- Πόντοι
- 138
Superfunk είπε:Τι εγινε ρε παιδια...36 επαγγελματικες πεταλιερες και ολο LINE 6/BOSS/IBANEZ/EH βλεπω που πηγαν οι μπουτικες? ;D ;D
ενταξει καποιοι πρεπει να χρησιμοποιουν και τις μπουτικες (εννοω καποιοι που ΔΕΝ ειναι bedroom players... ;D) αλλα οντως οι περισσοτεροι επαγγελματιες κιθαριστες σε μπαντες run of the mill πεταλια χρησιμοποιουν ειδικα αυτοι που απλα θελουν 4-5 εφε να "καμουν δουλεια τους" & δεν ειναι "εφεδιαρηδες" κιθαριστες.hadgi είπε:
όλοι σχεδόν με dd3 τη βγάζουν (και κάποιοι που ακούω, όπως πχ ο Nels Cline, ακόμα και με cs3).
Βέβαια, δεν είχε μέσα δικούς μου αγαπημένους κιθαρίστες, για να δω με τι εφε διαμορφώνουν αυτοί τον ήχο τους, αλλά το δείγμα όσο να'ναι (κι όσο να μη θέλω να το πολυπαραδεχτώ) είναι αντιπροσωπευτικό. :-\
Superfunk είπε:.. που πηγαν οι μπουτικες? ;D ;D
Τι ξέρουν αυτοί τώρα. ???Superfunk είπε:Τι εγινε ρε παιδια...36 επαγγελματικες πεταλιερες και ολο LINE 6/BOSS/IBANEZ/EH βλεπω που πηγαν οι μπουτικες? ;D ;D
Aπλό και εύχρηστο.LK είπε:Εμένα το μόνο pedalboard διάσημου που με άρεσε είναι του από πάνω μου (αν και δεν χρησιμοποιεί reverb ;D)
μα πώς εντυπωσιάζεστε εσείς οι επαρχιώτες ;D ;D...την άλλη φορά λεβέντη μου να οργανωθείτε καλύτερα να σε περιποιηθούμεLK είπε:Εμένα το μόνο pedalboard διάσημου που με άρεσε είναι του από πάνω μου (αν και δεν χρησιμοποιεί reverb ;D)
marathon είπε:μα πώς εντυπωσιάζεστε εσείς οι επαρχιώτες ;D ;D...την άλλη φορά λεβέντη μου να οργανωθείτε καλύτερα να σε περιποιηθούμε
για δες και εδω απο εναν αμερικανο που περιοδευει/περιοδευε 160 μερες τον χρονο......analogtreehouse είπε:έριξα μια ματιά στις φωτογραφίες και είναι απίστευτο πόσο διαφορετική είναι η λογική των αμερικάνικων συγκροτημάτων... έχει να κάνει και ότι οι περισσότεροι από όλους περιοδεύουν 150 μέρες το χρόνο τουλάχιστον και απλοποιούν την ζωή τους κάνωντας πρακτικές ρεαλιστικές επιλογές.