Οποιος θελει ας δει το σολο και ας μου πει τη γνωμη του. Eυχαριστω!

To solο ειναι σχεδον τελειο!!Συγχαρητηρια!!

Η κιθαρα ειναι λαθος...τι την εχεις και καθεται απο πισω τη les paul;;;;αφου αυτη ειναι για Randy..

Φιλος καλη η προσπαθεια αλλα θελει δουλεια ακομα....στα δευτερα tapping δεν πηγαν καλα τα πραγματα....καπου τα εχασες και δεν ειχαν ροη.....επισης το γρηγορα κατεβασμα στο τελος του σολου δεν ειναι καθολου καθαρο και δεν ξεχωριζει καμμια νοτα....σε γενικες γραμες χοντρικα το εχεις αλλα θελει δουλεια στις λεπτομεριες που κανουν τη διαφορα ;)

Συνεχισε ετσι.

DIMIS75 είπε:
Φιλος καλη η προσπαθεια αλλα θελει δουλεια ακομα....στα δευτερα tapping δεν πηγαν καλα τα πραγματα....καπου τα εχασες και δεν ειχαν ροη.....επισης το γρηγορα κατεβασμα στο τελος του σολου δεν ειναι καθολου καθαρο και δεν ξεχωριζει καμμια νοτα....σε γενικες γραμες χοντρικα το εχεις αλλα θελει δουλεια στις λεπτομεριες που κανουν τη διαφορα ;)

Συνεχισε ετσι.
+1

Να συμπληρώσω ότι μετά τα πρώτα τρίτονα tapping-arpeggios η τρίλια 9-12 στη σι μου ακούγεται καλύτερα με dive στο τρέμολο. Δεν ξέρω αν παίζεται όντως έτσι, απλά εμένα μου ακούγεται πιο κοντα στο κανονικό.

Γ@μ@τη η Vai, σε ζηλεύω!

Είσαι sloppy ακόμη φίλε. Θέλεις αρκετή δουλειά. Έχεις τις βάσεις αλλά καθάρισε το παίξιμο και τα ρυθμικά. Δεν είναι όλα flash στην κιθάρα. Χαρακτηριστικά σου αναφέρω ότι το main riff μετά το σόλο δεν το έπαιξες ούτε μια φορά ολόκληρο και μάλιστα νομίζω αν άκουσα καλά ότι το παίζεις και λάθος. Οπότε πρώτα τα βασικά.

mscmkr είπε:
Είσαι sloppy ακόμη φίλε. Θέλεις αρκετή δουλειά. Έχεις τις βάσεις αλλά καθάρισε το παίξιμο και τα ρυθμικά. Δεν είναι όλα flash στην κιθάρα. Χαρακτηριστικά σου αναφέρω ότι το main riff μετά το σόλο δεν το έπαιξες ούτε μια φορά ολόκληρο και μάλιστα νομίζω αν άκουσα καλά ότι το παίζεις και λάθος. Οπότε πρώτα τα βασικά.
file mou eyxaristw gia to msg!!!exeis dikaio..sta solo dn eimai kai polu kalos..sta ryhmika omws pistevw pws ta paw para polu kala mexri stigmhs..sto video ontos einai athlia!!alla genika (se sxesh me ta solo)eimai kaluteros ap'oti deixnei to vid!!!pistevw toulaxiston..estw...8elw na pistevw :P :P :P

eyxaristw polu

λιγη δουλιτσα να καθαρισει...γενικα τοχεις παντως...keep on... :)

Το σόλο ήταν λάθος σε πολλά σημεία και τα ρυθμικά είχαν κάποια λαθάκια... Αν και από ότι άκουσα με τα σφυρίγματα κλπ το πας για Zakk περισσότερο έτσι?

Offtopic: Η JEM είναι ρέπλικα έτσι?

funky_bassman είπε:
Το σόλο ήταν λάθος σε πολλά σημεία και τα ρυθμικά είχαν κάποια λαθάκια... Αν και από ότι άκουσα με τα σφυρίγματα κλπ το πας για Zakk περισσότερο έτσι?

Offtopic: Η JEM είναι ρέπλικα έτσι?
Ναι!!!για Zakk το παω πιο πολυ!! ναι replica ειναι η jem!!!  :-X

Για τα λαθάκια στα είπαν οι προλαλήσαντες.

Εγώ θα σου πώ ότι φαίνεται ότι έχεις το "feel" του πράγματος, και η συμβουλή είναι μια και μοναδική:

Keep practicing

Keep practicing

Keep practicing

Keep practicing

Keep practicing

(Έτσι το επαναλαμβάνω για να το ακούω κι εγώ..)

Αν πας για στυλ Zakk δεν είναι ανάγκη να κάνεις τόσο tapping... Απλά προσπάθησε να βελτιώσεις το hammer on και τα pull off σου... Και τα σφυρίγματά σου να γίνονται μέσα στο reef και όχι κόβωντάς το...

vthomas είπε:
Για τα λαθάκια στα είπαν οι προλαλήσαντες.

Εγώ θα σου πώ ότι φαίνεται ότι έχεις το "feel" του πράγματος, και η συμβουλή είναι μια και μοναδική:

Keep practicing

Keep practicing

Keep practicing

Keep practicing

Keep practicing

(Έτσι το επαναλαμβάνω για να το ακούω κι εγώ..)
εχεισ ΑΠΟΛΥΤΟ δικαιο!!!! Keep practicing !thanx

funky_bassman είπε:
Αν πας για στυλ Zakk δεν είναι ανάγκη να κάνεις τόσο tapping... Απλά προσπάθησε να βελτιώσεις το hammer on και τα pull off σου... Και τα σφυρίγματά σου να γίνονται μέσα στο reef και όχι κόβωντάς το...
Ευχαριστω για την συμβουλη μαν!!!!

πολυ ωραιο το βιντεακι φιλε μου.....και ΑΡΚΕΙ η προσπαθεια...

χαιρομαι που ανεβαινουν ΒΙΝΤΕΟΣ και οχι MP3s... ;)

spiros69 είπε:
πολυ ωραιο το βιντεακι φιλε μου.....και ΑΡΚΕΙ η προσπαθεια...

χαιρομαι που ανεβαινουν ΒΙΝΤΕΟΣ και οχι MP3s... ;)
Nα'σαι καλα φιλε μου!!!

Ευχαριστω πολυ !

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back