παθητικα ηχεια για pc

jimaras4ever

Νέο μέλος
Πόντοι
6
γεια σας θα ηθελα να συνδεσω παθητικα ηχεια στο pc γινεται και αν ναι εγω εχω ηχεια τι αλλο χρειαζομαι και ποια ειναι η χαμηλοτερη τιμη που θα χρειαστεί να πληρωσω για να το παρω ??? ???

ευχαριστω

Γεία χαρά ,

Πρέπει να τα συνδέσεις με έναν ενισχυτή HiFi ή έναν τελικό ενισχυτή ,και την έξοδο της κάρτας ήχου του PC ( το line out ) θα το συνδέσεις σε κάποιο line in του ενισχυτή ,τόσο απλά :) .Άρα λογικά χρειάζεσαι έναν ενισχυτή.

jimaras4ever είπε:
μπορεις να μου προτινεις κατι γιατι εγω δεν μπορω βρω ενισχυτη  :-\
Πάρε είτε τον πρώτο διαθέσιμο που έχεις σπίτι σου ή κάπου με τα λιγότερα δυνατόν χρήματα (παλιοί από το 80, 90) και συνέδεσε με καλώδιο από την κάρτα ήχου στα RCA του CD (όχι στου phono)

ή (αν έχεις ζήτημα χώρου).....

πάρε έναν από το ebay σαν και αυτόν http://www.ebay.com/itm/New-USB-DAC-Tripath-Digital-TA-2024-Headphone-Amplifier-/290613748789?pt=UK_AudioTVElectronics_HomeAudioHiFi_Amplifiers&hash=item43a9ede435 με Tripath τσιπάκι, USB, ακουστικά και DAC και απ' όλα.

Αν και η πρόταση του fadiesi νομίζω κερδίζει από πλευράς κόστους...... ;)

Πρόσεχε μόνο γιατί αρκετοί από αυτούς που έχει είναι προενισχυτές για πικάπ και όχι ενισχυτές.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
αν επερνα αυτοενισχυομενο τι θα μου προτεινατε, φτηνο να ειναι και ας ειναι και μεταχειρισμενα απλα να εχει ενταση καπου στα 20 wat

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back