Paul McCartney - Please Please Me

Ο ντράμμερ μου θυμίζει τον Forest Whitaker, τελείως όμως!  :D :D :D

Ωραίο τραγούδι ...

φοβερο! Προσκυναμε για ακομα μια φορα το μεγαλυτερο group στην ιστορια της μουσικης

ειδα κ αλλα βιντεο απο την συγκεκριμενη συναυλια.απλα δεν υπαρχουν!

μικρα παιδια μεγαλη γεροι ολοι τραγουδανε μαζι κ ξερουν καθε τραγουδι! μακαρι να ειχαμε κ εδω τετοια μουσικη παιδια κ να μην διδασκουν στα ωδεια μονο τον Βach κ τον Mozart....

τεσπα...

Βασικά το φοβερό είναι ότι μετά τους Beatles o Paul δεν κατάφερε να βγάλει σχεδόν τίποτα άξιο λόγου και ακόμα βασίζεται στα τραγούδια που έγραψε τότε. Μωρέ λέτε να είναι αλήθεια η φημολογία του Abbey Road; ;)

Aμ εδώ ποιός σολάρει ??? και με TELE ???

Superfunk είπε:
50 ετων τραγουδι και ακομα μαμαει....
47 :D

Ο ντράμμερ μου θυμίζει τον Forest Whitaker, τελείως όμως!  :D :D :D
Υιός του Abraham Laborier

Βασικά το φοβερό είναι ότι μετά τους Beatles o Paul δεν κατάφερε να βγάλει σχεδόν τίποτα άξιο λόγου και ακόμα βασίζεται στα τραγούδια που έγραψε τότε. Μωρέ λέτε να είναι αλήθεια η φημολογία του Abbey Road; ;)
Δεν συμφωνώ. Πολλά του τραγούδια (μεμονωμένα) εξακολουθούν να είναι εκπληκτικά και το άλμπουμ Band on the run είναι Α+.

Ο ΜcCartney είναι ο άνθρωπος που θα ήθελα να γνωρίσω κάποια στιγμή στη ζωή μου.

Τώρα αν γράψω ότι οι Beatles είναι ότι μεγαλύτερο έβγαλε η σύγχρονη μουσική φοβάμαι ότι θα έχουμε παρατράγουδα εδώ μέσα. Θα το πω όμως.

Υ.Γ. (Ποιός ήταν ο τελευταίος που είχε θαυτεί εδώ, κατά την προσφιλή μας συνήθεια?).

Aμ εδώ ποιός σολάρει ??? και με TELE ???
Ο Prince.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Η πιο ελεϊνή σκατόφατσα στην ιστορία της μουσικής.-

Οι μεγαλύτεροι μουσικοί απατεώνες ever....

(Παρ'ολ'αυτά παραμένουν σημαντικό κομμάτι του πολιτισμου μας είτε το θέλουμε είτε όχι. Κάτι σαν την ατομική βόμβα. Συνέβει και επηρέασε τα πάντα)

Tthawth είπε:
(Παρ'ολ'αυτά παραμένουν σημαντικό κομμάτι του πολιτισμου μας είτε το θέλουμε είτε όχι. Κάτι σαν την ατομική βόμβα. Συνέβει και επηρέασε τα πάντα)
Φυσικά !!!

Οι βασιλιάδες της Pop σκηνής.

Nestoras είπε:
Ο Prince.
Ή το χεις το αναθεματισμένο ή περνάς τη ζωή σου ψάχνοντάς το.

Και του κυρίου του πεσε στο κεφάλι από γεννησιμιού του με το καντάρι.

Όχι πως δεν το δούλεψε..... ;)

Τώρα, για τον McCartney, πάλι τα ίδια λέμε αλλά κάιτοι βαθύτατα ταλαντούχος μπασίστας/τραγουδιστής σε τετραμελές γκρουπ με δυο κιθάρες,  ;D, τον βαριέμαι ασύστολα.

Ειδικά βρε Νέστορα με τους Wings.

Μιλάω για βαρεμάρα στα όρια της ψυχανάλυσης.

audiokostas είπε:
Ή το χεις το αναθεματισμένο ή περνάς τη ζωή σου ψάχνοντάς το.

Και του κυρίου του πεσε στο κεφάλι από γεννησιμιού του με το καντάρι.

Όχι πως δεν το δούλεψε..... ;)

Τώρα, για τον McCartney, πάλι τα ίδια λέμε αλλά κάιτοι βαθύτατα ταλαντούχος μπασίστας/τραγουδιστής σε τετραμελές γκρουπ με δυο κιθάρες,  ;D, τον βαριέμαι ασύστολα.

Ομοίως και λίγα λές...

Αλλά αυτός ο Prince μέχρι πριν λίγα χρόνια τον είχα μόνο για το Kiss αλλά είναι ΜΕΓΑΛΟΣ μουσικός

audiokostas είπε:

Kαλώς τον,

Αν εξαιρέσεις το Band on... και εν μέρει το Venus... κανένα άλλο άλμπουμ του(ς) δεν δρέπει δάφνες (αν και το άλμπουμ με τις R'n'R διασκευές είναι και αυτό αριστούργημα), αλλά είναι πολλά τα super κομμάτια, Uncle..., Live and..., Silly..., Coming up, και άλλα που δεν μου 'ρχονται τώρα.

Και επειδή μου κάνει κλικ ο τύπος, παραθέτω ένα live βιντεάκι από την εποχή που συνεργαζόταν με τον κιθαρισταρά των Pretenders.

Paul McCartney - Fixing a Hole - LIVE [1993]

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back