- Πόντοι
- 38
Προ καιρού περάσαμε το Egyptian Danza..... Και ψάχνοντας στους δίσκους μου έπεσα πάνω σε αυτό....
Ναι ενω ο Meola δεν τους ειχε ξεπατικωσει.... :Waterfall-K είπε:Σουπερ!!!!! ;D ;D ;D
(ρε τον Meola τον κλεφτη.... )
Τουλαχιστον τοτε διασκευαζαν Meola, ειχαν ενα "αλφα" γουστο τελος παντων.
Σημερα εχουν ξεπατικωσει ολους τους Αραβες, Τουρκους κλπ... :-X
Ποιους εχει ξεπατικωσει ο Meola?Superfunk είπε:Ναι ενω ο Meola δεν τους ειχε ξεπατικωσει.... :
No thanks ;D ;DΜαλλον πρεπει να ακουσεις λιγο ΚΑΛΗ αραβικη & τουρκικη μουσικη...
ΑΥΤΟ που παιζει π.χ...παει το αράβικο συννεφο... ;DΠοιους εχει ξεπατικωσει ο Meola? Πες κανενα παραδειγμα.
καταλαβα εισαι οπαδος του μακαριοι οι πτωχοι το πνευματι... ;DNo thanks
Πρότεινε και κάτι, ντε! ;DSuperfunk είπε:Ναι ενω ο Meola δεν τους ειχε ξεπατικωσει.... :
Μαλλον πρεπει να ακουσεις λιγο ΚΑΛΗ αραβικη & τουρκικη μουσικη...μαλλον θα αλλαξεις γνωμη περι του...γουστου τους...
τι να πρωτοπροτεινεις απο τετοιο θησαυρο?κατά προτίμηση σε αραβική μουσική...
Από Feirouz κάτι ξέρω. :-\Superfunk είπε:τι να πρωτοπροτεινεις απο τετοιο θησαυρο?
ξεκινα με τις 2 μεγαλες κυριες
& μετα βλεπουμε...
Ε,καλα δεν θα δυσκολευτεις και να τα τη βρεις...(ο..Καζαντζιδης ολων των Αραβων ειναι... ;DΤην άλλη θα πρέπει να την ψάξω!
ξεκινα απο εδωΘα μπορούσες να μου προτείνεις και ορχηστρική αραβική μουσική;
Ειπαμε για "ξεπατικωμα", οχι για επιρροες.Superfunk είπε:ΑΥΤΟ που παιζει π.χ...παει το αράβικο συννεφο... ;D
Μπα? Δεν το'ξερα οτι οσοι δεν ακουν Αραβικη και Τουρκικη μουσικη ειναι "πτωχοι το πνευματι"καταλαβα εισαι οπαδος του μακαριοι οι πτωχοι το πνευματι... ;D
Πτωχοι γενικα δεν ξερω αλλα Φτωχοτεροι ΣΙΓΟΥΡΑ (μια και το να διαγραφεις χωρις να ακουσεις ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ της παγκοσμιας μουσικης δεν ειναι και οτι πιο "εξυπνο")Δεν το'ξερα οτι οσοι δεν ακουν Αραβικη και Τουρκικη μουσικη ειναι "πτωχοι το πνευματι"
Για να μην σου πέσουν βαρειά ;D αυτά του Superfunk...άκου μία "μίξη" 2 κόσμων.hadgi είπε:Πρότεινε και κάτι, ντε! ;D
Ευχαριστώ!!! ;DSuperfunk είπε:Ε,καλα δεν θα δυσκολευτεις και να τα τη βρεις...(ο..Καζαντζιδης ολων των Αραβων ειναι... ;D
http://en.wikipedia.org/wiki/Umm_Kulthum
ξεκινα απο εδω
http://www.classicalarabicmusic.com/