- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 3,578
Για βάλε.0υυυυυυυυυ μια χαρά το εκμεταλλεύεται πχ ένας κακοποιός. Ασε να μη βάζω ιδέες.?
Για βάλε.0υυυυυυυυυ μια χαρά το εκμεταλλεύεται πχ ένας κακοποιός. Ασε να μη βάζω ιδέες.?
Προσωπικά δε με βολεύει καθόλου το fingerprint.Ρε παιδιά, το τηλέφωνο μου έχει fingerprint ID (δακτυλικό αποτύπωμα) όπως τα περισσότερα της αγοράς πλέον και πέραν του ότι εξυπηρετεί πολύ γρήγορα στο ανοιγμα της συσκευής και του τραπεζικού application της Eurobank, δεν νομίζω να μπορεί κάποιος άλλος να το εκμεταλλευθεί.Αυτό είναι το σίγουρο biometric.
το πιό απλό: σου πιάνει ο άλλος το δαχτυλάκι και το βάζει στον σένσορα.Για βάλε.
Φαντάζομαι και τα βασανιστήρια που είσαι διατεθειμένος να υποστείς για τον κωδικό. Δεν πρέπει να σπας εύκολα.?το πιό απλό: σου πιάνει ο άλλος το δαχτυλάκι και το βάζει στον σένσορα.
μετά έχει και κλιμάκωση αν θες
Αυτό είναι απόλυτα κατανοητό για τις συνήθειές σου. Δεν ισχύει για εμένα όμως.Προσωπικά δε με βολεύει καθόλου το fingerprint.
1ον, τις περισσότερες φορές είναι στο πλάι ή στην πίσω όψη της συσκευής, και όσο κάθομαι στο γραφείο (99% της ζωής μου δυστυχώς) σπάνια σηκώνω τη συσκευή. Αλλά ακόμα και στη συσκευή που έχω τώρα, ειναι πάνω στην οθόνη το fingerprint, αλλά δε το χρησιμοποιώ. Μια γιατί φοράω πάντα γάντια στη μηχανή, μια γιατί μπορεί να μη δουλέψει και να πρέπει να το βάλεις 2-3 φορές. Επίσης για να ρυθμίσεις δαχτυλικό αποτύπωμα πρέπει να έχεις άλλο ένα έξτρα τρόπο κλειδώματος για την περίπτωση που σταματήσει να λειτουργεί, και εγώ δεν έχω καθόλου κλείδωμα στη συσκευή μου. It's all about speed.
Φρανκφούρτη αν πας θα είσαι οκ (αλλά γιατί να πας σε αυτή τη μαλακια?) .
Μπασιντζερ?Κάποια μακρινή συγγένεια με Κιμ ίσως;?
Ναι στα "καλύτερα": Βερολίνο, Telecaster, 10-38, παχιά μπράτσα, Sonar.
Όχι στα άλλα γιατί... δεν μου αρέσουν εμένα.
Κάποια μακρινή συγγένεια με Κιμ ίσως;
Εγω απο Γερμανιγια μεργια εχω παει μονο Φρανκφούρτη.Φρανκφούρτη αν πας θα είσαι οκ (αλλά γιατί να πας σε αυτή τη μαλακια?) .
Εγω απο Γερμανιγια μεργια εχω παει μονο Φρανκφούρτη.
Γιαυτο δεν θελω να ξαπαπαω Γερμανιγια?
Εγω απο Γερμανιγια μεργια εχω παει μονο Φρανκφούρτη.
Όχι ρε, έξτρα με τη λαίδη είχα πάει.?Είχε παίξει ο Ολυμπιακός με την Άιντραχτ?
Σπύρο έχεις παίξει σε Πάριο?Όχι ρε, έξτρα με τη λαίδη είχα πάει.?
ααα δισκογραφια ελεγες? οχι, αλλα δεν παιρνω ορκο.άκουσα κάτι προχτες
και λέω αυτό είναι Σπύρος.
Αλλά μεταξύ μας μπορεί και να μην ήταν πάριος....
δεν είμαι και φαν
Αρκετα δεν εχουμε ξεφυγει?για πες μερικά που ρίχνεις κανένα έτσι βαρύ σόλο...
να δω αν έπεσα μέσα
οχι, αλλα δεν παιρνω ορκο.
Αυτο?δεν ήταν αυτό.
Ήταν ένα αγαπησιάρικο με κάτι πομπώδεις στίχους που δεν συγκράτησα πέρα από μισό λεπτό και στη μέση είχε μια σολούκλα που κατέβηκε απο τον άρη.
Μου φάνηκε Πάριος. Με ήχο Carlos περίπου. Όχι όμως εκείνο του Ρέμου.
Σάκης όχι.