Ωραιος ο ΒΕΛΓΟΣ!!

Nαι, το στυλ είναι πολύ δημοφιλές στο Βέλγιο και γενικά στην κεντρική Ευρώπη, όπως και surf - rockabilly - garage - psychobilly κλπ... Την προηγούμενη βδομάδα είδα ένα φεστιβάλ με τέτοια συγκροτήματα και ήταν σχεδόν όλα τέλεια! Ηeadliners βέβαια ήταν Αμερικάνοι, o Jon Spencer (η μετενσάρκωση του Elvis δλδ) με τους Heavy Trash. Πιστεύω ότι μάλλον έχω συνέλθει.

Kαλά, από τους Sound Exlposion ΔΕΝ έχω συνέλθει ακόμη, κι ας έχουν περάσει 2 χρόνια από εκείνη τη συναυλία. Και οι Invisible Surfers είναι ωραίοι αλλά οι Sound Explosion έχουν παγκόσμια κλάση (ένα από τα κλασσικά παραδείγματα που χάνονται στη χωματερή της ελληνικής μουσικής πραγματικότητας).

longshadow είπε:
και ο ελληνας ομως δεν παει πισω!!http://www.youtube.com/watch?v=Af3jGI53-cg :) ;)
Ασχετο: Το αυτοκίνητο Dodge Challenger δεν είναι??? Το ειδα και θυμήθηκα το Plymouth Barracuda που είναι (και μαλλον θα παραμείνει... :'( ) ενα απο τα απωθημένα μου...

Μμμμμ και ελεγα τι εργα να δω... ThankU SF... Μου εδωσες ωραιες ιδεες. ;) ;)

ΚΟ

ΡΥ

ΦΑΙΑ

ταινία. Το Α και το Ω όλων των road movies (στην αυθεντική του έκδοση κι όχι στο remake) μαζί με το Θέλμα και Λουίζ και το "Duel" του Σπίλμπεργκ (του εβδομηντακάτι).

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Η κοπελα στο κλιπακι ειναι θεα μιλαμε.

Ολη τη γη εχω γυρισει, σαν τις Ελληνιδες πουθενα ρε πουστη μου

Sozos είπε:
Η κοπελα στο κλιπακι ειναι θεα μιλαμε.

Ολη τη γη εχω γυρισει, σαν τις Ελληνιδες πουθενα ρε πουστη μου
Ναι και αυτή μου τραβηξε την προσοχή ιδιαίτερα μπορω να πω... Μετά τη Dodge Challenger όμως...
ashamed0005.gif

Με την ευκαιρία να ευχηθώ "καλή επιτυχία" για τη νέα κυκλοφορία. 
αυτο εννοειται οτι το ευχομαστε ολοι οσοι "συχναζουμε" στο νοιζ ;)!....(Αληθεια η blue κιθαρα τι ειναι ακριβως??)

Νομίζω είναι απο plexiglass,κάτι θυμάμαι έλεγε ο sf ότι την αγόρασε η γυναίκα του...Αντε sf δώσε καμια φοτο και πληροφοριες.

Nαι, και δεν το πίστευε θυμάμαι. Φαντάσου να έχεις τέτοια πόρωση με τις κιθάρες κι ένα ωραίο μεσημέρι να σκάει μύτη η σύζυγός σου με τέτοια... Κάντιλακ...

Trending...

Νέα θέματα

Back