F
frhodes 88
Guest
Κάνοντας μια βόλτα στα online καταστήματα της ελληνικής αγοράς, έπεσε το μάτι μου σε κάτι που όντως βγάζει μάτι. Στην αρχή δεν ήθελα να ασχοληθώ με το θέμα και σκέφτηκα να το αγνοήσω. Δεν μπόρεσα όμως γιατί έχω βαρεθεί και αγανακτώ με τις ασάφειες ορισμένων, προκειμένου να πουλήσουν κάτι μεταχειρισμένο και ακριβά μάλιστα, περίπου στην τιμή που είχε καινούργιο. Δεν με ενόχλησε τόσο η τιμή γιατί κάποιος που γνωρίζει δεν πρόκειται να το πάρει όσο το ζητάει ο εν λόγω κύριος, αλλά τη δικαιολογία που σκαρφίστικε για να δικαιολογήσει την τιμή του.
Παραθέτω φωτό από το site του για αποφυγή παρεξηγήσεων....
Όποιος γνωρίζει το μηχάνημα μπορεί να καταλάβει γιατί τα πήρα....
JD-800 αναλογικό synthesizer ελεγχόμενο ψηφιακά.
Ας μου το εξηγήσει κάποιος γιατί κόλλησα. Αν το εν λόγο synth το χαρακτηρίζει έτσι, τότε τι θα έλεγε για τα Alesis Andromeda, Prophet 08 και Polyevolver τα οποίο πληρούν 100% τον παραπάνω χαρακτηρισμό.
Και εγώ που νόμιζα ότι το JD-800 είναι ψηφιακό με έλεχγο αναλογικού τύπου, κάποιο λάθος έκανα όλα αυτά τα χρόνια.
Τέλος πάντως δείτε την φωτό και τα σχόλια δικά σας....?????
Παραθέτω φωτό από το site του για αποφυγή παρεξηγήσεων....
Όποιος γνωρίζει το μηχάνημα μπορεί να καταλάβει γιατί τα πήρα....
JD-800 αναλογικό synthesizer ελεγχόμενο ψηφιακά.
Ας μου το εξηγήσει κάποιος γιατί κόλλησα. Αν το εν λόγο synth το χαρακτηρίζει έτσι, τότε τι θα έλεγε για τα Alesis Andromeda, Prophet 08 και Polyevolver τα οποίο πληρούν 100% τον παραπάνω χαρακτηρισμό.
Και εγώ που νόμιζα ότι το JD-800 είναι ψηφιακό με έλεχγο αναλογικού τύπου, κάποιο λάθος έκανα όλα αυτά τα χρόνια.
Τέλος πάντως δείτε την φωτό και τα σχόλια δικά σας....?????