Paganiniko Epic

marathon

Κλικαδόρος
Πόντοι
398
Δούλεψα πάνω σε κάποια μidi files (...ξαναδανείστικα το ILok του Voices of Passion 8)), προσθέτoντας κιθάρες, φωνές και παίζοντας με τα βιολιά (εξ ου και το Paganini-ko στυλ). ;D ;D

Epic, γιατί για μένα σήμερα πιο επικός από τον Zimmer...δύσκολα ;D

Η κιθάρα της αρχής και του τέλους είναι η fiber, η μεσαία καθαρή η Strato-Tonerider.

Aυτά το κομμάτια έχουν πλάκα...γιατί αναγκαστικά, μαθαίνεις και λίγο κιθάρα ;)

Desire.mp3

Attachments

Άστο καλύτερα... πολύ mellow σου βγήκε  ;D ;D ;D Βάλτου λίγο ένταση, λίγα γκάζια... ;D

Βάλε λίγο... Valhalla βρε παιδί μου  ;) Λίγο Thor... έστω μια Βαλκυρία ;D ;D ;D ;D   

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Βάλε λίγο... Valhalla βρε παιδί μου  ;) Λίγο Thor... έστω μια Βαλκυρία ;D ;D ;D ;D   
Στείλε μου μία στολή ;D ;D

marathon είπε:
Στείλε μου μία στολή ;D ;D
Τώρα που το λες, για να κοιτάξω στο πατάρι... Νομίζω ότι κάτι μου έχει μείνει...  ;D ;D

Οι αρμονιες και η ορχηστρα ηταν φανταστικα.

Αν χωραγε κιθαρα ομως κατα την αποψη μου, σε αυτο το υφος θα ηταν καποια με ναυλον χορδες.

Περιμενα να ακουσω κατι αλλο με το τιτλο paganiniko epic. Ηταν ομως πιο ομορφο αυτο που ακουσα.

delta66 είπε:
Περιμενα να ακουσω κατι αλλο με το τιτλο paganiniko epic.
Είπαμε...είμαστε χιουμορίστες... ;D ;)

Αν χωραγε κιθαρα ομως κατα την αποψη μου, σε αυτο το υφος θα ηταν καποια με ναυλον χορδες.
μόλις ξαναπάρω τη προενίσχυση του Σκάντζου για τη κλασσική, θα το δοκιμάσω. Είμαι και γώ περίεργος εάν κάθεται

marathon είπε:
Είπαμε...είμαστε χιουμορίστες... ;D ;)

μόλις ξαναπάρω τη προενίσχυση του Σκάντζου για τη κλασσική, θα το δοκιμάσω. Είμαι και γώ περίεργος εάν κάθεται
Άσε τις κλασσικές... Η... πλαστικούρα σου δεν παίζει και με distortion;  ;D ;D ;D. Γράψε και λίγο γκαζάκι... 

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Γράψε και λίγο γκαζάκι... 
ΔΕΝ ΞΕΡΩ...έχω ξαναπεί ότι δεν ξέρω να χειρίζομαι ντιστόρσια, νομίζω ότι οι κιθάρες μου είναι χαλασμένες...άσε που θα μου τη πεί (και με το δίκιο του), ο Νέστορας... 8)

Με χαρά όμως να "αδειάσω" το χώρο σε νέο mp3 και να βάλει όποιος θέλει. Πάντα έχει ενδιαφέρον "ορχήστρα' με ηλεκτρική

marathon είπε:
Πάντα έχει ενδιαφέρον "ορχήστρα' με ηλεκτρική
Σιγουρα.Μαλλον ομως σε αλλο υφος πιο ατμοσφαιρικο (μιλαω παντα ομως κατα το πως θα περιμεναν τα δικα μου αυτια να ακουσουν μετα την εισαγωγη).

delta66 είπε:
Μαλλον ομως σε αλλο υφος (παντα ομως κατα το πως θα περιμεναν τα δικα μου αυτια να ακουσουν).
περίμενες τους Deep Purple στο Royal Albert Hall... ;D ;D

και εγώ θα το ήθελα...να μπορούσα να το κάνω :'(

marathon είπε:
περίμενες τους Deep Purple στο Royal Albert Hall... ;D ;D

και εγώ θα το ήθελα...να μπορούσα να το κάνω :'(
Μπα. Να σου πω πιο πολυ σε J. Beck στυλ (οταν παιζει τα atmo του) θα μου καθοταν η ηλεκτρικη

delta66 είπε:
Να σου πω πιο πολυ σε J. Beck στυλ (οταν παιζει τα atmo του) θα μου καθοταν η ηλεκτρικη
ναι...πιο εύκολο αυτό ;D ;D

