Kορόϊδευε...εγώ παίζω ατμοσφαιρική μουσική... ;Daudiokostas είπε:Τον ιδιοκτήτη του κορόιδεψα. :-*
Kορόϊδευε...εγώ παίζω ατμοσφαιρική μουσική... ;Daudiokostas είπε:Τον ιδιοκτήτη του κορόιδεψα. :-*
αν καταλαβα καλα, αυτα τα blend pots που ειχε στο link, στη θεση 0 δεν φορτωνουν το σημα κανενος. Στο "center detent" τα δυο επιμερους ποτενσιομετρα "ριχνουν" απο 0Ω στον καθε μαγνητη, αρα δεν επηρεαζεται το σημα.Marillion είπε:Εχω την εντυπωση παντως Κωστα ετσι οπως ειναι η τοπολογια του blend pot στην θεση μηδεν δηλ. στην μεση που θα ειναι κ οι 2 μαγνητες on το σημα θα επηρεαζεται απο τα δυο 250κ μερη κατι σαν high pass φιλτρακι δηλαδη. Αν εχεις καποια συνδεσμολογια blend pot για ριξε την!
http://www.bourns.com/data/global/pdfs/Bourns_PDB182_Blend-Balance_Guitar_Pots_AppNote.pdfMarillion είπε:Αν εχεις καποια συνδεσμολογια blend pot για ριξε την!
Πιθανόν...Γυριζοντας το δρομεα προς τη μια ή την αλλη μερια, αρχιζεις να φορτωνεις τον εκαστοτε μαγνητη, "κοβοντας" σημα και αφηνοντας τον αλλο να υπερισχυσει.
Πιο πολυ ως ...ξε-blend θα μπορουσε να εκληθφει αυτο...![]()
Πάλι βάζεις όμως την προϋπόθεση του switch.alderbody είπε:με κοινο pot θα γινεται οπως στα blend pots σε Strat που blendαρουν μονο εναν μαγνητη.
ε ναι.audiokostas είπε:Πάλι βάζεις όμως την προϋπόθεση του switch.![]()