Οθόνη crt σε tft.

trigga

Jazzikofagos
Πόντοι
36
Ξέρω απο καιρό οτι η crt σκοτώνει λόγω της λειτουργίας του πυροβόλου και άλλων υλικών που περιέχει και στην άνοδο θερμοκρασίας ψήνονται και ψήνουν στους γύρω οργανισμούς διάφορες "καρκινιές".

Ένας άλλος λόγος είναι ότι αυτή που έχω είναι 17 και η ανάλυση 1280χ1024 είναι στα 60 hz και δεν την παλεύω άρα δουλεύω στα 1024χ768 με αποτέλεσμα να μην χωράει τπτ απο τα πλαγκίνς και τα daw's.

Φτάνει πια δεν έχω άλλη υπομονή...Θέλω μια καινούρια που να έχει μεγαλύτερη ανάλυση και να μπορώ να δουλέψω με τα περι μουσικής γιατί δεν παίζω παιχνίδια.

Η καινούρια θα είναι κανονική ή Wide;Θα είναι 19 ή 20 ιντσών;Έψαξα αλλά δεν έχω ιδέα κ για να μην πάρω ότι βρώ μπροστά μου κ κλαίω σας ρωτάω μπας και μπορείτε να βοηθήσετε.

Don't worry, ευτυχώς οι οθόνες έχουν πλέον ξεφτιλιστεί (οι τιμές εννοώ) άρα θα πάρεις καλό πράγμα για λίγα χρήματα. Όμως πρέπει να θέσεις ένα χρηματικό όριο για να γίνουν πιο συγκεκριμένες οι επιλογές σου.

Γενικά, όσο μεγαλύτερη η οθόνη τόσο καλύτερα (επειδή αναρωτιέσαι 19 ή 20 ίντσες). Κανονική ή wide, μάλλον wide θα έλεγα αφού θέλεις να δουλεύεις DAW (μην ξεχνάς ότι το timeline και η κονσόλα είναι wide :wink: ).

Θα σου πρότεινα τη Samsung SM205BW που είναι περίπου στα 200 ευρώ και είναι απίστευτη για τα λεφτά της. 20άρα wide, απόκριση στα 5 ms, είσοδος DVI και ανάλυση 1680x1050!

Αν μπορείς να ανέβεις σε κάτι παραπάνω χρηματικά (στα 350 ευρώ περίπου), Samsung SM226BW. Απλά τέλεια... 8)

Οντως....Μπορείς να χτυπήσεις και μια LG 22αρα γύρω στα 300.....

Παντως αξίζει να εχεις ανεση χώρου στο DAW....

Αν κάνεις και mastering θα σε βολέψει πάρα πολύ η προοπτική των 2 οθονών

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Το όριο είναι 200-250 οθόνη είναι δεν είναι κιθάρα να δώσει κάποιος παραπάνω πιστεύω.Ειδικά τώρα που έχουν πέσει οι τιμές τόσο.

Καλά είναι για 2 οθόνες αλλά υπάρχει έλλειψη χώρου.Όταν θα στήσουμε τον χώρο μπορεί να πάρω κ μια δεύτερη.

22 ίντσες δεν είναι υπερβολικό;Σαν να έχω τηλεόραση στο 1 μέτρο θα είναι θα πιαστεί το κεφάλι μου να γυρνάω :D

Τώρα με τα όρια αυτά επιμένετε σε samsung, lg ή έχετε να προτείνεται κ κάτι άλλο;

Αυτή που έχω τώρα είναι viewsonic 17άρα.Τα χρώματα της είναι ψηλομάπα,δεν με πειράζει απλά το λέω.

Έχετε να προτείνετε κ κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο που έχετε δουλέψει όπως έκανε ο Alchemist και ο NemOOO;

Είναι πολλές οι επιλογές σε αυτή την κατηγορία κ πελαγώνω δεν ξέρω τι να πρωτοδώ.

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.168187

Πολυ υψηλή ανάλυση, μικρός χρόνος απόκρισης, στα λεφτά που λες.

Εγώ έχω μια Acer 17άρα 4 χρόνια. Ξέρω ότι η acer δεν φημίζεται και τόσο για την ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία, αλλα αυτή η οθόνη μου βγήκε πολύ καλή και οι acer είναι απο τις πιό φτηνές.

