- Πόντοι
- 2,148
ποτέ δεν είναι αργά....Step είπε:Ομολογώ πως Emerson Lake Palmer δεν είχα ξαναακούσει, πάντως αυτό που πόσταρα πήγαινε και λόγω τίτλου, χρειάζεται σε τέτοιες στιγμές (discipline).
Ωραίες μπάντες και οι 2!
Εντάξει, εγώ από την άλλη ακούω αυτή τη μουσική και... καταλαβαίνω τους πάνκηδες... που για να καταλάβεις εγώ άνθρωπο δεν έχω πειράξει, αλλά πάνκηδες έχω δείρει αρκετούς (πάντα για μουσικές διαφωνίες)dimsonic είπε:ποτέ δεν είναι αργά....
Ακου τώρα.
Τουλάχιστον τα albums έως το Brain Salad Surgery
και έλα με τον κηδεμόνα σου.... ;D
Sorry αν ακούγομαι κάπως.... :
αλλά πέρασα στο πανεπιστήμιο ακούγοντας αυτή τη μουσική ΟΤΑΝ φτιαχνότανε.
(και δυστυχώς σήμερα τέτοια ΔΕΝ ξαναφτιάχνεται....πού και πού ίσως ...αντιγράφεται)
Εσύ ανέβασε κι άλλα από τους a priori ( μας καλόμαθες... ) και άσε τα σχόλια.... olice:dimsonic είπε:Αφού θα το έβαζες εσύ. ..
yameth είπε:Εγω θεωρούσα την ονομασία του γκρουπ απο τις πιο πετυχημένες. Τα ονοματα τους δηλαδή.
Πολύ prog rock και μπερδευόμουν σαν νιάτο τότε. Αγαπούσα ιδιαίτερα το C' est la vie όμως. Με αυτή την παράξενη ακουστική κιθάρα σαν τσέμπαλο και το παριζιάνικο ακορντεόν. Φωνάρα!
Διπλό το works, βγήκε μετά και το works vol 2 (που είναι και μετριότατο), αλλά δεν είναι καφεμπορντώ.audiokostas είπε:... τον διπλό (ή τριπλό; πάντως καφεμπορντώ εξώφυλλο είχε) άλμπουμ τους, μου έκαναν εντύπωση πρωτίστως το C' est la vie και μετά το Lend your love to me tonight (ίσως ήταν και ο πιασάρικος για έφηβο στίχος "Arrest the Sun and shoot the Moon", δεν