PC από που;

RayDTutto

Re di tutto e di nessuno
Πόντοι
98
Σιχαίνομαι το Πλαίσιο και διάβασα το θρεντ για το e-shop που ήταν υποψήφιο. Οπότε από που αγοράζω κατά παραγγελία PC;

Καμία ιδέα;

Ρίξε καμιά ματιά σε άλλο φόρουμ π.χ(adslgr.com) για πολλές γνώμες,έχει διάφορα threads και παραδείγματα από μέλη του φόρουμ σύμφωνα με τον προυπολογισμό σου, η εναλλακτικά το public, η ακόμα στην δική μου περίπτωση μου πάνε σε καλό τεχνικό της περιοχής σου.

Για σένα πρόκειται?

Ναι για μένα. Τα έχω δει τα άλλα σάιτ άλλα έχουν υπερβολικά πολύ θόρυβο. Πολλή πληροφορία για φιλτράρισμα. Δεν ψάχνω να βρω τι να βάλω μέσα. Ξέρω τι θέλω. Θέλω κάποιον αξιόπιστο να μου φτιάξει το μηχάνημα με εγγύηση.

Σημασια δεν εχει ποιο καταστημα εχει 1-2 ευρω πιο φτηνα ενα εξαρτημα, αλλα ποιο εχει πραγματικη εγγυηση και υποστηριξη μετα την πωληση.

Και πανω σε αυτο, για μενα το e-shop πεθανε.

Και δεν ειμαι κανενας παραλογος πελατης.

Μια φορα το χρειαστηκα και καταλαβα οτι σε κοροιδευουνε μπροστα στα μουτρα σου.

Και μετα σκεφτεσαι, γιατι αραγε δεν μπαινει  το e-shop στο skroutz?

Απλο. Εκει γραφονται σχολια και αξιολογησεις απο τον κοσμο.

Ενα αλλο καταστημα που εχω ψωνισει και ειμαι ικανοποιημενος γενικα, αλλα δεν εχω ακομα προσωπικη εμπειρια απο after sales  υποστηριξη (δεν χαλανε και καθε μερα τα πραγματα), παρα μονο εχω ακουσει πολυ καλα λογια απο φιλους με εμπειρια επ'αυτου στο συγκεκριμενο καταστημα, ειναι το http://www.msystems.gr/ στη Φρατζη στο Ν . Κοσμο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ευχαριστώ για τις προτάσεις.

Γενικά έχω γνώσεις hardware και αν και θα μπορούσα να στήσω πισι, δεν το έχω κάνει ποτέ και θέλω αν αποφύγω τους πειραματισμούς και τα νεύρα όπως και το χαμένο χρόνο.

Εγώ παντως δεν έχω κακές εμπειρίες απο eshop. 2 δίσκοι και 1 mouse μου τα έχουν αντικαταστήσει χωρίς κουβέντα.

Απο την άλλη το plaisio είναι ακριβό για οτιδήποτε μη turbo-x. Ray δεν ξέρω αν μένεις Αθήνα αλλά μπορείς να δοκιμάσεις και Cosmodata που έχει καλές τιμές και είναι χρόνια στη αγορά χωρίς να έχω ακούσει κάτι κακό.

Sorry αλλά έχω διαφορετική για το eshop.  Δυο υπολογιστές ο ένας σεταρισμενος από τα παιδιά και ο άλλος μόνο κομμάτια και δεν τράβηξα κανένα πρόβλημα. Μέχρι και τα κουτιά των επιμέρους κομματιών μου στείλανε. Βέβαια μιλάω για τις προσωπικές μου αξιόπιστες εταιρείες με τις ανάλογες εγγυήσεις. Thermaltake Asus corsair. Και επειδή είμαι παιδί της Asus πάλι από το eshop  θα τα αγόραζα.

Στην πωληση δεν εχουν λογο να μην ειναι σωστοι, το θεμα ειναι η αντιμετωπιση που εχεις οταν κατι χαλασει και ειναι εντος εγγυησης.

Και πλαισιο και eshop ιδιες μαπες ειναι... απλα το eshop εχει 200 καταστηματα στην Ελλαδα και αν εισαι απο επαρχια βολευει. Και στα δυο καταστηματα κοιταζουν να σε κοροϊδεψουν αλλα στο καθενα με διαφορετικο τροπο. Στο μεν (eshop) συνηθως σε βγαζουν τρελο, στο δε (πλαισιο) αν τους δινοταν η δυνατοτητα θα εβγαζαν λεφτα και απο την μεταξυ σας συνομιλια. "Φιλε και γιατρε μου η επισκεψη σας στο καταστημα χρεωνεται 50 ευρω ειναι πολιτικη της εταιριας"(λεμε τωρα , αλλα αν γινομασταν σουηδια θα το εφαρμοζαν στανταρ).

Πριν δυο χρόνια αγόρασα λαπτοπ από το http://www.mgmanager.gr/. Μετά από λίγους μήνες είχα ένα ατύχημα με καφέ στο πληκτρολόγιο. Η εγγύηση κάλυπτε τέτοιου είδους ατυχήματα. Ανέλαβαν οι ίδιοι τη συνεννόηση με τη Lenovo (μένω σε νησί του Ν.Αιγαίου) και όταν η τελευταία τους είπε ότι δεν έβρισκε ανταλλακτικό, μου έστειλαν καινούριο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back