Ευχαριστώ όλους.Τελικά τώρα παραγγέλνω την Samsung SM205BW απο πλαίσιο.

Την είδα. πολύ καλή επιλογή μπράβο.

καλορίζικη! Καλόπαιχτη και πάντα φωτεινή και ευκρινέστατη!

22 ίντσες δεν είναι υπερβολικό;Σαν να έχω τηλεόραση στο 1 μέτρο θα είναι θα πιαστεί το κεφάλι μου να γυρνάω :D
Συνηθεια ειναι! Εχω 1 χρονο τη Samsung 215TW (την πηρα 530¤ :( ) σε αποσταση 30-40 cm :roll:

Ακομα και η 40άρα στο σαλονι (στα 2.5 μετρα) πλεον μου φαινεται νορμαλ 8)

Go Samsung, go :) :!:

Συνηθεια ειναι! Εχω 1 χρονο τη Samsung 215TW (την πηρα 530¤ :( ) σε αποσταση 30-40 cm :roll:

Ακομα και η 40άρα στο σαλονι (στα 2.5 μετρα) πλεον μου φαινεται νορμαλ 8)

Go Samsung' date=' go :) :!:[/quote']

Σωστα ολα ειναι μια συνηθεια...μαλλον δυο συνηθειες :lol:

My_place.jpg

Samsung φυσικα,Suncmaster BW 904 wide απο e-shop,390 euro και οι δυο

παρακαλω,ευκρινεστατη οθονη με πολυ καλη βαθμολογια.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πολύ ωραίο το σετάκι σου... Όχι μονο οι οθόνες. Γενικά...

Κ εγώ έχω κρεμάσει ένα σκληρο στ τοιχο. Κ 2 μητρικές... Λέτε να είναι τυχαίο ή είμαστε τόσο καμμένοι???? :D :D :D :D

Πολύ ωραίο το σετάκι σου... Όχι μονο οι οθόνες. Γενικά...
Κ εγώ έχω κρεμάσει ένα σκληρο στ τοιχο. Κ 2 μητρικές... Λέτε να είναι τυχαίο ή είμαστε τόσο καμμένοι???? :D :D :D :D
Ασε αυτο το ''καμμενοι'' με εκφραζει απολυτα απο πολλες αποψεις,

ειδικα το οτι εχω καψει δυο μητρικες μεσα σε 2 ωρες προσπαθοντας να περασω εναν cooler παραμονες Χριστουγεννων :cry:

Καμενοι οι καημενοι :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. Αυτες δεν τις κρεμασα για καθαρα ψυχολογικους λογους.

Κρεμασέ τες στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του χρόνου, τιμής ένεκεν!

Κρεμασέ τες στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του χρόνου' date=' τιμής ένεκεν![/quote']
Ως τοτε θα μαζευτουν κι αλλα...

Έχετε κ σεις εμπειρία απο κάψιμο m/b ε;Δύσκολο για την καρδούλα μας αυτό.Ειδικά αν πρόκειτε για χαζό κάψιμο.

Εγώ είχα κάψει μια παλιά απο amd k6.Αρχαιολογία τελείως.Και την έκαψα με προγραμματάκι απο τα παράθυρα το οποίο πείραζε τα πάντα στο rom του bios.Κάτι είχα κάνει σε κάτι pci κ δεν ξαναάναψε.Ότι να ναι ο πορωμένος πρώην gamer ήθελα να πάνε όλα τέλεια με υπολογιστή κατσαρόλα.

H περισσότερες πατάτες έτσι γίνονται. Ζητάμε πολλά απο pc που δεν αντέχουν.

Samsung forever....

Εγγύηση....

Ακόμη και 1 πίξελ αν δεις καμμένο σου αλλάζουν την οθόνη...

Βρες το αυτό σε άλλη εταιρία...Ασε που οι περισσότερες έχουν on-site εγγύηση..Τους παίρνεις τηλ και έρχονται στο χώρο σου.Μέχρι να σου την φτιάξουν σου δίνουν άλλη να κάνεις δουλειά...Καλή επιλογή...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα