- Πόντοι
- 638
Είπα ν'ανοίξω θεματάκι με αφορμή ένα ποστ του φίλτατου Περικλή...
Περισσότερο σαφώς ως μπασσίστας, ελαφρώς λιγότερο ως κιθαρίστας, αλλά ΠΑΝΤΑ κάποιος εγωμανής "chief" θα υπήρχε που δεν υποφερόταν, κάποιος στραβομούτσουνος με μόνιμη κλιμακτήριο, κάποιος "χαμήλωσε μέχρι να φτάσεις σε -39db αλλιώς δεν αντέχω"...
Μην αρχίσω να μιλάω για ξεκίνημα μπάντας, όπου πετυχαίνεις κάθε καρυδιάς καρύδι και τραβάς ότι τρίχα υπάρχει στο τομάρι σου απ'την απελπισία! Όπου και να κάτσει, μετά από 38 πρόβες κάποιος βγάζει τον κακό του εαυτό και φτου κι απ'την αρχή, και στο τέλος το διαλύεις και τα λέγαμε.
Μ'όλα αυτά λοιπόν, βρίσκω τον εαυτό μου να διασκεδάζω περισσότερο κάνοντας τα τζαμαρισματάκια μου σε βιντεάκια στο youtube ή στα δικά μου κομμάτια που τα γράφω όλα μονάχος με την πάρτη μου, που τουλάχιστον οριακά βγάζουμε συνεννόηση ;D. Παρ'ότι βέβαια μου έχει λείψει απίστευτα πολύ το σανίδι και οι fun μπάντες που ζούσα στα 17 έως 20κάτι μου...
Απόψεις/εμπειρίες/γνώμες/μοχαμπέτι;
... όπου μιλάει για την παραξενιά του Μαυροπερισσότερου, την ηλικία κτλ. Εγώ, λοιπόν, που είμαι και πιτσιρίκος ακόμα (πρώτα -άντα) δε νομίζω πως θα την πάλευα να μπω πάλι σε φάση μπάντας. Γενικά δεν μπορώ να πω πως είχα τραγικά απίστευτα εξαιρετικά κακές εμπειρίες, αλλά πέραν από ορισμένες απόπειρες με φίλους, όλες οι υπόλοιπες συμμετοχές μου σε μπάντες ήταν ολίγον τι... ας μην πω ανυπόφορες, θα πω "όχι ευχάριστες".pericles είπε:Δυσκολα φτιαχνεις οποιαδηποτε μπαντα σε ηλικια σαν αυτη του Blackmore!!Eχεις τις παραξενιες σου (φυσικο ) ,τις αρρωστιες σου κλπ.Μονο καμια συνεργασια με αλλους με παρομοια προβληματα και εμπειριες μπορεις να κανεις!!Ιδιαιτερα ο Blackmore που ειναι πολυ παραξενος απο πολλα χρονια !!Κατα την γνωμη μου ομως αν δεν ηταν ετσι δεν θα εκανε αυτην την τεραστια και Δημιουργικη καριερα !! ;D
Περισσότερο σαφώς ως μπασσίστας, ελαφρώς λιγότερο ως κιθαρίστας, αλλά ΠΑΝΤΑ κάποιος εγωμανής "chief" θα υπήρχε που δεν υποφερόταν, κάποιος στραβομούτσουνος με μόνιμη κλιμακτήριο, κάποιος "χαμήλωσε μέχρι να φτάσεις σε -39db αλλιώς δεν αντέχω"...
Μην αρχίσω να μιλάω για ξεκίνημα μπάντας, όπου πετυχαίνεις κάθε καρυδιάς καρύδι και τραβάς ότι τρίχα υπάρχει στο τομάρι σου απ'την απελπισία! Όπου και να κάτσει, μετά από 38 πρόβες κάποιος βγάζει τον κακό του εαυτό και φτου κι απ'την αρχή, και στο τέλος το διαλύεις και τα λέγαμε.
Μ'όλα αυτά λοιπόν, βρίσκω τον εαυτό μου να διασκεδάζω περισσότερο κάνοντας τα τζαμαρισματάκια μου σε βιντεάκια στο youtube ή στα δικά μου κομμάτια που τα γράφω όλα μονάχος με την πάρτη μου, που τουλάχιστον οριακά βγάζουμε συνεννόηση ;D. Παρ'ότι βέβαια μου έχει λείψει απίστευτα πολύ το σανίδι και οι fun μπάντες που ζούσα στα 17 έως 20κάτι μου...
Απόψεις/εμπειρίες/γνώμες/μοχαμπέτι;