Με κοροϊδεύεις μου φαίνεται ;)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Κι εγώ θέλω Thor. TSB-400 ή 650. Τίποτα ενδιάμεσα.  ;D

100_2027.JPG

marathon είπε:
ναι...πιο εύκολο αυτό ;D ;D

Με κοροϊδεύεις μου φαίνεται ;)
Κατι τετοιο εννοουσα Πιο πολυ το στυλ της εκφρασης, παρα ταχυτητες licks κλπ

Στη μεση ομως εχεις μια ωραια γεφυρα που το μονο που θα ηθελε ηταν πιο ξεκαθαρο ηχο στις αρμονιες του.

Αξιζει να το δουλεψεις κι αλλο το κομματι, γιαυτο  γραφω οτι γραφω

delta66 είπε:
Κατι τετοιο εννοουσα

Πιο πολυ το στυλ της εκφρασης, παρα ταχυτητες licks κλπ

Στη μεση ομως εχεις μια ωραια γεφυρα που το μονο που θα ηθελε ηταν πιο ξεκαθαρο ηχο στις αρμονιες του.

Αξιζει να το δουλεψεις κι αλλο το κομματι, γιαυτο  γραφω οτι γραφω
Κατάλαβα τι λές...αλλά ξέρω ότι δεν μπορώ να σκεφτώ έτσι σαν "κιθαρίστας", ούτε να παίξω.

Κατά βάση, δεν είμαι "ηλεκτρικός" κιθαρίστας...δεν είμαι γενικά κιθαρίστας ;)

Θα σε ενδιέφερε να κάνεις μία δοκιμή? Να το "αδειάσω" και να δούμε τι θα βγάλεις? Θα με ενδιέφερε για τη πλάκα, να βγεί καλύτερο.

@Delta66

+1000. Απίστευτος δίσκος  ;)

marathon είπε:
Θα σε ενδιέφερε να κάνεις μία δοκιμή? Να το "αδειάσω" και να δούμε τι θα βγάλεις? Θα με ενδιέφερε για τη πλάκα, να βγεί καλύτερο.
Θα ηταν τιμη μου.Μονο που δεν δουλευω στο σπιτι nuendo κλπ.

Ενα μιξαρισμενο (οχι ιδιαιτερα πραγματα) 2track θα εφτανε για να το δουλεψω με το cool edit.

Aν και στο στυλ αυτο ο eangle "σκοτωνει" και θα επρεπε να το δουλεψει αυτος

Βρε Ανέστη,

Τι ωραίο που είναι τούτο; Μ'άρεσε πολύ! Ομολογώ ότι τα έγχορδα χωρίς legato, μου χάλασαν λίγο την ατμόσφερα, όπως και η κιθάρα που την έννιωσα λίγο πιο κοντά απ'ότι θα έπρεπε να είναι νομίζω.

Και τα κρουστά (κάτι μπάνγκ, κάτι γουυζς, κάτι κύμβαλα, κλπ) είναι πολύ χαμηλά.

Η VOP πολύ καλή! Γουστάρεις

Και γουστάρω!

delta66 είπε:
Θα ηταν τιμη μου.

Μονο που δεν δουλευω στο σπιτι nuendo κλπ.

Ενα μιξαρισμενο (οχι ιδιαιτερα πραγματα) 2track θα εφτανε για να το δουλεψω με το cool edit.
Και μένα να ασχοληθείς...θα ανεβάσω αύριο ένα mp3 με τα κενά (όπως τα σκέφτομαι) και βλέπουμε :D

Τι ωραίο που είναι τούτο;
Μην τρελλαθούμε...δεν το έγραψα εγώ. Απλά δουλεύοντας με midi files, καταλαβαίνεις πολλά από λογική σύνθεσης και κάνεις τις διασκευές που έχεις στο μυαλό σου

Και τα κρουστά (κάτι μπάνγκ, κάτι γουυζς, κάτι κύμβαλα, κλπ) είναι πολύ χαμηλά.
Αυτά πάντα τα φοβάμαι και τα στέλνω πίσω...να τα ανεβάσω λές?

Ομολογώ ότι τα έγχορδα χωρίς legato
Καλά μην ζητάς και πολλά ;D ;D

Η VOP πολύ καλή!
Είναι η άτιμη απύθμενη... ;)

Ώ ρε, θα γίνει παν-παγκανινικό....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back