==> value/money=Αόριστο. (Αφού είναι αδιάφορη όλη η φάση)

2. Αν value>0 ==>value/money=οο (Αφού αναμφίβολα πήρες κάτι από το τίποτα.)

Τέλος, τόσο το value όσο και το money είναι ορισμένα σε πεπερασμένο πλήθος σημείων (όσα διαφορετικά πετάλια υπάρχουν), δηλαδή δεν αντιστοιχούν σε συνεχείς συναρτήσεις.

ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ :twisted:

(Είμαι geek... το ξέρω)

Μα εγώ είπα ότι το money τείνει στο μηδέν αφού τα Behringer το έχουν πολύ χαμηλό... έχετε δει φτηνότερα πετάλια; Εγώ σε κάποια μαγαζιά που πηγαίνω τα βλέπω στα καλάθια... όχι κακό per se, απλά επιχειρηματολογώ.

Επίσης, το value τελικά αλλιώς ορίζεται για φτηνότερα και αλλιώς για ακριβότερα προϊόντα. Επομένως, οι δυο συντελεστές του κλάσματος αλληλοσυνδέονται και έτσι, πρέπει να ορίσουμε την μεταξύ τους συνάρτηση πριν προχωρήσουμε.

αν ομως το γεγονος οτι ενα πεταλι κοστιζει 300 ευρω γαργαλαει τα απο κατω του κατοχου του,τοτε παμε πασο
Αν εννοείς εμένα κάνεις λάθος...

αν ομως το γεγονος οτι ενα πεταλι κοστιζει 300 ευρω γαργαλαει τα απο κατω του κατοχου του' date='τοτε παμε πασο [/quote']Αν εννοείς εμένα κάνεις λάθος...
όχι εσένα, αλλά όσους απορρίπτουν ενα προϊών επειδή το όνομα του και η τιμή του δεν έχει αίγλη, άσχετα αν είναι πραγματικά καλό.

βέβαια αυτό είναι δικαίωμα του καθένα μας να εξιτάρετε απο οτι θέλει :wink:

Εγώ έχω ακούσει το chorus το οποίο ήταν μέτριο και το overdrive/distortion το οποίο μπορώ να πω ότι με εξέπληξε ευχάριστα γιατί το περίμενα να ξυρίζει απο την πλαστικίλα αλλά τελίκα με διέψευσε

τα behringer vintage phaser και to800 vintage tube overdrive ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!οσοι τυχει να τα ακουσουν χωρις προκαταληψη σιγουρα θα εκπλαγουν :wink:
Πιστεύω πως το phaser και το GDI21 είναι τα καλύτερα της σειράς(και πάλι όμως δεν νομίζω να χωράνε στο pedalboard ενός απαιτητικού).Τώρα το to800 είναι μια αρκετά καλή αντιγραφή του tubescreamer με πολύ ωραίο ήχο όμως έχει και αυτό το μεγαλύτερο ελάττωμα της behringer:Αν το βάλεις στη σειρά με 2-3 άλλα πετάλια βγάζει αρκετό θόρυβο και σου αλλοιώνει αρκετά το σήμα(λόγω φθηνής κατασκευής πιστεύω).Δεν ξέρω αν ξεχνάω κανένα αλλά όσα άλλα έχω δοκιμάσει είναι ποιοτικά μέτριες αντιγραφές των original μοντέλων.Ειδικά το overdrive/distortion το είχα δοκιμάσει έχοντας παράλληλα συνδεδεμένο το overdrive/distortion της boss(του οποίου είναι αντιγραφή) και η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη.Το συμπέρασμά μου είναι πως λόγω της τιμής τους είναι πολύ χρήσιμα πετάλια αφού μπορείς για αρχή να πάρεις 4-5 και να ψαχτείς με συνδιασμούς ήχων/παραμορφώσεων/εφφέ κτλ.κτλ. έχοντας μέτριο ήχο,τον οποίο βελτιώνεις με τον καιρό αγοράζοντας καλύτερα πετάλια.

Δεν εχω κανενα εφε behringer μονο ενα δανεικο octaver για να γραφω μπασο και κανει καλα τη δουλεια του.

Προσφατα αγορασα το fab distortion της danelectro με 15 euro απο το Θωμα. Ειναι γαματο οχι μονο για τα λεφτα του, αλλα εχει καλο ηχο και μαλιστα εχει μεγαλο range στο tone οποτε μπορεις να εχεις διαφορετικους ηχους. Τελικα τα φραγκα δεν κανουν την ... ευτυχια :lol: :lol: :lol: :lol:

To Vintage distortion που εχω ακουγεται αρκετα καλο για τα λεφτα του και ψιλοπιστο στο Big Muff που αντιγραφει! +++ στο οτι το συγκεκριμενο δεν ειναι πλαστικο

Ποσο κάνει το Vintage Distortion στην ελλάδα? Στα ίδια επίπεδα με τα απλά τα πλαστικά είναι?

οχι νομιζω ειναι γυρω στο 40ευρω αν δεν κανω λαθος.....

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back