παρεα

Bλέποντας τον τίτλο του thread μου θύμισε ροζ αγγελία σε αθλητική εφημερίδα.....

22χρονη με καταπληκτικές αναλογίες ζητά παρέα στο ....

πιοα ακυρος τίτλος δεν υπήρχε... μονος, ώριμος 50άρης επιχηρειματίας με αθλητικο σώμα ζητα παρέα ...

ρε σεις μην είσαστε κάφροι το παιδί θέλει να βρει κανέναν να jammάρουν

χαχαχα ναι κ όμως εγώ είπα να μην είστε κάφροι

panagiotis η χήρα καλοστεκούμενη?

ρε σεις μην είσαστε κάφροι το παιδί θέλει να βρει κανέναν να jammάρουν

χαχαχα ναι κ όμως εγώ είπα να μην είστε κάφροι

panagiotis η χήρα καλοστεκούμενη?
φίλε jmone η αγγελία δε δείνει περαιτέρω πληροφορίες....

Ρίσκαρέ το πάντως.....

Νέος γυμνασμένος άτριχος καθαρός ζητάει παρέα με 40χρονο άνδρα. Καθαριότητα και εχεμύθια απαραίτητη. τηλ.**********

Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:

Δεν ντρεπομαστε λεω εγω λιγακι......Θα εχει τρελαθει το παλικαρι που δεν μπορει μια παρειτσα για την παιζει.....Την yamaha εννοοω,και για αυτο ειπε να postaρει εδω......

χεχεχεχε:)

alexdane,δεν πρέπει να μας πεις τουλάχιστον σε ποια πόλη μένεις?

panagioti αν η χήρα έχει και 5-6 κουτσούβελα εγώ είμαι μέσα

Ρε παιδιά, είναι ολοφάνερο ότι ο Alexdanos είναι νεος στο forum και δεν ξέρει ακόμη πως δουλεύει το πράγμα. Ας μην τον κράζουμε μαζικά. :wink:

Alex, θα πρότεινα κι εγώ αυτό που είπε jmone δηλαδή να βάλεις μία αγγελία.

Αν ήσουν Ηράκλειο μπορεί και να έριχνα καμία πενιά μαζί σου αλλά μάλλον δεν θα θέλεις καραφλό κιθαρίστα.

Μη γελάτε ρε κάφροι.... Ναι, καραφλός είμαι...να σας δω εσάς στα 37 σας.....

Ρε παιδιά, είναι ολοφάνερο ότι ο Alexdanos είναι νεος στο forum και δεν ξέρει ακόμη πως δουλεύει το πράγμα. Ας μην τον κράζουμε μαζικά.
Alex, θα πρότεινα κι εγώ αυτό που είπε jmone δηλαδή να βάλεις μία αγγελία.

Αν ήσουν Ηράκλειο μπορεί και να έριχνα καμία πενιά μαζί σου αλλά μάλλον δεν θα θέλεις καραφλό κιθαρίστα.

Μη γελάτε ρε κάφροι.... Ναι, καραφλός είμαι...να σας δω εσάς στα 37 σας.....

αυτο δεν έπρεπε να το πείς... :D :D :D

Γονίδια κύριοι. Δύσκολα γλυτώνεις. :wink:

Λέγοντας "καραφλός", εννοώ ότι στο κέντρο έχουν απομείνει ο Λεωνίδας και οι 300 και αναγκάζομαι -πλέον- να κουρέυομαι με την (πολύ) ψιλή.

¶στα αυτά ρεεεεε............

Ο ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΦΛΑΣ!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Χαρίλαε, εμένανε μου περισσεύουνε, να κόψω καμιά τουφα να σου στείλω;

Μόνο 99 ευρώ η τούφα+20 ευρώ ταχυβρωμικά.

Για παραγγελίες άνω των 299 ευρώ, τα ταχυβρωμικά στα χαρίζω.

Χαρίλαε' date=' εμένανε μου περισσεύουνε, να κόψω καμιά τουφα να σου στείλω; Μόνο 99 ευρώ η τούφα+20 ευρώ ταχυβρωμικά.

Για παραγγελίες άνω των 299 ευρώ, τα ταχυβρωμικά στα χαρίζω.[/quote']

Εσένα Κώστα μου δεν σε εμπιστεύομαι. Ούτε από που μου δώσεις μόσχευμα ξέρω, ούτε τι έχεις κάνει πρόσφατα με τη δότρια περιοχή. :lol: :lol: :lol:

Την έχει κοπανήσει και ο alexdanos να του ζητούσαμε να αλλάξει τον τίτλο του thread σε

To haircut or not? This is the question.

Έτσι για να γίνει στο σωστό πλαίσιο ο καυγάς χτενισμένων - ξεχτένιστων :lol: :lol:

Trending...

Νέα θέματα

Back