περι guitar fetish

1. Παράκληση προς τον elavd
Μην βάλεις CBS-style headstock στη Strat! Σε παρακαλώ' date=' είναι χάλια! Κρίμα η κιθάρα δηλαδή...

Απόδειξη, το γεγονός ότι και ο Gilmour και ο Juanes έχουν μοντέρνα headstocks στις δικές τους. :wink: [/quote']

H κιθάρα θα γίνει έτσι:

http://www.youtube.com/watch?v=y0fvUrxQ_v4

με τη διαφορά ότι δε θα βάλω (ΔΥΣΤΥΧΩΣ...:(:(:() tinted neck...

Αν και προτιμώ τα 50's headstocks, και το 60's (μήπως είπα λαλακία φοβάμαι) καλύτερο είναι από τις αηδίες τα φαρδιά! ¶ντε, με το καλό... :)

Υ.Γ. Δεν κατάλαβα τι είναι ο tinted neck (πληκτράς είμαι ο δύσμοιρος, που να ξέρω για μπράτσα strat...) αλλά ό,τι και να είναι, δεν πειράζει! Καλή θα βγει και χωρίς αυτό. :lol:

Tinted είναι τα μπράτσα που είχαν οι παλιές (50's κυρίως strat) με πολύ βερνίκι πάνω τους, και φαινόντουσαν πιο πορτοκαλί (και ΠΟΛΥ πιο ωραία...)

Tinted είναι τα μπράτσα που είχαν οι παλιές (50's κυρίως strat) με πολύ βερνίκι πάνω τους' date=' και φαινόντουσαν πιο πορτοκαλί (και ΠΟΛΥ πιο ωραία...)[/quote']1. Όντως είναι πολύ όμορφες αυτές οι κιθάρες, πάντα μου έκαναν εντύπωση.

2. Thanks for the info! :wink:

3. Sorry for my ignorance... :oops:

με τη διαφορά ότι δε θα βάλω (ΔΥΣΤΥΧΩΣ...:(:(:() tinted neck...
Ρε συ... στο ξαναλέω, είναι τόσο εύκολο να κάνεις tinted & gloss το λαιμό... :wink: :D

να μπορουσα να ανεβασω και γω εικονα απο την δικια μου..... :(
Γιατί δε μπορείς???

να μπορουσα να ανεβασω και γω εικονα απο την δικια μου..... :(
Αν δυσκολεύεσαι να τις ανεβάσεις στο noiz, υπάρχει το www.imageshack.us

Έχει και δυνατότητα preview (αυτό το μικρό παραθυράκι που αν κλικάρεις πάνω του ανοίγει λινκ με την full screen εικόνα).

Το παθα το εγκεφαλικό......

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/9 κάνω την παραγγελία...

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/9 ήταν στο γραμματοκιβώτιό μου.

Τι έγινε ρε παιδιά? 5 μέρες μεσολαβούντως σαββατοκύριακου?

Θα κουφαθούμε τελείως. Φυσικά το δέμα με άριστη συσκευασία!!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το παθα το εγκεφαλικό......
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/9 κάνω την παραγγελία...

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/9 ήταν στο γραμματοκιβώτιό μου.

Τι έγινε ρε παιδιά? 5 μέρες με διαμεσολάβηση σαββατοκύριακου?

Θα κουφαθούμε τελείως. Φυσικά το δέμα με άριστη συσκευασία!!!
Welcome to the club!!! :wink: :D

Είπαμε αλλά όχι κι έτσι... ένα μπράτσο και ένα DVD που έχω πάρει από US κάναν 4-5 εβδομάδες!!!

ρε παιδια εχω την προπληρωμενη καρτα της γιουρομπανκ και δε μπορω να ψωνισω δε τη δεχονται?????

ρε παιδια εχω την προπληρωμενη καρτα της γιουρομπανκ και δε μπορω να ψωνισω δε τη δεχονται?????
Είναι πιθανόν... :roll:

Aν είναι electron visa υπάρχει πιθανότητα να μη τη δέχονται όλα τα sites...

Στείλε email και ρώτησέ τους :wink:

Με electron Visa (Gift Card της Τρ. Αττικής) ψώνισα πριν 10 μέρες...

Τί μπορεί να μην πηγαίνει καλά;

Με electron Visa (Gift Card της Τρ. Αττικής) ψώνισα πριν 10 μέρες...
Τί μπορεί να μην πηγαίνει καλά;
Κι εγώ Gift Card έχω .... Στον Thomann μου είχανε πει κάποια στιγμή, ότι δε δέχονται όλες τις electron visa. Παράξενο αν όντως συμβαίνει :roll: :roll:

επειδη ειναι η πρωτη μου αγορα και δε λεει να βγει ξινη τι εκανα τωρα με το πειπαλ?παντως τα πηρα ολα κομπλε!!και το μειλ ηρθε και ολα!χιλια ευχαριστω παιδια

επειδη ειναι η πρωτη μου αγορα και δε λεει να βγει ξινη τι εκανα τωρα με το πειπαλ?
Την Τρίτη όμως θα χαμογελάς όταν θα σου έρθει το δεματάκι ;) :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back