κανεις ερωτησεις κ ατομα σου απαντανε.εχεις κανει κ αλλα τοπικ κ παλι πηρες απαντησεις..BURNING13 είπε:σουπερ φαινονται βαγγελη. θα παω μια περατζαδα σε γυφτακια μου φαινεται να παρω κατι τετοιο με κανα δεκαρικο μη ξοδευομαστε κιολας.και θα τα εχω μονο για ντραμς
οσο για το κουστουμι, και οι φειθ νο μορ ετσι βγαινουν...
υγ. οσον αφορα τους κλασσικους κολλημενους που συνεχιζουν να αναμασουν την ιδια καραμελα (που λεει οτι ο καλος ο ντραμερ δε χρειαζεται κατι ειδικο) ενα εχω να σας πω.
οταν οδηγατε και ειδικα οταν εχετε νμα κανετε διαδρομη μεγαλη, φορατε ορειβατικα? οταν πατε για περπατημα φορατε διχαλο? οταν παιζετε μπασκετ φορατε πασουμια?
ξεκοληστε λιγο το μυαλο σας επιτελους. ναι το παπουτσι δεν κανει τον ντραμερ. αλλα ως εκει
καλο σας απογευμα
(και καλο φλειμινγκ)
Γνωμη μου ειναι καλυτερα να μην παρεις "κατι τετοια με κανα δεκαρικο", αφου θα τα εχεις αποκλειστικα για drums, πάρε τα αυθεντικα -τα καλα- και θα σου κρατησουν για χρονια και θα ειναι αναπαυτικα+δεν θα αναγκαζεσαι να τα βγαζεις στο μπαλκονι απο τη μυρωδια (τα φτηνα ειναι απο μάπα λάστιχα).BURNING13 είπε:σουπερ φαινονται βαγγελη. θα παω μια περατζαδα σε γυφτακια μου φαινεται να παρω κατι τετοιο με κανα δεκαρικο μη ξοδευομαστε κιολας.και θα τα εχω μονο για ντραμς
δηλαδη αμα ρωταγα σε ενα μπασκετικο φορουμ αν ξερουν κανα καλο παπουτσακι να κανω τη δουλεια μου αξιοπρεπως και μου απαντουσαν μαθε πρωτα καλο μπασκετακι και μετα βλεπεις
χμμμ την παραμετρο ποιοτητα λαστιχου δε την ειχα σκεφτει... εχεις μαλλον δικιο. ε αφου μπηκα στο τριπακι να παρω , ας τα σκασω να ξεμπερδευω... (βεβαια το δεκαρικο ειναι παντα δελεαστικο!!!)December είπε:Γνωμη μου ειναι καλυτερα να μην παρεις "κατι τετοια με κανα δεκαρικο", αφου θα τα εχεις αποκλειστικα για drums, πάρε τα αυθεντικα -τα καλα- και θα σου κρατησουν για χρονια και θα ειναι αναπαυτικα+δεν θα αναγκαζεσαι να τα βγαζεις στο μπαλκονι απο τη μυρωδια (τα φτηνα ειναι απο μάπα λάστιχα).
dionisissab είπε:
Βαγελη όσον αφορά το υψος του καθίσματος..καθομαι πιο ψηλα απο πολλους Που εχω δει.vagelism είπε:Νομιζω ο λογος γεννησης αυτου του Thread, ειναι μια απορια που δικαιολογημενα ειχε ο φιλος Burning..
Προσωπικα θεωρω οτι εχει βαση για αυτο και μπηκα στον κοπο να απαντησω....Φιλοι warwick & ez..δυστηχως δεν μπορεις να παιξεις με οτιδηποτε παπουτσια drums. Τωρα αν ο Chambers παιζει με ενα πεταλι...{που το ειδες αυτο..?διπεταλο και αγιος ο θεος παιζει ο τυπος ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑ..}και ο αλλος παιζει με σπιρουνια στο κω...λιγο μας ενδιαφερει.
Το ιδιο το πεταλι αποτελειτε απο παρα πολλα κινουμενα μερη και ελατηρια. Και ο τυπος της πλακας του πεταλιου{αναγλυφο η λειο} ειναι καθοριστικης σημασιας σε μερικους drummers.
dionisi...οσον αφορα τα σκαρπινια του Smith...Οτιδηποτε εχει ξυλινη σολα...ειναι σουπερ για drums..[Εκτος απο καουμποικες μποτες λογω της μυτης και του τακουνιου..αν και αυτο το εχουμε δει..}
Η αποψη μου ειδικα οσον αφορα την κασσα και τους παραγοντες εξελιξης της ειναι, τεχνικη + υψος καθισματος + παπουτσι + επιφανεια μελετης + πεταλι + πλακα πεταλιου.
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα κυριοι
Καλη Κυριακη.
εχε λιγο στο νου σου την πλατη σου...μακροπροθεσμα μπορει να εχεις τιποτα ζορια...ακου το σωμα σου,αν σου λεει "ζοριζομαι" δες το...αλλιως...οτι σε βολευει!Nordic είπε:Βαγελη όσον αφορά το υψος του καθίσματος..καθομαι πιο ψηλα απο πολλους Που εχω δει.
Οταν καθομαι τα ποδια μου σχηματιζουν πανω απο 90 μοιρες γωνία..(100 μοιρες θα ελεγα)
Ειναι ο πιο βολικός άνετος τρόπος για εμενα...
Μακροπροθεσμα πιστευεις ότι είναι ευεγερτικό?
Κap...Καθομαι ψηλα..(1.82 υψος έχω)kapdrums είπε:εχε λιγο στο νου σου την πλατη σου...μακροπροθεσμα μπορει να εχεις τιποτα ζορια...ακου το σωμα σου,αν σου λεει "ζοριζομαι" δες το...αλλιως...οτι σε βολευει!
τωρα οσον αφορα τα παπουτσια...
τα τελευταια 6-7 χρονια δεν εχω φορεσει και δεν εχω παιξει με αλλον τυπο παπουτσιου...ΜΟΝΟ σκεηταδικα...kicks τα λενε τα αδερφια στο νιου γιορκ...
ΘΡΗΣΚΕΙΑ!
vans,etnies,emerica,odessa,o'neil,es...εχω τρελλο εθισμο...και σιγουρα περισοτερρα απο οσα χρειαζομαι...
ειμαι καπως σαν την καρι απο το σεξ εντ δε σιτι οταν βλεπει μανολο μπλανικ... ;D ;D ;D
π.χ.
http://www.freestyleshop.com/5101000101-266.html
Nordic είπε:Κap...Καθομαι ψηλα..(1.82 υψος έχω)
Aκριβως το ίδιο στησιμο με το τυπα...(ακομα και σε πιατινια, γωνιες τομ, ψηλα και flat το ταμπούρο κτλ)