λοιπον ειμαι σε ενα δειλημα. Εχω βαλει στο ματι τον orange rockerverb 50. Μου αρεσει παρα πολυ ο ηχοσ του.Νομιζω οτι εχει αυτο ακριβως που ψαχνω, αν και λιγο ακριβος. Εχω λοιπον το δειλημα, combo ή head? αν παρω head θα παρω μαζι την http://www.thomann.de/gr/orange_ppc212_gitarrenbox.htm η οποια εχει πανω τα ιδια μεγαφωνα με τον κομπο, με σκοπο καποια στιγμη στο μελλον, αν μας κατσει με την μπαντα μου και παμε σε εναν χωρο που εχουμε,υπογειο ψιλομονωμενο, να παρω τεσσαρα καμπινα.αλλα αυτο στο μακρινο μελλον. επιπλεον η κεφαλη μπορει να μεταφερθει πιο ευκολα απο το κομπο που εχει 2χ12. ομων αν αλλαζω συνεχεια καμπινες δεν θα μπορω να πετυχω τον ηχο που θα ακουω απο την δικια του καμπινα εε? οσο για τις συναυλιες νομιζω οτι θα ειναι και παλι πιο ευκολο να κουβαλισω κεφαλη-καμπινα αφου μοιραζεται το βαρος.
μεχρι εδω δειχνω αποφασισμενοσ. ΟΜΩΣ αξιζει να δωσω 200 ευρω επιπλεον για την δυνατοτητα καποια στιγμη στο μελλον να βαλω 4αρα καμπινα?? το λεφτα ειναι ηδη ΠΟΛΛΑ και 200Ε επιπλεον ειναι ενα...βαρος...
Την αγορα δεν προκειται να την κανω αμεσα αλλα σε μερικους μηνες που θα μαζεψω τα λεφτα.
Ανυπομονω για τις γνωμες σας, καθως και γνωμη για τον συγκεκριμενο ενισχυτη αν εχετε.Τον εχω ακουσει σχετικα λιγο(τουλαχιστον για να δωσω τοσα λεφτα) και σε 4 καμπινα. μεχρι να τον παρω βεβαια θα τον εχω ακουσει πολλες φορες ακομα. παντως απο πρωτη αποψη με ξετρελανε!!
μεχρι εδω δειχνω αποφασισμενοσ. ΟΜΩΣ αξιζει να δωσω 200 ευρω επιπλεον για την δυνατοτητα καποια στιγμη στο μελλον να βαλω 4αρα καμπινα?? το λεφτα ειναι ηδη ΠΟΛΛΑ και 200Ε επιπλεον ειναι ενα...βαρος...
Την αγορα δεν προκειται να την κανω αμεσα αλλα σε μερικους μηνες που θα μαζεψω τα λεφτα.
Ανυπομονω για τις γνωμες σας, καθως και γνωμη για τον συγκεκριμενο ενισχυτη αν εχετε.Τον εχω ακουσει σχετικα λιγο(τουλαχιστον για να δωσω τοσα λεφτα) και σε 4 καμπινα. μεχρι να τον παρω βεβαια θα τον εχω ακουσει πολλες φορες ακομα. παντως απο πρωτη αποψη με ξετρελανε!!