Αα γειά σου. Και φαντάσου δεν είχαν internet τότε. Τι να κάνουμε, μερικές φορές το σεξ απίλ και τα πιασάρικα τραγουδια είναι το ζητούμενο κι αυτό δεν σημαίνει τίποτα για το πνευματικό επίπεδο.Jazzjoker είπε:Η εμπορική ποπ (με την έννοια της εκάστοτε popular μουσικής) ήταν ανέκαθεν ένας συνδυασμός σεξ απίλ και πιασάρικων τραγουδιών. Οι αμέτρητες κορασίδες που έβγαζαν αφρούς όταν έβλεπαν τον Elvis, δεν το πάθαιναν λόγω του πνευματικού του μεγαλείου ούτε λόγω της αβάσταχτης συγκίνησης από το βάθος των στίχων του hound dog. Το αυτό και για δεκάδες άλλους αστέρες ανά τα χρόνια.
Αυτά τα γράφω για την Κέιτι την οποία πολλοί θεωρούν απόδειξη της κατάντιας της μουσικής και άλλα τέτοια.
Να υποθέσω πως και εσύ δεν καταναλώνεις προιόντα που σχετίζονται με εταιρίες οι οποίες έχουν στο ιστορικό τους αντίστοιχα συμβάντα, π.χ. δεν βάζεις BP βενζίνη ή έψαξες την ντουλάπα σου και ότι H&M βρήκες τα πέταξες. Καλά για Apple δεν συζητάμε ή τελικά σχεδόν οτιδήποτε έρχεται απ' το Μπαγκλαντές αφού και κτίρια να μην πέφτουν στα κεφάλια τους κάτι μου λέει πως καλούς μισθούς και σωστές ζωές δεν έχουν. Για να μην μιλήσω για την παιδική εκμετάλλευση.atreu73 είπε:Και η Μπιγιονσέ είναι γκομενάρα φυσικά αλλά και η Κέιτι έχει φοβερό στήθος και καλή φωνή. Απλά, δεν ξέρω πόσα πήρε για τη διαφήμιση που έκανε της H&M και αν γνωρίζει για ένα κτίριο που έπεσε.
Άστα Χταπόδι, τα ίδια μου ήπιε και μένα, αλλά ξέρω γιατί, του πήρα τη δουλειά μέσα απ τα χέρια και τώρα που έπσε ο σταύλος των ''Αγροκτήματα Φορμόζα'' με τι λέει πως και καλά δεν νοιάστηκα που σκοτώθηκαν κάτι τσοπανόσκυλα, λες και ήξερα πως θα πέσει κοτζαμ σταύλος και τα τσοπανόσκυλα θα είναι μέσα. Μα τι δουλειά έχουν τα τσοπανόσκυλα μέσα στο σταύλο ε?theoctapus είπε:Να υποθέσω πως και εσύ δεν καταναλώνεις προιόντα που σχετίζονται με εταιρίες οι οποίες έχουν στο ιστορικό τους αντίστοιχα συμβάντα, π.χ. δεν βάζεις BP βενζίνη ή έψαξες την ντουλάπα σου και ότι H&M βρήκες τα πέταξες. Καλά για Apple δεν συζητάμε ή τελικά σχεδόν οτιδήποτε έρχεται απ' το Μπαγκλαντές αφού και κτίρια να μην πέφτουν στα κεφάλια τους κάτι μου λέει πως καλούς μισθούς και σωστές ζωές δεν έχουν. Για να μην μιλήσω για την παιδική εκμετάλλευση.
Δεν ξέρω για την ηθική της Perry και της κάθε Perry αλλά στο πληκτρολόγιο όλοι άγιοι φαινόμαστε.
ούτε εγώ, αλλά πράγματι θα ήθελα να ξέρω διάφορα για την ηθική της... και την ανήθικη να σου πω...theoctapus είπε:Δεν ξέρω για την ηθική της Perry και της κάθε Perry
Όχι atreu73 δεν βοήθησες γιατί αν τίθεται όντως θέμα ηθικής δεν έχει σημασία αν αγοράζεις ή αν πουλάς. Αν θεωρείς μια εταιρία ανήθικη δεν μπορείς να λες "δεν βαριέσαι, ευθύνονται για θανάτους αλλά εγώ θα αγοράσω γιατί κάποιοι άλλοι πουλάνε". Δεν ξεπλένεις έτσι εύκολα τον εαυτό σου.atreu73 είπε:Θεόκταπους Αν θέλεις να μιλήσεις συγκριτικά και να διατηρήσεις τις αναλογίες θα πρέπει να πεις:
Να υποθέσω ότι εσύ όντας πρότυπο για εκατομμύρια δεν διαφήμισες ποτέ για εκατομμύρια μια εταιρία που φημίζεται για θανάτους και εκμετάλλευση χιλιάδων κακομοίρηδων;
Πρέπει επίσης να καταλάβεις την διαφορά από το πουλάω μέχρι το αγοράζω. Όταν πουλάς κάτι και πληρώνεσαι γι' αυτό μπορεί κανείς άνετα να σε εξισώσει με το προϊόν σου και με τους τρόπους που αυτό παράγεται.
