Όταν ο Dennis Chambers συνάντησε τους... Tool

Τέρρυ Μαυρίδης

Terry RoscoeBeck5

Fenderολάτρης
Staff member
Πόντοι
2,638
Δύο αγάπες σε ένα απολαυστικό βίντεο... Ο "τιτάνας" Chambers και οι λατρεμένοι Tool σε ένα αναπάντεχο... μουσικό μπουρδούκλωμα. 

Η αφοπλιστική η ειλικρίνεια του Chambers, όλα τα λεφτά... ? 

EDIT: Ο κ. Στράτος μου σφύριξε ότι το είχε ανεβάσει παλιότερα ο κ. Δημήτρης. Δεν το είχα πάρει χαμπάρι, αλλά μπράβο του (του Dimsonic), γιατί αξίζει μόνο και μόνο να δει κάποιος πώς το διαχειρίστηκε ένας μουσικός της κλάσης του Chambers.  

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
EDIT: Ο κ. Στράτος μου σφύριξε ότι το είχε ανεβάσει παλιότερα ο κ. Δημήτρης. Δεν το είχα πάρει χαμπάρι, αλλά μπράβο του (του Dimsonic), γιατί αξίζει μόνο και μόνο να δει κάποιος πώς το διαχειρίστηκε ένας μουσικός της κλάσης του Chambers.  

σε συγχωρώ κυρίως επειδή είμαι μεγάλη καρδιά και επιπροσθέτως επειδή είσαι αντμιν και σκιάζομαι ολίγον.

πέρα απ τις πλάκες....είσαι ο δεύτερος που αρχίζει τα κ. Δημήτρης.

σας αγαπώ σας εκτιμώ αλλά αν συνεχιστεί αυτό το βιολί θα μάσω τα μπογαλάκια μου και θα την κάμω....

(και να δω μετά ποιός θα σας βάζει 15λεπτα έπη...)?

πέρα απ τις πλάκες....είσαι ο δεύτερος που αρχίζει τα κ. Δημήτρης.

Εδώ ο Φώτης θα με έπαιρνε τηλ λέει, για να κάνω γυναικεία φωνητικά στο κομμάτι του, το "κύριος" σε πείραξε?

Εδώ ο Φώτης θα με έπαιρνε τηλ λέει, για να κάνω γυναικεία φωνητικά στο κομμάτι του, το "κύριος" σε πείραξε?
Πες τα όλα...! Εσύ με πήρες τηλ μετά από λίγη ώρα.... άντε γιατί τα έχουμε ισοπεδώσει όλα εδώ μέσα!

Πες τα όλα...! Εσύ με πήρες τηλ μετά από λίγη ώρα.... άντε γιατί τα έχουμε ισοπεδώσει όλα εδώ μέσα!

Μου είπε ο manager μου να σε πάρω, γιατί μου είχες λέει δουλειά.

Τελικά αποδέχθηκες την πρόταση του κ. Φώτη;

Δεν μπορούσα, δεν με βόλευαν οι ημερομηνίες.

Έπεφτε πάνω στις πρόβες με την Mariah Carey tribute band στην οποία τραγουδάω.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back