+1 Παιζει μεγαλο ρολο και αυτο.mscmkr είπε:Τα μαλλιά που είναι να χάσεις, θα τα χάσεις ό,τι και να κάνεις. Έχει να κάνει με τις ορμόνες και την κληρονομικότητα. Γίνεσαι άντρας. Οπότε χαλάρωσε και απόλαυσε την εμπειρία.
+1000, εγώ είμαι φρέσκος πρώην μαλλιάς. Μπορείς να βάλεις και καφέ στο μασάζ (στο μπάνιο), μου το είπε ο γκεη κομμωτής μου! Επίσης πρόσεχε τι σαμπουάν χρησιμοποιείς, κάποια του τύπου head & shoulders έχουν πολλές φορές θειούχες ενώσεις που βλάπτουν σοβαρά των πληθυσμό του τριχωτού σου κρανίου : : : : :!!! Αυτά ξέρω, αυτά λέω. 8) 8) 8) 8)giannis είπε:Δαφνέλαιο για αναζωογόνηση μαλλιών,χρήση μια φορα την βδομάδα,με καλο μασάζ,και κάνα καλο φυτικό σαμπουάν,από φαρμακείο,παίζει ρολο και το φθινόπωρο όσο αφορά την μικροπτώση,ωστόσο αν τα κόψεις θα τα τονώσεις..
Τέλος το σημαντικότερο όλwν είναι η σωστή διατροφή,πάρε και καμια "σπιρουλίνα" για λίγο καιρό να δεις...είναι εντελώς άφοβη/είναι συμπλήρωμα φαγητού σε περίπτωση που έχεις περίεργα και εξαντλητικά ωράρια με λίγες ώρες ύπνου..
Ρε σεις...αλήθεια λέει. ;Dharilatron είπε:Το email που εχει δηλώσει στο προφίλ του είναι το εξής: [email protected]