Ελπίζω να βοήθησα.
Οπως ποσταρε και ο superfunk πιο πριν το ξαναποσταρω κι εγω για να μην μπερδευονται μερικοι. Το συνολο των εσοδων αφορα ναι μεν 1 χρονο αλλα απο Ιουνιο σε ΙουνιοTamtam είπε:Είναι μια λίστα που δεν μπορεί να γίνει updated γιατί απεικονίζει μια συγκεκριμένη χρονιά (το 2015).
Ναι βρε Βαγγέλη, το ίδιο λέμε. Είναι μια λίστα για πεπερασμένο χρονικό διάστημα.VangelisV είπε:Οπως ποσταρε και ο superfunk πιο πριν το ξαναποσταρω κι εγω για να μην μπερδευονται μερικοι. Το συνολο των εσοδων αφορα ναι μεν 1 χρονο αλλα απο Ιουνιο σε Ιουνιο
The list of the World’s Highest-Paid Musicians is compiled by considering pretax income from June 2014-June 2015 before deducting fees for managers, agents and lawyers with data from Nielsen SoundScan, Pollstar, RIAA—and, in many cases, from the artists themselves and their representatives.
Βάζει Λούστρεξ, όλα τα ξεπλένει ;D ;D ;Dtheoctapus είπε:Δεν ξεπλένεις έτσι εύκολα τον εαυτό σου.
Μη μασάς (σε λέω)- του χρόνου θα είμαστε στην λίστα. Να μην σου πω ότι θα αγοράσουμε και το Forbessamy paraga είπε:Βάζει Λούστρεξ, όλα τα ξεπλένει ;D ;D ;D
Δεν είπα ότι αγοράζω. Εσύ το υπέθεσες. Δεν είπα "δεν βαριέσαι". Το αντίθετο. Σου είπα απλά ότι η ενοχή έχει μεγάλο ταξίδι να κάνει πριν φτάσει στον καταναλωτή κι ότι δεν πρέπει να εξισώνεις αυτόν που αγοράζει ένα ρούχο με κάποια (τέλεια βυζιά/αυτά να τα λέμε) που πληρώνεται εκατομμύρια για να το διαφημίσει.theoctapus είπε:Όχι atreu73 δεν βοήθησες γιατί αν τίθεται όντως θέμα ηθικής δεν έχει σημασία αν αγοράζεις ή αν πουλάς. Αν θεωρείς μια εταιρία ανήθικη δεν μπορείς να λες "δεν βαριέσαι, ευθύνονται για θανάτους αλλά εγώ θα αγοράσω γιατί κάποιοι άλλοι πουλάνε". Δεν ξεπλένεις έτσι εύκολα τον εαυτό σου.
Μια φορά πήγα να ξεπλυθώ σε ένα ρέμα και ένας με κάρφωσε με ένα μαχαίρι και με πέταξε στην άκρη.Βάζει Λούστρεξ, όλα τα ξεπλένει ;D ;D ;D
Μισές δουλειές, έπρεπε να σε δώκει άλλη μία να σε βρούνε στη Χρυσούπολη, όπως είσαι και μαύρος, θα νόμιζαν πως είσαι προσφυγάκι-το πσάρι λαίμαιatreu73 είπε:Μια φορά πήγα να ξεπλυθώ σε ένα ρέμα και ένας με κάρφωσε με ένα μαχαίρι και με πέταξε στην άκρη.
Τις προάλλες πήγα στην ειδομένη με τα γκούτσι μου να χαζέψω ανθρώπινο πόνο και με πέρασαν για αφγανό. Για να μην τα πολυλογώ, έφυγα από την ειδομένη με δυο τρία ζευγάρια ναικ. Κάτι στρατ. Κάτι πετάλια. Και ένα κοτόπουλο.samy paraga είπε:Μισές δουλειές, έπρεπε να σε δώκει άλλη μία να σε βρούνε στη Χρυσούπολη, όπως είσαι και μαύρος, θα νόμιζαν πως είσαι προσφυγάκι-το πσάρι λαίμαι