• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

pedalboard-ενισχυτης

Yannis_Knopf

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπερα. ριχνοντας μια πρωτη ματια δεν βρηκα κατι παρομοιο αν παλι κανω λαθος σβηστε το thread. Λοιπον υπαρχει καποιος τροπος να στελνω την κιθαρα μου κατευθειαν στον ενισχυτη και οποτε θελω απο το πενταλ μποαρντ? Θα χρειαστω πανω απο 1 AB switch?

Και μια ασχετη ερωτηση. ο ενισχυτης και η κιθαρα βρισκονται περιπου 1 μετρο απο την μπαλκονοπορτα.βεβαια υπαρχει σωμα θερμανσης κοντα. το βραδυ τον ενισχυτη τον σκεπαζω με ενα καλυμα απο υφασμα αλλα η κιθαρα μενει στο σταντ που στηριζει το σωμα και οχι το μπρατσο.

υπαρχει θεμα ανησυχιας η ολα καλα?

Ευχαριστω!

Stratknopf είπε:
Καλησπερα. ριχνοντας μια πρωτη ματια δεν βρηκα κατι παρομοιο αν παλι κανω λαθος σβηστε το thread. Λοιπον υπαρχει καποιος τροπος να στελνω την κιθαρα μου κατευθειαν στον ενισχυτη και οποτε θελω απο το πενταλ μποαρντ? Θα χρειαστω πανω απο 1 AB switch?
Κατά βάση θέλεις να κάνεις bypass την πεταλιέρα σου (γιατί, φαντάζομαι, δεν σου αρέσει ο buffer της?). Οπότε δεν χρειάζεσαι AB box αλλά ένα bypass loop box.

Μαλλον μαντεψες σωστα. υπαρχει καποιο μοντελο/μαρκα που να προτεινετε?

Stratknopf είπε:
Μαλλον μαντεψες σωστα. υπαρχει καποιο μοντελο/μαρκα που να προτεινετε?
Φτιάξε ένα μόνος σου, 4 jacks και ένας διακόπτης είναι. Απλώς μετά, κατά τη χρήση του, υπολόγισε το συνολικό μήκος των καλωδίων που χρησιμοποιείς.

Αν δεν θέλεις/μπορείς να φτιάξεις, ψάξε για κάποιο passive/true bypass, δεν κάνουν πολλά λεφτά.

Ευχαριστω θα κατσω να σκεφτω λιγο αυτο που μου ειπες. Αν δεν τα καταφερω θα ανατρεξω εδω για βοηθεια. Να σαι καλα.

Διαβασα εδω μεσα πως χρησιμοποιωντας GeorgeL's καλωδια το σημα ειναι πολυ καλο. βαζοντας τετοια καλωδια η λυση που συζηταμε ειναι παντελως αχρηστη?

Trending...

Νέα θέματα

Back