S
Smurflord
Guest
Λοιπόν, επειδή ήρθε ο καιρός σιγά σιγά να φτιάχνω τη μικρή μου les paul κι έχω σκοπό ν'αλλάξω σχεδόν τα πάντα, ψήθηκα και για ένα sustainiac, μια που η όλη λειτουργία του θα με βολέψει πολύ (ειδικά στο sustain ;D ;D ;D). Έχει κανείς σας καμιά ιδέα που μπορώ να το βρώ - και αν είναι και καλή ιδέα?
Το κύκλωμά του είναι σαφώς μικρότερο από το sustainer της fernandes (ένας απ'τους λόγους που το προτιμώ) και είναι σίγουρο ότι θα χωρέσει, όπως επίσης ξέρω πως επειδή πλέον βγαίνει μόνο το stealth plus μοντέλο (σε humbucker δηλαδή) υπάρχει η δυνατότητα ν'αλλάξω τον μονό μαγνήτη (ο οποίος θα είναι ένας EMG SA). Ακούω σχόλια, γνώμες, προτάσεις κλπ.
Αν υπάρχει επίσης κάποια άλλη πρόταση να βελτιωθεί η κιθάρα - κυρίως όσον αφορά το sustain και το ανάλογο hardware, μια και για ηλεκτρικά/μαγνήτες έχω ήδη αποφασίσει - ευπρόσδεκτη.
Για την ιστορία, η κιθάρα είναι μια epi les paul goth, και θ'αλλαχτούν:
κλειδιά με locking κλειδιά
nut με γραφίτη
μαγνήτες και ηλεκτρικά (EMG 85 bridge, SA + Sustainiac neck)
Τη γέφυρα λέω να την κρατήσω, αν και μου'χε γυαλίσει και μια gotoh aluminium...
Πολλά ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σημείωση: ξέρω ότι είναι πολλά τα φράγκα για να τα ρίξω σε μια epi, αλλά είναι η αγαπημένη μου και σκοπεύω να τη χρησιμοποιώ για πολύ καιρό ακόμα, οπότε προτάσεις τύπου "μάζεψε λίγα ακόμα και πάρε μια gibson" θα είναι ανούσιες. ;D ;D ;D
Το κύκλωμά του είναι σαφώς μικρότερο από το sustainer της fernandes (ένας απ'τους λόγους που το προτιμώ) και είναι σίγουρο ότι θα χωρέσει, όπως επίσης ξέρω πως επειδή πλέον βγαίνει μόνο το stealth plus μοντέλο (σε humbucker δηλαδή) υπάρχει η δυνατότητα ν'αλλάξω τον μονό μαγνήτη (ο οποίος θα είναι ένας EMG SA). Ακούω σχόλια, γνώμες, προτάσεις κλπ.
Αν υπάρχει επίσης κάποια άλλη πρόταση να βελτιωθεί η κιθάρα - κυρίως όσον αφορά το sustain και το ανάλογο hardware, μια και για ηλεκτρικά/μαγνήτες έχω ήδη αποφασίσει - ευπρόσδεκτη.
Για την ιστορία, η κιθάρα είναι μια epi les paul goth, και θ'αλλαχτούν:
κλειδιά με locking κλειδιά
nut με γραφίτη
μαγνήτες και ηλεκτρικά (EMG 85 bridge, SA + Sustainiac neck)
Τη γέφυρα λέω να την κρατήσω, αν και μου'χε γυαλίσει και μια gotoh aluminium...
Πολλά ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σημείωση: ξέρω ότι είναι πολλά τα φράγκα για να τα ρίξω σε μια epi, αλλά είναι η αγαπημένη μου και σκοπεύω να τη χρησιμοποιώ για πολύ καιρό ακόμα, οπότε προτάσεις τύπου "μάζεψε λίγα ακόμα και πάρε μια gibson" θα είναι ανούσιες. ;D ;D ;D