Παμε Τουμπάι (δεν φτάνουν για Χαβάη) Νέο κομμάτι

lambrosgg

Μέλος
Πόντοι
38
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Μια φορά και να καιρό ήτανε η Tanya Stephens και έφτιαξε το its a pity. Μετά ήρθε η Dogmother και το εκάνε στα ελληνικα. Κατοπιν η Πρωτοψάλτη το οικειοποιήθηκε λόγω της λέξης "σπίτι" (Το πιασες το υπονοούμενο Millenium Bank) και τέλος ήρθαμε εμείς για να το αποτελειώσουμε και να αποδόσουμε το πραγματικό μήνυμα του κομματιού και της ιστορίας.

Τα σχόλια δικά σας:

http://www.box.net/shared/7xgcw2q2os

Άπαιχτοι, συγχαρητήρια! Ξεράθηκα στο γέλιο!  ;D

Δουλέψτε μόνο λίγο τις φωνές και προβλέπω λαμπρή καριέρα...

Άσχετο: Η καϋμένη η Millenium έχει τη μικρότερη συμμετοχή στο ξεκλήρισμα χρεωστών. Βγάλτε κάτι για τα κοράκια της Citibank που έχει κάψει κόσμο και κοσμάκη...

Μεγαλουργησες παλι. ;)

Αν και εισαι λιγο ...ντεμοντε  στο θεμα της ενορχηστρωσης και το υφος σου ειναι λιγο ξεκατινιασμενο, πιστευω οτι με καλυτερη ποιοτητα ηχων και χαμηλωνοντας τις φωνες κατα 2/3 της ιντσας πιο κατω,τα πραγματα να ηταν καλυτερα.

Α??? και στο 3,44 και κατι, μου φανηκε οτι σου επεσε κατω η τσατσαρα και ακουστηκε πολυ ασχημα στα λεπτεπιλεπτα αυτια μου.

Αυτες τις λεπτομερειες αν διορθωσεις, πιστευω οτι εισαι ετοιμος για να ακουστεις στα.....καλλιστεια. (το πηρα απο καπου αλλου,χε χε χε,ξερεις εσυ) ;D ;D ;D

Απλά.... πολύ γέλιο! Είδατε που τελικά οι κανουν και ένα καλό οι τράπεζες ! Δινουν ... έμπνευση !

Αυτο είναι Στροφή στην Ποιότητα....... lol

Ωραιοι!!!

Να γραψετε και για την Alpha Bank μια εκτέλεση

πιτιφουρι ολο το ασμα,τρομερη εμπνευση,μπραβο στους εκτελεστες,και στην millenioum.

(DRGs)

απαιχτοι!πολυ εμπνευση και χιουμορ γελαω σα χαζος βραδυατικα ;D

γραψτε κατι και για το ...παρακαταθηκων που ακομα τρεχω .

Σόρι γκάις... αλλά εμένα μου κάνει κακόγουστο και κακοπαιγμένο τσιφτετέλι του arranger... ούτε καν ρέγγε.

Το ξέρω ότι το κάνατε για πλάκα, αλλά γιατί να το ακούσει ο κόσμος στα Clips;

Μουσικοί είμαστε. Δεν είναι σελίδα για πλάκες.

Θα μπορούσατε τουλάχιστον να δείξετε τις ανώτερες μουσικές σας δυνατότητες σε σχέση με την εκτέλεση της Πρωτοψάλτη που σατιρίζετε.

If u gonna do it... do it right!

Η σάτιρα και η κριτική είναι για όλους από τη στιγμή που εκτίθενται.

Πετυχημένος τίτλος όμως. (Ντουμπάι είναι...)

Τελείως φιλικά,

yameth

Aφου υπάρχει και η αντίθετη άποψη τώρα πλέον μπορώ να βάλω και γώ ένα +1 στους 2 προλαλίσαντες?(yameth, paris_k)

κορυφαίοι στίχοι αλλά ήθελε πιο καλή μουσική επένδυση - παραγωγή για να δέσει το γλυκό!

Γειά σας παίδες, συγνώμη για την καθυστέρηση!

Καταρχήν να ευχαριστήσω όσους άκουσαν το κομμάτι και τους άρεσε! Προφανώς εκπέμπουμε στο ίδιο μηκος κύμματος χιούμορ.

Το περίμενα ότι δεν θα άρεσε σε αρκετούς, διότι είναι έχει ένα ιδιαίτερο κακιασμένο και ειρωνικό χιούμορ (όσοι το δέχονται ως χιούμορ) αλλά να δώσω κάποιες εξηγήσεις. Με την "διασκευή" αυτή θέλαμε να ειρωνευτούμε και να γνωστοποιήσουμε το γεγονός ότι η Πρωτοψάλτη στο βωμό του χρήματος και του συμβολαίου της με τη Mellenium Bank δεν δίστασε να κλέψει αυτούσια την ελληνική εκτέλεση του Its a pity απο Dogmother. O κλέψας του κλέψαντος δηλαδή.

