Paypal-??

nathanlyk

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Γράφτηκα στο paypal και μου λέει ότι πήραν από το λογαριασμό μου 1.50ευρώ. Όμως δεν έχει γίνει καμία ανάληψη από την κάρτα μου. Τι συμβαίνει;Επίσης μου λέει να βάλω κάποιους 4 αριθμούς.(;)

Nathan, επιμένεις να ανοίγεις θέματα που σχετίζονται με την κατασκευή δικτυακών τόπων και την εγκατάσταση συστημάτων πληρωμής σε τέτοιους δικτυακούς τόπους. Έχεις καμία ένδειξη ότι σε ένα μουσικό φόρουμ θα βρεις αξιόπιστες πληροφορίες για τις απορίες σου;

Τα χρήματα αυτά θα σου επιστραφούν με την πρώτη σου δοσοληψία. Τον 4ψήφιο μπορείς να τον μάθεις με ένα τηλέφωνο στην τράπεζά σου.

Τελικά είμαι και πολύ guitarfetish τύπος.

Αν ΔΙΑΒΑΖΕΣ τις ΕΚΤΕΝΕΙΣ "οδηγιες χρησεως" του paypal δεν θα ειχες τετοιες αποριες....

free hot girls playing guitar naked on webcams at www.kane-me-relic-afenth-mou.net
λολ ντρέπομαι γι'αυτό, αλλά αφού γέλασα, το πάτησα το λινκ (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία..)

λολ ντρέπομαι γι'αυτό, αλλά αφού γέλασα, το πάτησα το λινκ (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία..)

και γω επείσης.... :D :D :D

free hot girls playing guitar naked on webcams at www.kane-me-relic-afenth-mou.net
To link δεν δουλεύει, κάποιος να το φτιάξει.

To link δεν δουλεύει' date=' κάποιος να το φτιάξει.[/quote']

Tώρα είναι οκ:

www.kane-me-relic-afenth-mou.nethref>
Αυτή δεν είναι η σερραία που την έκανε relic ο γνωστός σιδεροφάγος Έξαρχος; Γκάβλα είναι η άτιμη, έχει και CBS headstock από ότι βλέπω.

To link δεν δουλεύει' date=' κάποιος να το φτιάξει.[/quote']

Tώρα είναι οκ:

www.kane-me-relic-afenth-mou.nethref>
Αυτή δεν είναι η σερραία που την έκανε relic ο γνωστός σιδεροφάγος Έξαρχος; Γκάβλα είναι η άτιμη, έχει και CBS headstock από ότι βλέπω.
Tου ξέφυγε λίγο το μπότοξ και είναι λίγο στραβοχυμένη αλλά έχει φοβερό ήχο!

E δεν παίζεστε!! (Το λινκ μπήκε από το μποτ που έλεγε το Xαριλατρόνιο κι όχι από μένα... μα πώς επιβιώνετε στην ζούγκλα του μαυροπίνακα... εεεε, του Διαδικτύου;)

Παρεπιπτόντως, σε κάποιο Guitarist (!!) είχε πάρει το μάτι μου κάποια καταχώρηση για τέτοιο σάιτ... κάπου εδώ γύρω πρέπει να' ναι αυτό το τεύχος

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back