Ναι (μην φανταστείς ότι το ήξερα, το έψαξα), αλλά χωρίς καμία... μανιβέλα, δεν το καταλαβαίνεις με την καμία ? Ο συνδετικός κρίκος μεταξύ VH και της NL, πρέπει να ήταν ο Ted Templeman, υπογράφει την παραγωγή του δίσκου και υπήρξε ο επί μακρόν παραγωγός των VH.Van Halen?
Το άκουσες ρε θηρίο; Μπράβο.Το έγραψα γιατι αυτό άκουσα.
Ασυνάρτητο σόλο χωρίς έντονη μελωδική γραμμή για τα δεδομένα τη εποχής, με ηχάρα Marshall.
Ενα προεόρτιο του Beat it άκουσα.
Αφτό ινε;
Ακούγοντας το, είπα αυτό είναι παίξιμο Van. Παίρνω τηλ. Μάνο γι' άσχετο λόγο (που έχει 16000+δίσκους) και ρωτάω. Έχεις το δίσκο της Larson?Δηλαδή Νέστωρ εσυ πως το βρήκες ως γνωστός φυσιοδίφης των δισκαδικων και των μουσικών παραλειπομένων; Το έψαξες μήπως;
Είμαι σίγουρος πως πριν μπεις στη διαδικασία το είχες καταλάβει.
Πάντως ακούγοντας το βινύλιο είναι κάτι παραπάνω από ευκρινές, ο τρόπος που "περπατάει" στη κιθάρα, παραπέμπει εκεί. Και επίσης θέλω να πω πως έχω λιώσει το Van Halen 1 που το θεωρώ cornerstone στη μουσική και όχι μόνο λόγω του Έντυ.
Έτσι είναι....εδώ άραγε ποιος παίζει κιθάρα??Πάντως, αφορμής δοθείσης, τους ποιους έχουμε ακούσει να παίζουν με... ποιους, δεν πάει το μυαλό μας.
Κάποιος το γράφει στα σχόλια...αλλά υπάρχει και φωτογραφία του στο εξώφυλλο!!!Οχι τοσο ξεκαθαρο οσο του Εντυ αλλα με λιγη προσπαθεια το μαντεψα
20 λεπτά πριν, marathon είπε
Έτσι είναι....εδώ άραγε ποιος παίζει κιθάρα??
Φυσικά και είναι ο Jeff, φαίνεται όταν αρχίζει τις τρεμολιές...Δεν ξέρω εάν γράφεται αλλά είναι πρώτος-πρώτος στο εξώφυλλο (στη πρώτη φωτογραφία).Ο Jeff είναι, αλλά δεν θυμάμαι an αναγράφεται στα credits.