Ωραιος ο ΒΟΝΟ.

Superfunk

Guitar Tech
Πόντοι
2,368
        Και μόνο να υπολογίσει κανείς τη συναισθηματική αξία της κιθάρας.... τί να πει κανείς; μπράβο του.

υγ. Καλά έκανε γιατί τελευταία τους είχανε 'κράξει' συμπατριώτες τους σε μια συναυλία (για κάποιο θέμα φορολογίας υποτίθεται)

υγ. Καλά έκανε γιατί τελευταία τους είχανε 'κράξει' συμπατριώτες τους σε μια συναυλία (για κάποιο θέμα φορολογίας υποτίθεται)
ναι κατι ηλιθιοι που δεν εχουν ιδεα τι σημαινει να εχεις πολυεθνικη εταιρεια (σαν και αυτη που εχουν οι U2) ;)

;D ;D ;D ;D

Δεν ξέρω αν έχει ξανασηκώσει άτομα/χαρίσει κιθάρες. Μόνο για φιλανθρωπίες ήξερα, αλλά μόλις είδα το βιντεάκι έκανα σύνδεση με το πρόσφατο που έγινε και είπα 'πολύ γάτα ο Bono!'.

Πέρα όμως από τη πονηρή σχέση που έκανα ( :P) γούσταρα πολυ με τον κόσμο που το καταχάρηκε και φαίνεται από τις επευφημίες. Τί να πω, ο Μπόνο κερνάει ευτυχία  :D :D :) :)

Κι αν δεν απατώμαι, αυτή η κιθάρα ήταν από τις αγάπημενες του. Δηλαδή, τον έχω δει σε αρκετές φωτογραφίες με μια πράσινη Gretch (νομίζω)

schreivox είπε:
Πέρα όμως από τη πονηρή σχέση που έκανα ( :P)
Έκανες πονηρή σχέση...με τον Bono;

Με προβληματίζεις. ;D ;D ;D

Superfunk είπε:
Το signature model του ειναι,πρεπει να εχει καμμια 20αρια απο δαυτες... ;D,αλλα και παλι 3 χιλιαρικα ειναι 3...χιλιαρικα... :)
Έτσι φτηνά νομίζεις ότι χτίζεται το image;  ;)

Superfunk είπε:
Ε,καλα αν περιμενε στα 50...φευγα  του να χτισει image o Bono...... ;D...ζητω που καηκε....
Μη νομίζεις, έχει ακόμα 15 χρόνια για να βγει στη σύνταξη.

Πως θα την περάσει;

Πρέπει να είναι σε φόρμα.

;D ;D ;D

δεν ηξερα τι ακριβως εκανα?? βασικα δεν ηξερα τπτ απολυτος
σκεψου οτι το χαλασα και μετα λεωω ααα λες να εχει manuall στο κουτι?

και διαβασα τις οδηγιες αφου το ειχα ιδη χαλασει...
θα τον βγαλει ο ΣΑΜΑΡΑΣ σε ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΙΑ με το 70% του μισθου του (γυρω στο 1 δις το χρονο,τζαμπα πραμα δηλ...... ;D)  ήδη του εχει κλεισει τραπεζι στο καφενειο της γειτονιας ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ της ΔΕΗ.... ;D

κούλαρε ΣΦ

ο Μπόζο έχει κάνει τα χαρτιά του για βαρέα και ανθυγιεινά στην Ελλάδα, λόγω πολλών ντεσιμπέλ στα μαγαζιά που δουλεύει, και στα 55 θα βγεί στη σύνταξη

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back