- Πόντοι
- 16
Εχω μπει στο τριπάκι αρκετές φορές να χρησιμοποιήσω έτοιμα tracks αλλά μάλλον φοβάμαι μη βολευτώ με αυτά και σταματήσω να μαθαίνω δια της πράξης. Βέβαια επειδή κυριολεκτικά τα νεύρα μου έχουν σπάσει στο κομμάτι που δουλεύω τώρα, με βλέπω να καταφεύγω εκεί.
Κατά τα άλλα, κάτι μου λέει ότι στο σχόλιό σου υπάρχουν πολύ χρήσιμες πληροφορίες τις οποίες αδυνατώ να αξιοποιήσω λόγω έλλειψης γνώσεων. Συγκεκριμένα εδώ
Τα φίλτρα και τα EQs τα χρησιμοποιώ με δοκιμή κάθε φορά. Οτι μου κάνει στα αυτιά και πάντα από τα έτοιμα presets. Θέλω πολύ να τα καταλάβω ουσιωδώς αλλά με πιάνει ένα "από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις" και... καταλαβαίνεις. Αλλά με πείσμωσες τώρα! ;D
Σ' ευχαριστώ όπως και να χει για τον χρόνο σου και τις συμβουλές!
Κατά τα άλλα, κάτι μου λέει ότι στο σχόλιό σου υπάρχουν πολύ χρήσιμες πληροφορίες τις οποίες αδυνατώ να αξιοποιήσω λόγω έλλειψης γνώσεων. Συγκεκριμένα εδώ
πιάνω λέξεις που μου λένε ότι υπάρχει ζουμί το οποίο μου διαφεύγει.npap είπε:σε μια πρώτη απλή επέμβαση θα μπορούσες ενδεχομένως να βελτιώσεις (πέραν του ερμηνευτικού) το take χρησιμοποιώντας ένα low cut φίλτρο συνδυασμένο με ένα "κούρδισμα" του με το σύνολο, ανάμεσα στα 1 με 3Khz, με ένα παραμετρικό eq με σχετικά ανοιχτό q...
Τα φίλτρα και τα EQs τα χρησιμοποιώ με δοκιμή κάθε φορά. Οτι μου κάνει στα αυτιά και πάντα από τα έτοιμα presets. Θέλω πολύ να τα καταλάβω ουσιωδώς αλλά με πιάνει ένα "από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις" και... καταλαβαίνεις. Αλλά με πείσμωσες τώρα! ;D
Σ' ευχαριστώ όπως και να χει για τον χρόνο σου και τις συμβουλές!