• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Pedalboard Καλλώδιο jack 1/4 6,35mm

gmoukou

Ενεργό μέλος
Πόντοι
438
Χαιρετώ σας όλους ξεκινώ με το εξής.

Θέλω να φτιάξω μερικά καλλώδια για τη σύνδεση των πεταλιώνε στο pedalboard μου και σκεφτόμουν να βάλω πιο λεπτό καλλώδιο απο το συνηθισμένο ωστε να είναι πιο ευλύγιστο.

Ξέρει κανείς πως θα μπορούσα να αναζητήσω πιο λεπτό καλλώδιο?

Έπειτα, θα έχει επίπτωση στον ήχο ένα μικρότερης διαμέτρου καλλώδιο?

Συνήθως υπάρχουν διαστάσεις στους καταλόγους των site, οι διαστάσεις αντιπροσωπεύουν το εξωτερικό περίβλημα αλλά και την διάσταση του άξονα όπου περνάει το σήμα σου.Έχω δουλέψει  το Sommer Cable Onyx Tynee για patch cables σε pedalboard, αρκετά λεπτό και εύκαμπτο. Φυσικά και δεν θα έχει επίπτωση στον ήχο, αρκεί να είναι κάποιας ποιότητας και θα είσαι εντάξει.

Τέλεια! Να σε ρωτήσω πάνω στο καλλώδιο που ανέφερες. Μπήκα και το είδα στο site και σε μια σύντομη περιγραφή λέει: 1 x 0,22 mm²; PVC Ø 4,00 mm.

Ξέρεις μήπως σε τι αναφέρονται αυτά?

Ναι το 1x0,22mm²  είναι η διάμετρος του άξονα και το PVC Ø 4,00 mm είναι η διάμετρος η εξωτερική δηλαδή και του καλωδίου. Το PVC αναφέρετε στο υλικό κατασκευής.  Απ'ότι καταλαβαίνεις είναι λίγο λιγότερο από μισό εκατοστό. Αν έχεις ένα παχύμετρο ή ακόμα και έναν χάρακα μπορείς να βρείς την διάμετρο που σε βολεύει καλύτερα.

ίσως αυτή η εικόνα να σε βοηθήσει, όπου outer jacket αναφέρεται στο PVC (υλικό), και όπου center conductor ( άξονας ), η μικρή διάμετρος το 1x0,22mm²

coaxial-cable-suppliers.png

Trending...

Νέα θέματα

Back