Ωραία video clips

Στον τομέα των Video Clips και οχι μόνο.... ο βασιλιάς της pop κρατάει τα σκήπτρα.

* Να ανοίξουμε και ενα thread για αποτυχημένα video clips?  ;D ;D

Φουλ αμερικανιά ,αλλά πάντα με διασκεδάζει ;D

Για μένα ο MOby έχει τα καλύτερα βίντεοκλίπ! Σε κάνει να νιώσεις αυτό που αισθάνεται βλέποντας και ακούγοντας!

Στα κορυφαία μου παραθέτω 2 φανταστηκά κλίπ κατ εμέ!

Ιδικά Wait for me τη πρώτη φορά που το είδα μόνο που δεν έκλαψα!

Δυστυχως δεν παρακολουθω πολλα βιντεο κλιπς αλλα το τελευταιο που ειδα και μου αρεσε ειναι αυτο

Εχει ωραιες εικονες,χρωματα.

Δε μπορω να αποσυνδεσω τη σχεση τραγουδι-βιντεο.

Με λιγα λογια αμα δε μ αρεσει ενα τραγουδι,δε μπα να κανε το βιντεο κλιπ ο Σπιλμπεργκ...

Ποσταρω αυτο που ειναι για μενα απ τα καλυτερα ροκ τραγουδια ολων των εποχων και το βιντεο του μου χει μεινει.. ;)

Α!Μ αρεσουν τα ευχαριστα,φευγατα.Δε μπορω την πολλη βαρια ψαγμενοκουλτουρα...

Εγώ στους Radiohead θα προσθέσω άλλο ένα..

Φοβερό video clip με στόρυ που κ να μη σ αρεσει το τραγουδι (που μ αρεσει βεβαια εννοείται) σε κραταέι το clip ως το τέλος.. Αν κ σε αφηνει λιγο κάπως!!  ;D

η στιγμη που το πατινι πεφτει στο κενο , γεματο περηφανεια μπουχουααα

Μουαρέσει πολύ αυτο:

(Ένα από τα αγαπημένα μου τραγουδια επίσης)

καλά το πάτε :)

Portishead - Only You (HD Official Video)

Παρατηρώ οτι όλοι κλέβουμε, βάζοντας κομματάρες ;D, γι αυτό θα αλλάξω το ερώτημα : δεν είναι μόνο να βλέπεις όλο το video κι ας μη σε ενδιαφέρει το τραγούδι, αλλά μπορεί και το video να ταιριάζει πολύ με ένα κομμάτι (σαν να είναι μέρη ενός συνόλου).

Btw το paranoid android καθόμουν και το έβλεπα επειδή μου άρεσε πάρα πολύ το video, τόσο ώστε δεν μπορούσα να παρακολουθήσω το κομμάτι για να καταλάβω οτι μου αρέσει, πράγμα που συνειδητοποίησα όταν το άκουσα στο δίσκο αργότερα :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back