...και επειδή εκτός της Denmark δεν ξέρω πολλά απ' αυτή τη πόλη, έχετε καμμία καλή πρόταση για ευκαιρίες-καλό οφθαλμόλουτρο και που ξέρεις!!! (πάντα σ' αυτά τα ταξίδια πέρνω λεφτά μαζί και ας μην τα φάω...). Προφανώς και μιλάω για εγχορδα.
...δεν καίγομαι να αγοράσω' date=' αλλά ρωτάω εάν ξέρετε καμμία καλή τρύπα (γενικά δεν αγοράζω από Ευρώπη έχω ανοικτή πόρτα με US)[/quote']
Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι , αλλά το Λονδίνο είναι απο τίς ακριβότερες πόλεις στόν κόσμο.. Μόνο και μόνο που έχουν λίρες, καταλαβαίνεις.. Τα φτήνά τους πραγματάκια είναι τα είδη ρουχισμού. Αν πάς Λονδίνο αγόρασε κανα ρουχαλάκι καλύτερα.. Αφου έχεις cone με us μήν το σκέφτεσαι καν για λονδίνο.
Εκτός από τα κλασσικά στην Denmark Street που θα πας για μουσειακά αντικείμενα (και τιμές), στην Piccadilly Square στα Virgin από κάτω είναι το Soundstage! Πολύ καλό μαγαζί με λογικές τιμές και τα πάντα στημένα για να τα παίξεις, μια μέρα να κάτσεις και να παίζεις δεν θα σου πεί κανείς τίποτα! Έχει όλες τις Gibson και όλη την σειρά από Marshall, Orange και Fender ενισχυτές. Και αν θέλεις να χαζέψεις τεράστια ποικιλία σε Custom Shop Fender πήγαινε στο μουσικό κατάστημα μέσα στα Harrods. Τέλος αν τύχει και έχεις μπασίστα μαζί σου το καλύτερο μαγαζί του Λονδίνου ever είναι αυτό www.thebassgallery.comelectric_wizard είπε:Πάω London kai Brighton...
Για πείτε, για πείτε... Βασικά πείτε τα όλα... Φαγητό, διασκέδαση, μουσικομάγαζα (αν και γι'αυτα τα έχετε πει παραπάνω). Υπάρχει περίπτωση να βρω τίποτα ενδιαφέρον (μουσικά) στο κυριακάτικο παζάρι στο Camden Market? Στο Brighton ξέρω ότι είναι και το σπίτι του Nick Cave (ο φίλος μου που μένει εκεί θα με πάει μου είπε ;D ;D ;D). Ξέρει κανένας τίποτ' άλλο?
Και για να ζηλέψει ο Nemoo από πάνω να πω ότι το άλλο Σάββατο θα δω τους Arctic Monkeys στο Λονδίνο (με έτσουξε λίγο βέβαια γιατί δεν είχα κανονίσει το ταξίδι όταν βγήκαν σε presale τα εισητήρια της συναυλίας και αναγκάστηκα να τα πάρω από τη μαύρη αγορά του ebay σε διπλάσια τιμή, από 25 που είχαν έδωσα 50 λίρες, αλλα τέτοια πράγματα δεν τα χάνεις...)!