- Πόντοι
- 16
;D ;D ;Dconstantinos9 είπε:Είμαι έτοιμος για σκληρότατη, μέχρις εσχάτων, κριτική... ;D
harilatron είπε:Μπράβο, μου άρεσε περισσότερο από το κανονικό. ;D
Τον σούπερφανκ γιατί τον έβαλες στο video? Ηθελες να κλέψεις λίγο ΠΑΝΚ χαρακτήρα?
;D ;D ;D ;D ;Dharilatron είπε:Τον σούπερφανκ γιατί τον έβαλες στο video?
Ήρθε ο πρέπων.constantinos9 είπε:Είμαι έτοιμος για σκληρότατη, μέχρις εσχάτων, κριτική... ;D
Μην τρελαίνεσαι. Την επόμενη φορά.constantinos9 είπε:Nestora, σήμερα ανακάλυψα κάτι πολύ πιο σκληρό από την κριτική σου (σημ.: ευτυχώς που υπάρχει)!! Με σκότωσες με αυτό που είπες, είμαι στα πρόθυρα της "παράνοιας" ;D!!!
Αν και θα ήταν σχετικά... λογοκλοπή, θα μπορούσα όντως φίλε να το κάνω!!! fuck!!!!
α, και για paranoid, σαφώς και είναι κάπως!!!
Freerock, αν και δε θα ήθελα να το παραδεχτώ, οι παρατηρήσεις σου έχουν πολύ μεγάλη βάση! ναι, είναι σχετικά βολική η φόρμουλα αν και κάθε τραγούδι το επεξεργάζομαι διαφορετικά! θέλω να πω δεν έχω καλούπι, ούτε τα tracks είναι "φορτωμένα" με τα ίδια στάνταρντ εργαλεία μίξης! δε δικαιολογούμαι, το ξεκαθαρίζω, γιατί όταν και εγώ ακούω μαζεμένα τα κομμάτια που έχω διασκευάσει ακριβώς το ίδιο με εσένα σκέφτομαι και εγώ!! απλά δε δίνω και πολύ σημασία γιατί για εμένα οι διασκευές είναι ένα παιχνιδάκι, άλλοι παίζουν playstation, εγώ κάνω διασκευές!! ειλικρινά!freerock1974 είπε:Για μια ακομα φορα,εξαιρετικα ΟΛΑ.
ΜΠΡΑΒΟ!
Θα γινω και γω λιιιγο σκληρος τωρα...
Εχεις,σε οτι εχεις ανεβασει,την ιδια σκηνοθεσια ηχων,φωνων,υφους.
Καταλαβαινω οτι εχεις βρει μια επιτυχημενη και μαλλον βολικη για σενα φορμουλα,
αλλα ολα τα κομματια δεν ειναι το ιδιο(αφου ειναι αλλων).
Οπως και ναχει,ειναι εξαιρετικα ηχογραφημενα και σιγουρα αξιζουν ιδιαιτερης προσοχης.
ΓΡΑΨΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.(Να το πω κι εγω)