- Πόντοι
- 36
Πω, new kid in town, τι μου θυμησατε, ποτε δεν απογοητευουν απο μικροεκπληξεις αυτα τα threads 
Σατανισμος εντελώς

Σατανισμος εντελώς

Αυτό θα πει "κακό κάρμα".Waterfall-K είπε:ΤαμΤαμ, εισαι η ενσαρκωση της παροιμιας "Απο Την Πολη Ερχομαι"...
Αληθεια, ξερεις ΠΟΥ γραφω τις λιστες του Forbes? Ακριβως εκει που γραφω τυπους σαν κι εσενα. Αναρωτιεμαι ομως, εισαι τελικα οντως τοσο Βλαξ ή απλα ενα ακομη τρολ? Κλεινω προς το Βλαξ...![]()
Σε περιπτωση που εισαι απλα τρολ παντως, συγνωμη για το Βλαξ.
Προφανώς δεν έχεις ακούσει ανάποδα το desperado.AuditoryDriving είπε:Πω, new kid in town, τι μου θυμησατε, ποτε δεν απογοητευουν απο μικροεκπληξεις αυτα τα threads
Σατανισμος εντελώς![]()
Αλλοι προσπαθουν. Εγω απλα προβλεπω. Και θα πεφτω συνεχως μεσα, οσο οι Mods αφηνουν αστειους σαν και του λογου σου να γραφουν οτι τους ερθει στο "μυαλο" τους. Συνεχισε....Tamtam είπε:Μην προσπαθείς άλλο - μπορεί να κλειδώσει και μόνο του.
Εγώ βλέπω μόνο ότι είσαι αγενής, υβριστικός και πιο έξυπνος απ' όλους μας εδώ. Και ότι δεν ανέχεσαι την άποψη που δεν συμφωνεί με τη δική σου - ακόμη κι όταν δεν απευθύνεται σε σένα - όπως π.χ. είναι μια λίστα!Waterfall-K είπε:Αλλοι προσπαθουν. Εγω απλα προβλεπω. Και θα πεφτω συνεχως μεσα, οσο οι Mods αφηνουν αστειους σαν και του λογου σου να γραφουν οτι τους ερθει στο "μυαλο" τους.
Συνεχισε....![]()
Αγενης γινομαι μονο οταν διαβαζω ασχετα συμπερασματα που αφορουν το προσωπο μου. Αυτο ελειπε να αφηνω τον καθε πυροβολημενο σαν κι εσενα να γραφει οτι θελει. Οσο για τις λιστες, θα συνεχισω να γραφω τη γνωμη μου. Εδω γραφεις Εσυ τη γνωμη σου, εγω δεν θα την γραψω?Tamtam είπε:Εγώ βλέπω μόνο ότι είσαι αγενής, υβριστικός και πιο έξυπνος απ' όλους μας εδώ. Και ότι δεν ανέχεσαι την άποψη που δεν συμφωνεί με τη δική σου - ακόμη κι όταν δεν απευθύνεται σε σένα - όπως π.χ. είναι μια λίστα!
...και με τους βλαμμενους επισης......έχεις ένα πρόβλημα με τις λίστες....
Την εχω πει τουλαχιστον 3 φορες. Το οτι ακομα να καταλαβεις τι εγινε, απλα επιβεβαιωνει το IQ στρατιωτικης παντοφλας που διαθετεις.Πες μας πάλι εκείνη την ιστορία για το κάρμα για να καταλάβουν όλοι ποιος είναι ο αστείος εδώ.
Συγνωμη για το "IQ στρατιωτικης παντοφλας" που εγραψα παραπανω...Και για τους Eagles, πόσο χάλια είναι και "κάπως".
Αν συμφωνησω μαζι σου θα με πεις παλι αγενη?...όλοι κατάλαβαν ότι είμαι αστείος και χαζός...
Γιατί σατανισμός;AuditoryDriving είπε:Πω, new kid in town, τι μου θυμησατε, ποτε δεν απογοητευουν απο μικροεκπληξεις αυτα τα threads
Σατανισμος εντελώς![]()
Γιατι φορουσαν βρακια απο το Η & Μ.Tamtam είπε:Γιατί σατανισμός;
ειπαμε ειναι αντισυμβατικη και επαναστατρια,ο γαμος ειναι για υπηρετες του κεφαλαιου....συζει παντως με τον ιδιο ανδρα εδω και 20 χρονια... ;D ;D ;Dείναι παντρεμένη η ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ φίλη σου;
Tamtam είπε:Superfunk,
είναι παντρεμένη η ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ φίλη σου; ;D
Έκτορα, το να διαπιστώνει κάποιος ότι μια συμπεριφορά είναι σεξιστική ("έβαψε τα μαλλιά της για να κάνει καριέρα") δεν σημαινει ταμπελοποίηση -επειδή έτσι σε βολεύει να θεωρείς, αλλά διαπίστωση.Έκτορας είπε:Δεν ήμουν σαφής: εγώ δέχομαι ότι είμαι σεξιστής. Αφού τα πάτε τόσο καλά με τις ταμπέλες και την πολιτική ορθότητα, θέλω να μου πείτε εκείνη τί είναι;
Lucky guy!Superfunk είπε:ειπαμε ειναι αντισυμβατικη και επαναστατρια,ο γαμος ειναι για υπηρετες του κεφαλαιου....συζει παντως με τον ιδιο ανδρα εδω και 20 χρονια... ;D ;D ;D
μπα..αυτος ειναι ακομα πιο πλουσιος ;DLucky guy! Smiley Καλημέρα
Tamtam είπε:Έκτορα, το να διαπιστώνει κάποιος ότι μια συμπεριφορά είναι σεξιστική ("έβαψε τα μαλλιά της για να κάνει καριέρα") δεν σημαινει ταμπελοποίηση -επειδή έτσι σε βολεύει να θεωρείς, αλλά διαπίστωση.
Αντιθέτως, το να ζητάς να σου πει ο άλλος "τι είναι;" ακριβώς επειδή "έβαψε τα μαλλιά του για να κάνει καριέρα", είναι ο ορισμός της ταμπελοποίησης.
.
Εκτός αν μπορείς να αποδείξεις ότι επειδή έκανε προσθετική στήθους (αν έκανε κιόλας δηλαδή) έγινε διάσημη. Αυτό κάνουν οι κουτσομπόλες του μαχαλά, ασχολούνται με το σουτιέν της γειτόνισσάς τους. Της "ξετσίπωτης". Έχεις λοιπόν, πεδίον δόξης λαμπρόν.
Νομίζω ότι με τα σεξιστικά σχόλιά σου κάνεις τέλειο δίδυμο με την άλλη τη συμπεθέρα του Νόιζ που με το που θα σκάσει ένα thread που θα της ξινίσει, αρχίζει τη μίρλα και και την κακή κριτική: "μμμ, είναι κάπως" και "άσχετοι τα γράφουν αυτά" και τι και πώς δηλαδή. Μόνο που από κάποια στιγμη κι ύστερα δεν είναι καν αστείο πια.