Πάμε για μπύρες;

Yannis Methenitis

Yameth

Jack of all trades
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
3,578
Πέρασε καιρός και μου λείψατε. Πάμε για μπύρες;

Τώρα που μαζευτήκαμε απο τις Μυκόνους και φορτώσαμε ιστορίες, να πούμε καμιά αλήθεια απο κοντά συνοδεία αναψυκτικού ροφήματος κατα τας προτιμήσεις. Δεν πρόκειται για event αλλά για συνάντηση παρέας οπότε δεν υπάρχει ντρες κοουντ. Αραχτοί και λάιτ που λέγαμε πριν κάτι δεκαετίες.

Χρόνος - Λέω την Τετάρτη απόγευμα. Να έχετε σχολάσει όσοι δουλεύετε και να πάμε κάπου στο κέντρο.

Τόπος - Προτείνω τον Μύλο στα Εξάθλεια. Ωραίο, ήσυχο και φτηνό μπαρ - καφέ στην οδό Ναβαρίνου 17.

Εγώ θα είμαι εκεί.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ααααααααααααααααα... τι ωραία έκπληξη είναι αυτή. ? Μπράβο, καταπληκτική ιδέα ?

ΥΓ: Τον... Μύλο;;; ? Χμμμμ... ?

ΟΚ μέσα

Πέρασε καιρός και μου λείψατε. Πάμε για μπύρες;

Τώρα που μαζευτήκαμε απο τις Μυκόνους και φορτώσαμε ιστορίες, να πούμε καμιά αλήθεια απο κοντά συνοδεία αναψυκτικού ροφήματος κατα τας προτιμήσεις. Δεν πρόκειται για event αλλά για συνάντηση παρέας οπότε δεν υπάρχει ντρες κοουντ. Αραχτοί και λάιτ που λέγαμε πριν κάτι δεκαετίες.

Χρόνος - Λέω την Τετάρτη απόγευμα. Να έχετε σχολάσει όσοι δουλεύετε και να πάμε κάπου στο κέντρο.

Τόπος - Προτείνω τον Μύλο στα Εξάθλεια. Ωραίο, ήσυχο και φτηνό μπαρ - καφέ στην οδό Ναβαρίνου.

Εγώ θα είμαι εκεί.
Εξαίρετη θα έλεγα η πρωτοβουλία για συνάντηση. Και εσύ μου έλειψες και όλοι λείψαμε ο ένας στον άλλο. Μια δια ζώσης συνάντηση τη θέλω κι εγώ πολύ πού και πού με τους φίλους του αγαπημένου μας φόρουμ και την τιμώ πάντα. Θα προτιμούσα κανα μοναστηράκι, αλλά όπου θέλετε εγώ θα έρθω. Αν είναι και από τις 18.00 και μετά ακόμη καλύτερα. Τέλεια, σούπερ!!! Εγώ είμαι μέσα, αν δε με θέλετε δεν έρχομαι. Θα είμαι φρόνιμος πάντως, δε θα κάνω ανωριμότητες. ??

Για τι ώρα λέμε περιπου?

Άλλα μου έλεγες. 
Εγώ; Μάλλον με μπλέκεις με άλλον ?

ΥΓ: Άλλες΄ήταν οι... πληροφορίες ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Oι νέοι, μην το χάσετε! Θα γνωρίσετε γέρους που "ακούνε" τα ξύλα...πανάθεμά τους...εδώ δεν ακούνε το κουδούνι της πόρτας!!!!!!?

Oι νέοι, μην το χάσετε! Θα γνωρίσετε γέρους που "ακούνε" τα ξύλα...πανάθεμά τους...εδώ δεν ακούνε το κουδούνι της πόρτας!!!!!!?
Α, υπέροχα... Ελπίζω να μάθουν σε εμάς τους νέους τα μυστικά της "τέχνης" τους ?

ΥΓ: Ελπίζω να σε δούμε ?

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back