Παρορμητική αγορά fender stratocaster

Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Moderator
Staff member
Πόντοι
363
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
  2. Μπάσο
  3. Τύμπανα
  4. Πλήκτρα
Χάζευα αγγελίες με τον καφέ και έπεσα πάνω σε αυτή. 

Ανοίγω το νήμα,  μπας και σκεφτεί κάποιος κανέναν καλό λόγο,  να μην μπω στο αμάξι και να πεταχτώ να την πάρω. 

https://smart.noiz.gr/details.php?id=578997

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αν δουλευει το truss rod (που δεν υπαρχει περιπτωση να μη δουλευει αλλα λΑιμε τωρα) παρε την ΧΘΕΣ

Αν δουλευει το truss rod (που δεν υπαρχει περιπτωση να μη δουλευει αλλα λΑιμε τωρα) παρε την ΧΘΕΣ
Χθες λίγο δύσκολο,  έκανα αλλά ?

Ανοίγω το νήμα,  μπας και σκεφτεί κάποιος κανέναν καλό λόγο,  να μην μπω στο αμάξι και να πεταχτώ να την πάρω. 

Γιατί θα έχεις άλλη μία κλασική κιθάρα με κλασικό look.

Θα σου δώκω εγώ την Ibanez μου την 7χορδη...Και μόνο που θα την κοιτάζεις,θα αναρωτιέσαι τι είναι αυτός ο χάρακας που ενώνει το σώμα με το headstock στις άλλες που έχεις.

Σοβαρά το λέω,είναι όντως απίστευτο το πόσο στενές και κακόγουστες μου φαίνονται τώρα οι 6χορδες ταστιέρες.

Γιατί θα έχεις άλλη μία κλασική κιθάρα με κλασικό look.

Θα σου δώκω εγώ την Ibanez μου την 7χορδη...Και μόνο που θα την κοιτάζεις,θα αναρωτιέσαι τι είναι αυτός ο χάρακας που ενώνει το σώμα με το headstock στις άλλες που έχεις.

Σοβαρά το λέω,είναι όντως απίστευτο το πόσο στενές και κακόγουστες μου φαίνονται τώρα οι 6χορδες ταστιέρες.
Δεν μου αρέσουν δυστυχώς οι Ibanez, ,μολονότι πλέον τις θεωρώ και classic και απαραίτητες σε μια συλλογή. 

Δεν μου αρέσουν δυστυχώς οι Ibanez, ,μολονότι πλέον τις θεωρώ και classic και απαραίτητες σε μια συλλογή. 

Αν δεν σε κρατάει πολύ πίσω το κομμάτι εμφάνιση,give them a shot.Αυτά τα πράγματα,όταν σεταριστούν σωστά,παίζουν μόνα τους.

Αν δεν σε κρατάει πολύ πίσω το κομμάτι εμφάνιση,give them a shot.Αυτά τα πράγματα,όταν σεταριστούν σωστά,παίζουν μόνα τους.
Έχω παίξει με Ibanez. 

Φυσικά και παίζει μια χαρά,  και άνετη τοστιέρα. 

Έχω παίξει με Ibanez. 

Φυσικά και παίζει μια χαρά,  και άνετη τοστιέρα.

xlarge_20160701132112_65671237.jpg

Αυτό το autocorrect με έχει κουράσει .

Άστο έτσι,  ούτε στον κόπο να το διορθώσω δεν μπαίνω. ?

τι έκανες??
Έψαχνα ένα κοστούμι. 

Βρήκα ένα .

Πολύ μου άρεσε,  αλλά δεν το πήρα τελικά ?

• Haha
Reactions: gkourmoul1
Επρεπε να το δοκιμάσεις, να δεις τον εαυτό σου στον καθρέπτη με αυτό, πριν το προσπεράσεις...

Επρεπε να το δοκιμάσεις, να δεις τον εαυτό σου στον καθρέπτη με αυτό, πριν το προσπεράσεις...
Το δοκίμασα. 

Πολύ μου πήγε. 

Το ίδιο είπαν και οι πωλητριες,  αλλά μάλλον σε όλους τα ίδια λένε ?

Έψαχνα ένα κοστούμι. 

Δεν νοείται κουστουμάτος άνθρωπας να εμπιστεύεται auto-correct...

Στο θέμα μας τώρα.

Γιατί έχω την εντύπωση πως ότι παρόμοιο ποστ έχεις κάνει,έχει λάθος χρονολόγηση;Tύπου,όχι "σκέφτομαι να πάρω αυτό" αλλά "κοιτάξτε τι πήρα".

Συνεπώς,όπως είπε και ο @gkourmoul1,μεγειά και καλόπαιχτη.

• Haha
Reactions: LK
Δεν νοείται κουστουμάτος άνθρωπας να εμπιστεύεται auto-correct...

Στο θέμα μας τώρα.

Γιατί έχω την εντύπωση πως ότι παρόμοιο ποστ έχεις κάνει,έχει λάθος χρονολόγηση;Tύπου,όχι "σκέφτομαι να πάρω αυτό" αλλά "κοιτάξτε τι πήρα".

Συνεπώς,όπως είπε και ο @gkourmoul1,μεγειά και καλόπαιχτη.
Όχι τώρα το σκέφτομαι. 

Για να πω την αλήθεια. 

Η αγγελία είναι στα Ιωάννινα. 

Δεν είμαι τώρα στην Κοζάνη. 

Είμαι Θεσσαλονίκη. 

Αν ήμουν στην Κοζάνη θα έφευγα τώρα και δεν θα ρωτούσα. 

Επειδή είμαι Θεσσαλονίκη ρωτάω.    ?

Να εξηγήσω και 2-3 πράγματα, αν και είναι γνωστά. 

Όταν πήρα 4 harley benton,  πήρα σχέδια που δεν θα έπαιρνα στα κανονικά λεφτά. 

Είμαι μουτζαχεντιν της strat ,tele, lp και των σκαφατων.

Αφού τελειώσα με τα λοιπά σχέδια (δεν έχω μόνο firebird τυπου), όλες οι μελλοντικές αγορές θα αφορούν και θα επαναλαμβανουν τα 4 μοντέλα που διαχρονικό μου αρέσουν. 

Αμερικανική srat δεν έχω.

Έχω Japan.

Επίσης αμερικανική tele ,δεν έχω, έχω την baja.

Δεν έχω σκοπό να δώσω μια περιουσία βέβαια,  αλλά τιμές σαν αυτήν νομίζω αξίζουν την αγορά.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα