• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Πάω London...

marathon

Κλικαδόρος
Πόντοι
183
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
...και επειδή εκτός της Denmark δεν ξέρω πολλά απ' αυτή τη πόλη, έχετε καμμία καλή πρόταση για ευκαιρίες-καλό οφθαλμόλουτρο και που ξέρεις!!! (πάντα σ' αυτά τα ταξίδια πέρνω λεφτά μαζί και ας μην τα φάω...). Προφανώς και μιλάω για εγχορδα.

¶ν θές να πάς ταξίδι κάπου και να αγοράσεις ένχορδα, look no further than new york.. Πρέπει νά χεις πολλά φράγκα για να πάρεις κάτι απο λονδίνο και να αξίζει κι όλας. Καλύτερα ebay ή new york σε καvα pawn shop :P

...δεν καίγομαι να αγοράσω, αλλά ρωτάω εάν ξέρετε καμμία καλή τρύπα (γενικά δεν αγοράζω από Ευρώπη έχω ανοικτή πόρτα με US)

στην Denmark str. ειναι ολα πανακριβα..καλες τιμες θα βρεις κυριως εξω απο το Λονδινο (οπου οι μαγαζατορες δεν πληρωνουν το 1/2 των κερδων τους στα εξωφρενικα ενοικια του κεντρικου Λονδινου και ετσι μπορουν να εχουν χαμηλοτερες τιμες...) (σκεψου οτι το ενοικιο για ενα μαγαζι 100 τετραγωνικων στην Denmark Str. ειναι 15.000/μηνα....... για να καταλαβεις γιατι χαρατσωνουν ετσι αγρια...)

Μεσα στο Λονδινο δυσκολα θα βρεις χαμηλοτερες τιμες απο την Ελλαδα....

πριν ενα μήνα ειχε 2 huber στο χαροντς, εγώ πήγα να παρω ρούχα και κατα τύχη τις ειδα και έπαιξα και ε τις 2, αν περνάς απο εκεί ρίξε ένα βλέφαρο, επίσης αν θυμάμαι καλά είχε και καμια 5-6 andreson, και καποιες suhr. Πρέπει να ήταν στον 3 όροφο.

...δεν καίγομαι να αγοράσω' date=' αλλά ρωτάω εάν ξέρετε καμμία καλή τρύπα (γενικά δεν αγοράζω από Ευρώπη έχω ανοικτή πόρτα με US)[/quote']
Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι , αλλά το Λονδίνο είναι απο τίς ακριβότερες πόλεις στόν κόσμο.. Μόνο και μόνο που έχουν λίρες, καταλαβαίνεις.. Τα φτήνά τους πραγματάκια είναι τα είδη ρουχισμού. Αν πάς Λονδίνο αγόρασε κανα ρουχαλάκι καλύτερα.. Αφου έχεις cone με us μήν το σκέφτεσαι καν για λονδίνο.

Συμφωνώ με τον Νίκο!!

Θα βρείς τα πάντα για να δεις και να δοκιμάσεις! Αλλά όχι για να τ'αγοράσεις!

Εκτός βεβαια από μερικές ευκαιριάρες σε μεταχειρισμένα που και αυτές είναι σπάνιες αλλά όταν τις πετύχεις είναι ευκαιριάρες!

Αλλά μιας και θα ανέβεις τώρα που αρχίζουν και οι εκπτώσεις ρίξτο καλύτερα στα ρούχα!!! Μιλάμε για εκπτώσεις όχι λαλακίες!

...να σας πώ την αμαρτία μου, με έβαλε στα αίματα ο SF με τις απαίσιες eastwoodguitars που ποστάρισε πρόσφατα...

http://www.eastwoodguitars.com/

...δεν θα έλεγα όχι σε μια Delta 6 resonator για 400$...

μήπως είμαι κακόγουστος!!!!!

Έχω μια Eastwood Ultra GP και είναι πραγματικά εξαιρετική κιθάρα. Συνηγορώ υπέρ τους ανεπιφύλακτα. Και ο Rene από τους Gathering ηχογραφεί και περιοδεύει με μια semihollow καινούργια τους.

Σχετικά με τις εκπτωσεις....Χτυπα οσο πιο πολλά ρουχα μπορείς....Σε αντιστοιχη περιοδο εκπτωσεων τα χριστουγεννα που ειχα παει London εβλεπες κατι τρελες εκπτωσεις απο 40%-70%...:lol:

Δεν σας κανω πλακα...Ειδικά επαθα την πλακα μου στα gap όπου στην ελλαδα ειναι σχετικά ακριβά...και στην αγγλία εβρισκες φουτερακια που στην ελλαδα κανουν 60 ευρώ με 30 και 40 ευρώ....

Τωρα για οργανα δεν εψαξα...Αλλά πιστευω αν εχει εκπτωσεις αυτη την περιοδο στα selfridges θα βρείς πολλά και ωραία και φτηνα (σχετικά με την ελλαδα)ρουχα....οπως και σε πολλά αλλα αντιστοιχα πολυκαταστηματα....Θα βρεις πολλά τελος παντων... :)

Καλά να περασεις mate.....

Πάω London kai Brighton...

Για πείτε, για πείτε... Βασικά πείτε τα όλα... Φαγητό, διασκέδαση, μουσικομάγαζα (αν και γι'αυτα τα έχετε πει παραπάνω). Υπάρχει περίπτωση να βρω τίποτα ενδιαφέρον (μουσικά) στο κυριακάτικο παζάρι στο Camden Market? Στο Brighton ξέρω ότι είναι και το σπίτι του Nick Cave (ο φίλος μου που μένει εκεί θα με πάει μου είπε  ;D ;D ;D). Ξέρει κανένας τίποτ' άλλο?

Και για να ζηλέψει ο Nemoo από πάνω να πω ότι το άλλο Σάββατο θα δω τους Arctic Monkeys στο Λονδίνο (με έτσουξε λίγο βέβαια γιατί δεν είχα κανονίσει το ταξίδι όταν βγήκαν σε presale τα εισητήρια της συναυλίας και αναγκάστηκα να τα πάρω από τη μαύρη αγορά του ebay σε διπλάσια τιμή, από 25 που είχαν έδωσα 50 λίρες, αλλα τέτοια πράγματα δεν τα χάνεις...)!

Οκ...Οκ.....Ενταξει....Καλα να περασεις.... >:( ;D ;D ;D

Παντως εχει πολύ γελιο στην αγγλια σε σχεση με τις συναυλίες....Πηγαινεις στα μαγαζακια με εισιτηρια για θεατρα gigs και τετοια....Και βλέπεις ότι εντελως τυχαια στο παρακατω τετραγωνο παιζουν οι bloc PArty...λίγο πιο περα οι Arctic Monkeys και γενικά στην περιοχή γύρω σου παίζουν απιστευτες συναυλίες....Που ούτε με κυάλι δεν θα δούμε στην ελλαδα ... ;D

electric_wizard είπε:
Πάω London kai Brighton...

Για πείτε, για πείτε... Βασικά πείτε τα όλα... Φαγητό, διασκέδαση, μουσικομάγαζα (αν και γι'αυτα τα έχετε πει παραπάνω). Υπάρχει περίπτωση να βρω τίποτα ενδιαφέρον (μουσικά) στο κυριακάτικο παζάρι στο Camden Market? Στο Brighton ξέρω ότι είναι και το σπίτι του Nick Cave (ο φίλος μου που μένει εκεί θα με πάει μου είπε  ;D ;D ;D). Ξέρει κανένας τίποτ' άλλο?

Και για να ζηλέψει ο Nemoo από πάνω να πω ότι το άλλο Σάββατο θα δω τους Arctic Monkeys στο Λονδίνο (με έτσουξε λίγο βέβαια γιατί δεν είχα κανονίσει το ταξίδι όταν βγήκαν σε presale τα εισητήρια της συναυλίας και αναγκάστηκα να τα πάρω από τη μαύρη αγορά του ebay σε διπλάσια τιμή, από 25 που είχαν έδωσα 50 λίρες, αλλα τέτοια πράγματα δεν τα χάνεις...)!
Εκτός από τα κλασσικά στην Denmark Street που θα πας για μουσειακά αντικείμενα (και τιμές), στην Piccadilly Square στα Virgin από κάτω είναι το Soundstage! Πολύ καλό μαγαζί με λογικές τιμές και τα πάντα στημένα για να τα παίξεις, μια μέρα να κάτσεις και να παίζεις δεν θα σου πεί κανείς τίποτα! Έχει όλες τις Gibson και όλη την σειρά από Marshall, Orange και Fender ενισχυτές. Και αν θέλεις να χαζέψεις τεράστια ποικιλία σε Custom Shop Fender πήγαινε στο μουσικό κατάστημα μέσα στα Harrods. Τέλος αν τύχει και έχεις μπασίστα μαζί σου το καλύτερο μαγαζί του Λονδίνου ever είναι αυτό www.thebassgallery.com

Στο Camden market θα βρείς τσάμπα βινύλια, του τύπου 2 λίρες τα 3 και τεράστια ποικιλία σε second hand cd. Επίσης το Coven Garden έχει πολύ καλή Street αγορά και διάφορους performer!

Για φαγητό μην τολμήσεις να παραλήψεις τo κοτόπουλο στα Nandos (είναι αλυσίδα κι έχουν καταστήματα παντού), και αν θέλεις να φας δοκιμασμένα το καλύτερο fish n chips θα το βρεις στην Pub που είναι ακριβώς απέναντι από το σταθμό του μετρό στο Gloucester. To καλύτερο εστιατόριο που έχω φάει είναι το Papageno's στην Wellington St, απίστευτη ατμόσφαιρα και jazz μουσική!

Ωραίος ο fleamail!

Ό,τι προτάσεις έχετε ρίξτε τις, θα πάω και γω Λονδίνο για πρωτοχρονιά! Θα μένω αρκετά μακρυά απ' το κέντρο δυστυχώς.

Για συναυλίες από που ενημερωνόμαστε;

για συναυλίες, εκτός από τοπικά συγκροτήματα και events σε pub θα βρείς τα πάντα στο www.ticketmaster.co.uk

Aν και είμουν εκεί πριν 1 μήνα σας ζηλεύω ρε  8)

Φίλε electric_wizard θα μαι κ εγώ Brighton 20-27 Δεκεμβρίου!

Μήπως να πηγαίναμε για κανά frappe?  ;D

Thanks κ από μένα στο φίλο flea για τις πάντα εμπεριστατωμένες info!

Είσαι τέλειος flea! Για live, gangster δες εδώ, καθώς και στο ticketmaster που έδωσε ο flea!

Φίλε μου Zeppelin, εγώ δυστυχώς θα φύγω από το νησί στις 12 του μήνα (5 με 12 πάω και 7-10 θα είμαι Λονδίνο), αλλιώς τον φραπέ θα τον πίναμε!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα