- Πόντοι
- 2,148
το βάζω ιδίως γιατί είμαι νεκάκιας και φυσικά συμφωνώ με ό,τι λέει
και προσωπικά μου άρεσε η ξανθιά περισσότερο
και προσωπικά μου άρεσε η ξανθιά περισσότερο
Γενικα αν έχουν nickel cover οι tele neck pickups ειναι μια χαρα...αν εχουν brass (μεχρι το 59 ειχαν brass.. για αυτο και βλεπεις πολλες 50s τελε με Humbuckers στο neck)...Huston we have a problem....πολύ dark....στην σημερινη εποχη το 99% έχει παντως nickel cover
Ο δικός μου (του παππού) δεν έχει καπάκι πάντως
Το χειμωνα θα φτιαξω μια και θα το ξαναδω. Ισως παω σε εξωτικά πράγματαΚαι ειναι και humbucker ....
Ενταξει δεν εχει φυσικα τετοιο κλασσικο single coil ηχο.
Και εμενα η blonde μου αρεσει ,δυστυχως ο κατασκευαστης δεν εχει site της προκοπης με specs για να σου πω τι παρομοιο μαγνητη μπορεις να βρεις...αλλα κατα τη γνωμη μου ενας ταπεινος Fender style με Α5 μια χαρα θα σου δωσει αυτον τον ηχο.
Ο Q pickups επισης έχει πολύ ωραίους μαγνητες ο δικος μου που σου αρεσει ειναι Α2 στις plain χορδες & Α5 στις τυλιχτες...(εχω παθει πλακα και εγω μαζι του)
Ο overall αγαπημενος μου που τον εχω χρησιμοποιήσει σε 10αδες tele που εχω φτιαξει ειναι αυτος παντως
https://www.thomann.de/gr/dimarzio_dp172_chr_telepickup.htm?glp=1&gclid=Cj0KCQjw59n8BRD2ARIsAAmgPmJPe0gkkiTRoHeRPztlaC7m3DB9xncFe8l4rYVO2VvrgnbX3LCpihIaAv1aEALw_wcB
Κι εγώ ποτέ δεν κατάλαβα τον overhype του κακού tele neck pickup ήχου. Είναι από αυτά που διαβάζει ένας μία φορά γι' αυτό και μετά ένα ντόμινο παρεξήγησης κατακλύζει το σύμπαν.
O neck στη nocaster μου παίζει να είναι καλύτερος και από τον neck της strat μου.
Ποτέ δεν κατάλαβα κι εγώ τη γκρίνια για τον neck στις τέλε.
Ο τυπικος neck μαγνητης θεωρειται πιο αδυναμος απο τον bridge μαγνητη της τελε. Και φυσικα πιο αδυναμος και "αδειος" απο τον τυπικο neck μαγνητη μιας στρατ.