- Πόντοι
- 523
Superfunk είπε:φυσικα και απαιτεις.
κατα τα αλλα μαζι σου σε ΟΛΑ ,αλλα ποιοι αφηνουν τους κλεφτες που αναφερεις να ΑΛΛΩΝΙΖΟΥΝ?οι δημοσιοι υπαλληλοι... ,εξω βλεπεις οι ιδιωτες καθονται ΣΟΥΖΑ μπροστα στους (σωστους) δημοσιους υπαλληλους (δυστυχως ΜΟΝΟ η σουζα και η πειθαρχια δουλευουν σε τετοιες περιπτωσεις,αλλοιως η χωρα γινεται american bar,τι νομιζεις δηλ.οτι οι Γερμανοι και οι Αγγλοι δεν κλεβουν επειδη ειναι...καλοι ανθρωποι?Απλα φοβουνται τη..λουτσα της εφοριας...) ;D
Αυτη τη συζητηση την εχω κανει απειρες φορες και δυστυχως ειναι συζητηση τυπου¨"η κοτα εκανε το αυγο η το αυγο την κοτα"
Οσο η αδυναμια εφαρμογης των νομων απο το διαλυμενο ελληνικο κρατος εχει εμπεδωσει ακομα και στον 13χρονο που τα σπαει στο κεντρο της Αθηνας (υπο τον μανδυα της κοινωνικης επαναστασης), η στον νοικοκυρη που θελει να βαλει μια κεραμιδα στο αυθαιρετακι του ενα κλιμα ατιμωρησιας και συναλλαγης με το κρατος, αλλο τοσο ο ελληνας ιδιωτης, ελευθερος επαγγελματιας η επιχειρηματιας (ακομα και ο πλεον υγιης) αγωνιά για το πως θα κανει μπιζνα με το κρατος, ή πως θα ζησει απο τον κρατικο κορβανα, τα επιδοτουμενα προγραμματα, ή τα ασφαλιστικα ταμεια. Ειναι η νοοτροπια που εσυ ο ιδιος ανεφερες. Επειδη πληρωσα καποτε κατι στο κρατος, το κρατος μου χρωσταει τα παντα. Επειδη γεννηθηκα ελληνας πολιτης ο δημοσιος υπαλληλος (αγγλιστι public servant) πρεπει να μου καθεται σουζα. Ειναι η λογικη που στο μυαλο του ελληνα του δικαιολογει τα παντα...απο το να φοροδιαφευγει, μεχρι το να πεταει τα σκουπιδια του στο δρομο και να διαμαρτυρεται που δεν ερχονται οι ξυστες δημοσιοι υπαλληλοι να τα μαζεψουν.