Περί Noiz chat

Kώστας Εβδομηνταεννιάς

kwstas79

Μέλος
Πόντοι
98
Τελικά τι απόγινε αυτό το chat? Θα γίνει κάποτε πραγματικότητα;;; :roll:

To chat υπήρχε στο παρελθόν.

Η κίνηση δεν ήταν μεγάλη.

Θεωρείτε ότι θα εξυπηρετούσε;

Να το ανεβάσω πάλι;

Εμένα θα μου άρεσε, δεν μπορώ όμως να εγγυηθώ και γιά το υπόλοιπο forum! Να κάνουμε ένα δημοψήφισμα καλύτερα;

ναι και εγω θα ηθελα :D

by the way κοστα το avatar σου με αποσυντονιζει... :P

To chat υπήρχε στο παρελθόν.Η κίνηση δεν ήταν μεγάλη.

Θεωρείτε ότι θα εξυπηρετούσε;

Να το ανεβάσω πάλι;
η αληθεια ειναι οτι κανενας δεν μπαινει στο Chat εδω και πολυυυυ καιρο...

αυτο που λειπει πιστευω οτι ειναι η photo gallery...

by the way κοστα το avatar σου με αποσυντονιζει...
Εγώ παθαίνω κλακάζ και νομίζω ότι δύο βυζάκια μιλούν με τεχνικούς όρους και δίνουν συμβουλές.. 8O :? :D

Σχετικά με το chat, αν και δεν νομίζω ότι θα το χρησιμοποιούσα, πιθανών να βοηθούσε σε επιτόπιες εκτονώσεις, οπότε και τα υπόλοιπα threads θα διατηρούσαν μια θεματική συνοχή και δε θα ξεφεύγανε (όχι ότι είναι πάντα κακό αυτό, απλά ορισμένες φορές είναι εκνευριστικό όταν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο). :) :wink:

Εγώ πάλι θα ήθελα πολύ να μπούν και τα δύο.

Τώρα έχουμε γίνει και πολλά μέλη και πιστεύω οτι όλα θα πάνε καλύτερα.

μια καλή λύση είναι να chatάρουμε με ραντεβού, πχ κάθε 2 βδομάδες, σάββατο στις 3 ξέρω γω, κάτι τέτοιο, έτσι θα μπαίνουν αρκετοί την ίδια ώρα

ΞΕΡΩ!Θελουμε ενα shoutbox!!!!!!!ειναι σαν μινι τσατ και ουτε που χρειαζεται java και ετσι :D

Αυτό το είχα προτείνει και παλιότερα...Αλλα κάποιως με έγραψε...:lol:......

/just kidding of course/

Διολου ασχημη φαση το ΤΣΑΤ... :lol: Εγω μεσα!(και θα μου πειτε ποιος

χεστηκε που ειμαι εγω μεσα)-->αλλα..Dum spiro spero!Chat-Hat-Cat :lol:

Και ψηφίζω υπέρ στο chat....

Παλιότερα που υπήρχε, επαιζε πρόβλημα για αυτό δεν εμπαινε κανείς....

Ρε ακούστε και την ιδέα για shoutbox...Σε ενα αλλο forum που είμαι λειτουργεί μια χαρά και γουστάρουμε....

Ρε σεις πολυ μοναξιές βαράω στο chat θα μπει κανείς η θα γίνει της ταστιέρας εδώ;; :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Δεν πειράζει, ας μείνει και αν θέλει ο yameth κάπως να φαίνεται στην 1η υπέρλαμπρη σελίδα μας, να φαίνεται πόσοι είναι μέσα και πού

Θα βοηθήσει, κι εγώ μπαίνω

Δεν πειράζει' date=' ας μείνει και αν θέλει ο yameth κάπως να φαίνεται στην 1η υπέρλαμπρη σελίδα μας, να φαίνεται πόσοι είναι μέσα και πού
Θα βοηθήσει, κι εγώ μπαίνω[/quote']

επιτελους ηρθε και η "γρηγορη απαντηση" στα post!αντε να μπορουμε να βλεπουμε και καπου στην πρωτη σελιδα ποιοι ειναι στο chat μπας και ζωντανεψει και αυτο..πιστευω ειναι η μονη λυση αυτη..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back