Μάλιστα αυτό εγινέ απο κάποιον "έντεχνο" οπότε η διασκευή έγινε για να γίνει γνωστό το θέμα με την κλεψιά και να μην κατηγορούμε μόνο τη Θώδη για της διασκευές που κάνει.

Γιατί τσιφτετέλι και όχι ρέγγε? Επειδή το τσιφτετέλι είναι το εμπορικότερο είδος στην Ελλάδα και μάλλον αυτή έπρεπε να είναι και η αρχική επιλογή της Πρωτοψάλτη.  ;)

yameth είπε:
Σόρι γκάις... αλλά εμένα μου κάνει κακόγουστο και κακοπαιγμένο τσιφτετέλι του arranger... ούτε καν ρέγγε.
Μα αυτό ακριβώς είναι. Και δεν είπε κανείς ότι είναι ρέγγε...

Το ξέρω ότι το κάνατε για πλάκα, αλλά γιατί να το ακούσει ο κόσμος στα Clips;
Για να γελάσει και να πεί "έ τους μλκς"

Θα μπορούσατε τουλάχιστον να δείξετε τις ανώτερες μουσικές σας δυνατότητες σε σχέση με την εκτέλεση της Πρωτοψάλτη που σατιρίζετε.
Δεν υπήρχε τέτοιος σκοπός.

δεν μου άρεσε.
Δεν πειράζει. Την επόμενη φορά.

Aφου υπάρχει και η αντίθετη άποψη τώρα πλέον μπορώ να βάλω και γώ ένα +1 στους 2 προλαλίσαντες?(yameth, paris_k)
Γιατί δεν μίλησες πρώτος? Δεν θα σε μάλωνα...  ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Για να γελάσει και να πεί "έ τους μλκς"
θα μπορούσες να το βάλεις στο περί ανέμων, αν ήταν μόνο για πλάκα.
Πάντως εμένα μου άρεσε και νομίζω ότι έπιασε το νόημα του τι θέλατε να βγάλετε προς τα έξω.

lambrosgg είπε:
Με την "διασκευή" αυτή θέλαμε να ειρωνευτούμε και να γνωστοποιήσουμε το γεγονός ότι η Πρωτοψάλτη στο βωμό του χρήματος και του συμβολαίου της με τη Mellenium Bank δεν δίστασε να κλέψει αυτούσια την ελληνική εκτέλεση του Its a pity απο Dogmother. O κλέψας του κλέψαντος δηλαδή.

Μάλιστα αυτό εγινέ απο κάποιον "έντεχνο" οπότε η διασκευή έγινε για να γίνει γνωστό το θέμα με την κλεψιά και να μην κατηγορούμε μόνο τη Θώδη για της διασκευές που κάνει.
Προσωπικά δεν έχω κοιτάξει αν έχουν την άδεια από τον συνθέτη για τη διασκευή. Πρέπει να το μάθω. 'Ομως είμαι σίγουρος ότι θα το έχεις κοιτάξει εσύ πριν τους αποκαλέσεις κλέφτες, διαφορετικά ξέρεις ότι μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος απέναντι στο νόμο και μαζί με σένα και το Noiz.

Γιώργο μου, Γιώργο μου...

Καταρχάς μπράβο σας γιατί το κομματάκι είναι καλό και γιατί αυτό που θέλατε το πετύχατε. όπως πάντα ρε παιδι μου...ποιος είσαι να ουμ; 8)

Παρακά..Μπράβο σας (πραγματικά μπράβο σας) διότι σατιρίσατε μία από τις τραγουδίστριες που πραγματικά μας τα έχει κάνει ταβούλι, ενώ ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι είναι μία από τις ποιοτικότερες στον χώρο..Τι λέτε ρε παιδιά, μη πω καλύτερα τι είναι! (γνώμη μου όλα αυτά)... 8)

Πάντως και τελείως γελοίο κομμάτι αν ήταν, και να μην μπορούσες να το ακούσεις εγώ πάλι μπράβο θα έλεγα../.

Μπράβο, μπράβο, μπράβοοοο!!! Ε άμα πια να ούμε! Καταντήσαμε κλέφτες και μόνο κλέφτες>!!! (για τις Πρωτοψάλτες πάει αυτό και για όλους τους άλλους!)

Άντε υγεία...GG και πάλι μπράβο!

(....άντε σφάξτε με τώρα!...)

Εδώ αρχηγόπουλο νομίζω οτι υπερβάλεις λίγο και μπλέκεις νοιζ κτλ.Μάλλον δε θα φτάσει τόσο μακρυά η βαλίτσα γιατί απλά είναι κάτι μικρο και ανούσιο.Προσωπικά έχω την εντύπωση πως δεν έχει ούτε κάν την αίσθηση του χιούμορ και είναι και κακοπαιγμένο απ' όλες τις μεριές.Το μόνο σωστά παιγμένο είναι η τσιφτετέλα απ' την αρμονιάρα.Αποδέχομαι οτι προσπάθησαν τα παιδιά να μας κάνουν να γελάσει το χειλάκι μας όμως.

πάντως εμένα μου φτάνει που σατίρισαν την ακατανόμαστη! ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα