• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Περι Paypal (μεταφορα χρηματων)

και που ξέρει το paypal αν εσυ δεν έχεις κάνει την σουπερ συμφωνία με την τραπεζά σου για δολαριακά εμβάσματα ? Επέτρεψέ μου να το διπλοτσεκάρω αυτό. Εκτος και αν το αναφέρει ρητά κάπου το paypal σαν πρακτική.

Αν δεν πεις στο paypal να μην κάνει την μετατροπή (παλιότερα υπήρχε επιλογή, σήμερα νομίζω δεν υπάρχει), την κάνει από default.

Τσέκαρέ το και εσύ πάντως.

Πριν λίγες μέρες τράβηξα περίπου 160 δολλάρια, και μπήκαν στον λογαριασμό μου περίπου 147 ευρώ.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μια ερωτηση σε οσους ξερουν περι Paypal και τραπεζικα τερτιπια

Οπως θα γνωριζετε οταν θελει το Paypal να κανει varification της καρτας ή του τραπεζικου λογαριασμου μου, κανει αναληψη (ως αγορα) ή καταθεση (ως εμβασμα) ενος μικροποσου στην τραπεζα μου και μετα το επιστρεφει ή το παιρνει πισω.
Αυτες οι συναλλαγες δεν εχουν καμια χρεωση (προμηθεια) απο την τραπεζα μου.

001.jpg

002.jpg

Γιατι τωρα που μου μετεφερε με εμβασμα ιδια μορφης τα χρηματα που ειχα μεσα στο Paypal, μου χρεωσε 3 ευρω προμηθεια η τραπεζα?

003.jpg

Δεν ξέρω να σου απαντήσω Σπύρο αλλά βλέπω οτι όλοι αρπάζουν και απο λίγα και στο τέλος θα βρεθείς να χρωστάς και απο πάνω ?

έχω μαύρα μεσάνυχτα αλλά μήπως μαζί με τις αλλαγές στις διατραπεζικές συναλλαγές ( 1η Ιουλίου 2019 ) , άλλαξαν και κάποια τέτοια θέματα ;;

έχω μαύρα μεσάνυχτα αλλά μήπως μαζί με τις αλλαγές στις διατραπεζικές συναλλαγές ( 1η Ιουλίου 2019 ) , άλλαξαν και κάποια τέτοια θέματα ;;
Και το εμβασμα των λιγων σεντς Αυγουστο εγινε και δεν εβαλαν προμηθεια

Βρηκα το γιατι
0-15: δωρεαν

15-5000: 3 ευρω
προμηεθια2.jpg

Πολλα χαρατσια μαζευονται
20% το fiver

1 e το paypal για την αλλαγη νομισματος

3 e η τραπεζα προμηθεια

Απο τα 60 δολαρια = 54 ευρω, μεινανε 39 ευρω

Πάρε και της Alpha

3 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
3.1 ▶ Για πίστωση σε λογαριασμό καταθέσεων
Έως του ισοτίμου Ευρώ 5     Ανέξοδα

Από του ισοτίμου Ευρώ 5,01 έως του ισοτίμου Ευρώ 12.500    Πάγιο 3

Από του ισοτίμου Ευρώ 12.500,01 έως του ισοτίμου Ευρώ 50.000   Πάγιο 5

Άνω του ισοτίμου Ευρώ 50.000     Πάγιο 8

Πάρε και της Alpha
Τα εχω αλλα τα εκοψα και αφησα ,μονο της εθνικης που με ενδιεφερε.

Τωρα ψαχνω καθε ποτε μπορω να μεταφερω χρηματα απο την paypal στην τραπεζα, μηπως υπαρχει καποιο οριο πχ μια φορα την εβδομαδα.
Νομιζω οτι καπου ειχα διαβασει μια φορα την ημερα.

Αν ειναι ετσι, τοτε ετσι για σπασιμο θα μεταφερω  μεχρι 15 ευρω καθε μερα οπου δεν υπαρχει προμηθεια. ?

Αν ειναι ετσι, τοτε ετσι για σπασιμο θα μεταφερω  μεχρι 15 ευρω καθε μερα οπου δεν υπαρχει προμηθεια. ?

Έτσι.

Ενώ εγώ στην Alpha ..... ταληράκι ταληράκι. :classic_tongue:

Εννοείται, ακόμα και κάποιους λογαριασμούς μπορείς να πληρώνεις.

Μπορω και να τα αφησω μεσα και να ψωνιζω με Paypal
Αυτο ειναι το νόημα. Ψωνίζεις διαδικτυακά και πληρώνεις μεχρι και τη Dominos pizza αμα λαχει. Μεταφέρεις καποιο μεγαλύτερο ποσό μια στις τόσες οταν το χρειαστείς εδω.

Εγώ αυτό έκανα τόσο καιρό με τα Κάπιταλ κοντρόλ που ήταν ο πιο εύκολος τρόπος να κάνεις συναλλαγές με έξω. Κι αν μαζευτούν τα φέρνεις με μια και βγαίνει πιο φτηνά

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back