..παραγωγες απο το home studio μου.. www.myspace.com/mariolaz

marilazi

Νέο μέλος
Πόντοι
16
γεια σας παιδιά!

εχω ανεβασει δικα μου κομματια ..παραγωγες απο το home studio μου..ριξτε μια αφτιά. εδω www.myspace.com/mariolaz

οποια γνωμη ευπροσδεκτη!. σας ευχαριστω! ΜΑΡΙΟΣ - ΛΑΖΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

φίλε μου για τη μουσική δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν μπόρεσα να ακούσω όλα τα κομμάτια. Η παραγωγή μου ακούστηκε πολύ καλή για home studio, νομίζω ότι έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά. Το μόνο που θα ήθελα, από προσωπική και μόνο άποψη και αφτί, είναι λίγο πιό "δεμένα" τύμπανα, έτσι ώστε να έχει πιό δυναμικό groove. Δεν μπορώ δυστυχώς να το περιγράψω πιό αναλυτικά. Καλή υπομονή! (γιατί το mastering και οι δημόσιες υπηρεσίες χρειάζονται τρομερή...)

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.! τυμπανα ειναι το groove agend παιγμενο απο μενα.και mastering... δεν εχει γίνει! :D να σαι καλά!

χα τη μπάτησα. Χτύπα ντε ένα μαστεράκι (κι ένα phd αν θες :) )

Τα κομμάτια δεν μου φάνηκαν άσχημα, αλλά ούτε και κάτι φοβερό.

H ενορχήστρωση ήταν κάτι πολύ συνηθισμένο, αλλά προς θεού, δεν είχε σχέση με τα κλασσικό μίζερο ελληνικό ήχο του Atlantis FM!!

Αυτό που κυρίως ενοχλέι να αναδειχτούν (ή αναδεικτούν;) τα κομμάτια είναι η η μίξη.

Θα έλαγα να πριμάρεις λίγο τη φωνή σου ώστε να βγει πιο μπροστά και λίγο πειραματισμός στο eq σε όλο το track ώστε να φύγει αυτή η μουντάδα στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα.

να σαι καλα φιλε ..!το οποιο υφος η ενορχηστρωση ειναι συνειδητα ετσι σ αυτα τ κομματια(δεν ξερω αν ακουσες το whaat που ειναι κατι διαφορετικό).σιγουρα παίρνουν βελτιωσεις ..κ εγω την ψαχνω μονος μου στο  τομέα ηχογραφησεων.!(παιζει μια μουνταδα να βγήκε κ απο πριμαριστα monitors που ειχα.)ευχαριστω για τ σχολιο σου!

Πολύ καλά τα κομμάτια σου τα άκουσα ευχάριστα. Μπορείς να μου πεις τι χρησημοποιείς στην ηχογράφηση σου?

να σαι καλα φιλε μου σ ευχαριστω Πολύ.

σε οτι αφορά τον εξοπλισμο για ηχογραφηση .χμμ..1 midi keyboard m audio , 1 καρτα EMU 1820,1 κονσολα soundcraft compact  , 1 πυκνωτικο tlm 103 neumann,1 ζευγαρι behringer μονιτορς truth b 2030 a,

1 δυναμικο sennheiser των 100e.  & τις κιθαρες μου & τον engl sovereign & guitar rig 2(Λιγο).ολα  στο cubase(στο cubase εμπειρικα κ με το αφτι ). ..ωρες ασχολιας+ πολλα αλλα εσωτερικα φαινομενα,που δε ΄λεγονται On air!

(αν θες κατι πιο αναλυτικα μου λες !)

φιλικα ΜΑΡΙΟΣ

Ευχαριστώ για την ανάλυση του εξοπλισμού σου. Κατάλαβα πως είμαι πολυ λίγος, πάλι καλά που βγάζω αυτά που βγάζω. ( www.myspace.com/elenisband ).

Γεια σου ρε αλητεία, συνονόματε! Γουστάρω FUNKithira!

Το συγκεκριμένο καλό θα ήταν να το δώσεις και σε κανέναν drummer να το γράψει, γιατί δεν λέει να παίζεις funky με ψεύτικα τύμπανα.... ::)

Θα δώσει άλλη πνοή στο κομμάτι...

Keep on! :D

1) προς billtheemperor ¨" εχεις 1 add μεσω myspace !καθολου λιγος!ισα ισα πολυ αληθινος! ( θα τ ακουσω ολα τ κομματια σου. )να σαι καλα για τ καλα σ λογια φιλε ευχαριστω

@ 2 ) προς κουλτουριαρη ¨: ευχαριστωω συνοονοματε που να βρεις drummer στις 5 τ πρωι .??.ναι τ χω στο μυαλο μου ενοειται για πολλα  κομματια να παιχτουν με φυσικα οργανα (πχ αν εκανα κατι που ειναι παραγωγη για δισκογραφια θα αλλαζε φανταζομαι το ολο concept εντελως σε καποια θεματα). anyway keep rocking

Eiδα γραμμένη τη λέξη φάνκι και μπήκα και γώ να ακούσω.Γουστάρω φάση parliament,funkadelic φάση φωνητικά.Τα σπάει το στύλ σου σε φανκίλα δικέ σου πάντως.Συμφωνώ για τα ντράμς και συμμερίζομαι την δυσκολία σου να βρείς φάνκι ντράμμερ εντώ στο ελλάντα.

Πολύ φωνητικό ρε συ γουστάρω άπειρααααααα.Αυτά είναι.....Κ το κιθαρικό ξετριπώνει με τα ουά του τσικι τσικι, αυτά ειναι.

Τώρα ακούω και άλλα να έγω μια γενική εικόνα αλλα παρατηρώ οτι είσαι γενικά φάνκι τύπος κ μ'αρέσει και το φανκορόκ μπαγλαμαδιίνι που ακούω στο τσικαμπούμ.

3 Σκέψεις ΤΕΛΕΙΑ ΚΙΘΑΡΑ.Απλό ριφφ και τέλειο.Αυτα τα υπεραγαπώ...

Μπράβο και με τις ευχές μου να φύγεις απ την κωλοχώρα για σπουδές έξω και να δείς άσπρη μέρα.....

trigga σ αγαπησα! .cool! ποσο χαιρομαι.το funkithira εχει κ λιγα στοιχεια frank zappa..να σαι καλα σ ευχομαι να βρεις την ευτυχια κ να της αλλαξεις τ φωτα!stay in tune

rondat είπε:
1) προς billtheemperor ¨" εχεις 1 add μεσω myspace !καθολου λιγος!ισα ισα πολυ αληθινος! ( θα τ ακουσω ολα τ κομματια σου. )να σαι καλα για τ καλα σ λογια φιλε ευχαριστω
Ευχαριστώ για το add στο myspace και για τα καλά σου λόγια. Χρειάζεται να ενθαρύνουμε ο ένας τον άλλον όταν αυτό πρέπει. Τα λέμε...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα