- Πόντοι
- 38
Ναι αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πορευτείς προς κάτι χειροποίητο απαραιτήτως. Εννοώ πως εγω αν είχα τα λεφτά (και ήμουν κιθαρίστας που θα ήθελα LP στυλ) θα έπαιρνα μία Heritage και θα της άλλαζα τον neck μαγνήτη και θα ήμουν ευτυχισμένος γιατί θα είχα αυτό που ήθελα... Η εμπειρία θα σου δείξει τη είδος κιθάρας/μπάσσου θες, τι είδους μαγνήτες θες σε αυτό και σε τι είδη θα σε βγάζει ασπροπρόσωπο η εκάστοτε κιθάρα. Το χειροποίητο δεν είναι πάντα η λύση...marathon είπε:Εάν είσαι μουσικός (και ζείς από αυτό), κατά την άποψή μου, επιβάλλεται μετά τις GibsonFender να έχεις και ένα όργανο (ασχέτως ονόματος) που να περιέχει τον ήχο που θέλεις και τις ιδιότητες που ή εμπειρία σου απαιτεί.
Θα δούμε το απόγευμα λοιπόν το άσπρο pickguard...1) Έχεις δίκαιο, ότι αυτή η κιθάρα δεν αξίζει φράγκο (παρ όλο το κόστος της που είναι μετρούμενο), για κανένα άλλο (γιατί δεν είναι επώνυμη), εκτός από εμένα
2) Μα αυτό ακριβώς ρωτάω και αντιλέγω...Ποιός ο λόγος να φτιάξεις πάλι ένα σώμα Strat, Tele όταν υπάρχουν εκατοντάδες ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.?
3) Θέλεις να κάνουμε ένα πείραμα? Να σου βάλω απέναντί 5 κιθάρες (real όχι ηχητικά δείγματα) να παίξεις να μου πείς ποιό σώμα είναι κινέζικο?...Άμα το βρείς, οι μπύρες δικές μου.
Υ.Γ
Το διάφανο pickguard μου έσπασε!!!! σε μία επεξεργασία. Έβαλα ένα άσπρο που το τύπωσα και βγήκε καλύτερο από πρίν!!!
Το μπράτσο είναι Moses

Και εγώ μαζί σου είμαι για τα σώματα... Αφού υπάρχουν έτοιμα και γίνεται η συναρμολόγηση τότε δεν είναι χειροποίητα ούτε κατά διάνοια... Και πάω στοίχημα πως εσύ που ασχολείσαι περισσότερο με το hardware των οργάνων θα ξέρεις καλύτερα για το αν τα κινέζικα είναι καλά ή όχι... Δεν υπήρχε περίπτωση να σε αμφισβητίσω!!!