Μα γι αυτό στο είπα...είναι το group των τεμπέληδων που δεν κάνουν πρόβες!!! ;D ;Dfusiongtr είπε:@Ανέστη αν έπαιζα λίγο περισσότερο μάλλον θα αποδεχόμουν την πρόταση.Με τιμά ιδιαίτερα!
Ευχαριστώ πολύ ΤέρηTerry RoscoeBeck5 είπε:Και μου αρέσει που έχεις παρουσιάσει (μαζί με αυτό εδώ) κομμάτια από... μέχρι., γεγονός που δείχνει ότι δεν είσαι «μονοδιάστατος» μουσικός. Και πάλι μπράβο Στράτο.
Γιατί...είσαι τιμωρία...ή σε κάποια θρησκευτική αίρεση που το απαγορεύει? ;D ;Dfusiongtr είπε:@Ανέστη εννοώ δεν παίζω καν πια
Κάτι σαν "αυτοτιμωρία" ας πούμε (μην εγγίζετε, πονάει).marathon είπε:Γιατί...είσαι τιμωρία...
Α, εύκολο... Ο Marathon ;D ;D ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Ευχαριστώ πολύ Τέρηαλλά... βρε ποιός είναι αυτός που παίζει τα πάντα εκτός από Blues (κι αυτό γιατί δεν είναι στο συμβόλαιό του), ποιός είναι, θα τον βρω ;D.
Θα έλεγα ακριβώς τα ίδια, αλλά αυτός ο Τέρυ πάντα να πεταχτεί πρώτος! ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Πουλάκι μου... δεν μας τα είχες πει αυτά ;D Με εξέπληξες (με την πολύ καλή έννοια).
Ωραιότατος και μελωδικότατος. Και μου αρέσει που έχεις παρουσιάσει (μαζί με αυτό εδώ) κομμάτια από... μέχρι., γεγονός που δείχνει ότι δεν είσαι «μονοδιάστατος» μουσικός. Και πάλι μπράβο Στράτο.
Κώστα έχεις δίκιο!audiokostas είπε:Μπαίνεις μελωδικά μεν αλλά λίγο διστακτικά και αβέβαια και δεν έχεις μπει βαθιά στο τέμπο
Εδώ όμως έχεις άδικο. ;D Σιγά μην είναι παρελθόν (είπαμε ο καλός ο μύλος....)!fusionπαρελθόν σου.
Σίγουρα boss, γιατί είναι Jazz Full hollowbody με δύο διπλούς (δεν έχω ακουστική ούτε Gypsy κιθάρα) με κάποιες ρυθμίσεις από την πεταλιέρα για να "μοιάζει" πιο ακουστικός ο ήχος!yameth είπε:Η κιθάρα ηλεκτρίζει
Ακούω πολλά χρόνια το είδος αυτό και είναι από τα αγαπημένα μου. Στο αυτοκίνητο ακούω και Django, και Stochelo, και Σταύρο Παπαδόπουλο (θεός είναι, τον έχεις ακούσει? ;D), και Scofield, και Gvour (άλλος θεός αυτός ;D), και Motorhead, και.. και....... ;D ;D ;DΕγώ αναρωτιέμαι πως το κάνετε... Θέλει αφοσίωση και ακούσματα. Στο αυτοκίνητο Hot Club de France ακούς;
Καθόλου χρόνος. Έπαιξα μετά από πολύυυυ καιρό δύο ώρες μαζεμένες! ;D...και μετα λες δεν έχεις χρόνο.
Ακουστικά το κατέχω αρκετά καλά Δημήτρη! Ευχαριστώ πάρα πολύ ρε φίλε! Να 'σαι καλά!Δεν ξέρω, αλλά σε εμένα φάνηκε ότι το κατέχεις το είδος καλά.
Και πάλι μπράβο από μένα !! ;D ;D