Τόσα μεγάφωνα αναφέρατε και δεν βλέπω τα g12t-75.Αυτά πως σας φαίνονται για βρώμα?Είμαι ανάμεσα σε v30 και g12t-75(ωραία λύση ίσως να 'ναι και συνδιασμός των δύο)Όποιος έχει κάποια εμπειρία ας μας δώσει τα φώτα του!
Στην δικιά μου 2x12 έχω δύο g12t-75 τα οποία τα προτιμώ από τα v30. Έχουν ελαφρώς πιο μαζεμένα μεσαία (στα αυτιά μου τουλάχιστον), "κολακεύουν" κάπως την παραμόρφωση. Στα καθαρά δεν έχω κάποιο πρόβλημα, με το EQ του ενισχυτή όλα γίνονται. Είναι και κατά 3db πιο "ήσυχα".
λοιπον,επειδη εχω marshall teliko me el34 kai jmp1 (γενικα midrange μηχανηματα)μηπως τα v30 που ειναι επισης πριμομεσσαια δεν θα ακουγονται ωραια και να προτιμησω g75t ????
και απο την αλλη εχω ακουσει οτι τα evm σε μια thiele1x12 δεν ταιριαζουν με marshall ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.